X

Golf-arvonnan säännöt

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Arvontaan voi osallistua 31.7.2014 saakka. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista. Arvontaan voi osallistua ainoastaan lisäämällä kaikki tarvittavat tiedot LämpöYkkösen Kilpailu-välilehdelle Facebookissa tai osoitteessa www.lampoykkonen.fi/golfarvonta.

Kolmessa arvonnassa palkintoina laatikollinen laadukkaita Titleist PRO V1 golfpalloja / arvonta. Arvonnat suoritetaan seuraavasti: ensimmäinen arvonta 31.5.2014, toinen arvonta 30.6.2014 ja kolmas arvonta 31.7.2014.

Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti osallistujan antamien yhteystietojen kautta. Jos osallistuja osallistuu arvontaan LämpöYkkösen Facebook -sivuilla, voittajan tulee olla arvontahetkellä LämpöYkkösen Facebook-sivujen tykkääjä. Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen veron edellä ilmoitetusta palkinnosta. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi LämpöYkkösen arvonnan käyttöön etkä Facebookille.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: LämpöYkkönen Oy
Sähköposti: info@lampoykkonen.fi
www-osoite: www.lampoykkonen.fi

Rekisterin tietosisältö: Nimiä, puhelinnumeroita ja sähköpostiosoitteita.

Tietolähteet: LämpöYkkösen Facebook-sivu tai www.lampoykkonen.fi kotisivu, jonka kautta käyttäjät voivat lähettää tietonsa lomakkeella.

Rekisterin tarkoitus: Tietoja käytetään ainoastaan LämpöYkkösen Facebook tai www.lampoykkonen.fi sivujen arvontaan osallistumisessa, ellei osallistuja ole lomaketta
täyttäessään hyväksynyt liittymään LämpöYkkösen rekisteriin.

Tietojen luovutus: Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille tahoille.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi LämpöYkkösen arvontaan etkä Facebookille.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset