Ilmalämpöpumppu haussa? Näin ilmalämpöpumput säästävät energiaa

ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumpulla voidaan lämmittää ja viilentää omakotitalot, kesämökit ja muut tilat helposti – energiaa säästäen. Ilmalämpöpumppu toimii samalla ilmastointilaitteena ja kosteudenpoistajana, parantaen asumismukavuutta kesähelteillä ja säästäen energiakuluja talven pakkasilla.

Ilmalämpöpumppu käyttää hyväkseen ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa ja muuttaa sen edulliseksi ja miellyttäväksi lämmöksi tai viileydeksi, riippuen siitä halutaanko tilaa lämmittää vai jäähdyttää. Ilmalämpöpumppu tuottaa säästöjä olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästäsi riippumatta. Erityisen suuriin säästöihin päästään suorasähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa. Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen.

Kun ilmalämpöpumppua käytetään lisälämmönlähteenä, ilmalämpöpumpun hankintakustannus saadaan yleensä takaisin muutamassa vuodessa lämmityskulujen laskiessa. Hitaasti kiertävä ilma tasoittaa lämpötilan koko talossa. Samalla sekä kosteus- että homeriskit vähenevät sisäilman kosteuden laskiessa. Saat miellyttävämmän, raikkaan sisäilman ja myös lattiat tuntuvat lämpimämmiltä.

LämpöYkkönen Oy edustaa markkinoiden johtavia ilmalämpöpumppumerkkejä. Tuotteet asennetaan takuutyönä hyvin koulutettujen ja serfioitujen asentajiemme toimesta. Asennus- ja huoltopalvelumme kattaa lähes koko maan.

Laajan valikoiman ja asiantuntijamme avulla löydät omaan tilaasi ja tarpeisiisi juuri parhaiten sopivan ilmalämpöpumpun.

Pyydä nyt tarjous ilmalämpöpumpuista asennettuna. Saat tarjouksen nopeasti ja vaivattomasti.

Pyydä tarjous >