X

Arvontojen säännöt

Vuosittainen ilmalämpöpumppu-arvonta

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Arvontaan voi osallistua 1.4.2023–31.3.2024 välisen ajan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Arvonnan palkintoa on Viessmann 222-S (8,5kw) ilma-vesilämpöpumppu tai Toshiba Haori Nordic Design 35 -ilmalämpöpumppu. Voitto ei sisällä asennusta eikä asennustarvikkeita.

Arvonnan voittajien nimet ja kotipaikkakunta ilmoitetaan osoitteessa lampoykkonen.fi/arvonta sekä LämpöYkkösen Facebook sivuilla. LämpöYkköseltä otetaan yhteyttä arvonnan voittajiin tekstiviestillä tai sähköpostilla tai puhelimitse, 14.4.2024 mennessä.

Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti osallistujan antamien yhteystietojen kautta. Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen veron edellä ilmoitetusta palkinnosta. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Tietoja käytetään LämpöYkkösen arvontaan osallistumista varten.

Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi LämpöYkkösen käyttöön etkä Facebookille.

Tietosuojan kuvaus

Arvonnassa annettuja tietoja käytetään LämpöYkkösen arvontaan osallistumista varten voimassa olevan lainsäädännön ja tietosuojaselosteemme mukaisesti, eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Mikäli osallistuja on arvonnan yhteydessä tilannut LämpöYkkösen uutiskirjeen, osallistujan tiedot siirretään LämpöYkkösen uutiskirje- ja markkinointirekisteriin, josta tiedot poistetaan rekisteröidyn pyynnöstä.

Rekisterinpitäjänä toimii LämpöYkkönen Oy. Rekisterinpitäjän ja rekisteriin liittyvän yhteyshenkilön yhteystiedot sekä tietosuojan kattavampi kuvaus on tietosuojaselosteessa.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset