Siirry sisältöön

Lämpöpumppujen vuosittaiset arvonnat on suoritettu!

Arvomme vuosittain sekä ilma-vesilämpöpumpun että ilmalämpöpumpun yhdelle onnekkaalle. Arvoimme sekä  Viessmann 222-S ilma-vesilämpöpumpun että Toshiba Haori Nordic Design 25 -ilmalämpöpumpun uusiin koteihin, joissa arvontavoitto otettiin lämmöllä vastaan.

>> Osallistu käynnissä olevaan arvontaan täällä.

Ilma-vesilämpöpumppu oli iloinen yllätys sähkön hintojen heilahdellessa

Ilma-vesilämpöpumpun kohdalla arpaonni suosi vantaalaista Tarja Kalimaa.

Arvontavoitto osui hyvään saumaan, sillä Itä-Suomessa sijaitsevan toisen asunnon lämmityskustannukset kohosivat merkittävästi sähkömarkkinoiden heilahtelujen myötä.

“Talven aikana olemme puolisoni kanssa katselleet ilmalämpöpumppua lämmitys- ja viilennyskäyttöön, joten ilma-vesilämpöpumpun voittaminen oli iloinen yllätys! Sähkön hinta on ollut meilläkin ajankohtainen puheenaihe”, Tarja kertoo.

Tarja Kalima voitti ilma-vesilämpöpumpun

Ilmalämpöpumppu löysi uuden kodin rintamamiestalosta

Rintamamiestalon ylimpään kerrokseen asennettava ilmalämpöpumppu viilentää mukavasti kesäöitä ja säästää talvikaudella lämmityskustannuksissa.

Onnettaren suosikki oli tällä kertaa tamperelainen Petri Vasama. Ilmalämpöpumppu tulee kolmikerroksiseen rintamamiestaloon viilentämään kesähelteillä sekä säästämään lämmityskustannuksissa talvikaudella.

Petri Vasama voitti ilmalämpöpumpun.

“Yläkerta on ollut kesän helteillä tuskallisen kuuma nukkua, jopa 30-asteinen. Lisäksi näillä sähkömarkkinoilla ilmalämpöpumpulla saa säästettyä sähkölämmitteisen talon lämmityskustannuksissa paljon, kun pattereita ei tarvitse niin aikaisin syksyllä laittaa päälle”, Petri kertoo.

Uutta ilmalämpöpumppua yläkertaan oli jo katseltu, joten arvontavoitto tuli hyvään aikaan.

Ilmalämpöpumpulle on jo paikka mietittynä yläkerrasta yhdessä LämpöYkkösen asiantuntijan kanssa. Talon keskikerroksen lämpötilan pitää sopivana Mitsubishin ilmalämpöpumppu.

Toshiba Haori -ilmalämpöpumppu on myös mahdollista verhoilla haluamallaan kankaalla.

”Jonkinlainen kuosi voisi olla mukava lisä. Jos vaikka seinän väri vaihtuu niin voi vaihtaa samalla pumpunkin väriä”, Petri naurahtaa.

Mitä fiiliksiä voitosta heräsi?

“En ole aiemmin arvonnoissa voittanut, joten tämä palautti uskoni arvontoihin. Odotan pumpun asennusta kovasti!”

>> Osallistu käynnissä olevaan uuteen arvontaan täällä!