X

Tilaa ilmalämpöpumppu Helsinki – PK-Seutu – muu Etelä-Suomi -akselilla avaimet käteen periaatteella ja jopa 5 vuoden takuulla!

Tältä paikkakuntakohtaiselta ilmalämpöpumppu Helsinki -sivultamme saat informaatiota sekä ilmalämpöpumpuista että toiminnastamme Helsingin ja muun PK-seudun/Etelä-Suomen alueella. Löydät sivuiltamme myös asiakastarinan.

PYYDÄ TARJOUS

Ilmalämpöpumppu tuo viisi merkittävää hyötyä

1.

Voit viilentää sisäilmaa kuumalla kesähelteellä mieluisaksi (keskimäärin viilennyksen hinta on n. 0,5-1 €/päivä)

2.

Voit lämmittää ja kierrättää esimerkiksi takan lämmittämää sisäilmaa talvella ympäri taloa

3.

Säästät talvisin kotisi lämmityskuluissa n. 20 % – 30 % (omakotitalossa säästöt tyypillisesti n. 300 € - 500 €/vuosi)

4.

Pienennät asumisen hiilijalanjälkeä ja säästät maapalloa myös tuleville sukupolville

5.

Pumppu on edullinen (alkaen 35 €/kk asennettuna!)

Ilmalämpöpumppu tekee asumisesta mukavampaa

Ilmalämpöpumppu parantaa asumismukavuutta merkittävästi. Lämpötila on helpompi säätää mieluisaksi, minkä lisäksi lämmityskustannukset pienenevät. Ilmalämpöpumpun yksi hienous on siinä, että lämmityskulujen pienentyessä se maksaa itsensä taatusti takaisin korkojen kera.

Mikäli harkitset tilaavasi ilmalämpöpumpun Helsingin ja Etelä-Suomen alueella, niin saat Lämpöykköseltä sen näppärästi avaimet käteen -periaatteella suoraan kotiisi asennettuna. Saat meiltä avun kotiisi sopivan ilmalämpöpumpun valitsemiseen, jonka jälkeen tulemme asentamaan pumpun sovittuna päivänä. Lisäksi opastamme sen käytössä ja annamme sinulle myös kirjalliset takuukirjat sekä ohjeet laitteen käyttöön.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatin kautta, lomakkeella tai tule vaikka käymään!

Tässä yhteystietomme Pk-seudulla:

Puutarhantie 20-24, 01300 VANTAA

Vaihde, ilmalämpöpumput 020 742 4101

info@lampoykkonen.fi

Pk-seudun asiantuntijoiden suorat yhteystiedot löydät täältä.

Mikäli tiedät jo, minkälaisen ilmalämpöpumpun haluat, niin voit tilata sen myös suoraan verkkokaupastamme.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme 24h sisään (viimeistään seuraavana arkipäivänä)

LämpöYkkönen – Millainen yritys me olemme?

Olemme energiatehokkaisiin lämmitys- ja viilennysratkaisuihin keskittyvä yritys. Päätuotteemme ovat ilmalämpöpumput, maalämpöpumput sekä ilma-vesilämpöpumput.

Meidän kanssamme toimiessasi tulet huomaamaan, kuinka toimintaamme kuvaavat parhaiten vankka ammattitaito sekä palvelualttius. Jos meille soitetaan ilmalämpöpumppuun tai maalämpöön liittyvästä ongelmasta, vaikka soittajan alkuperäinen tuote olisi jonkun toisen yrityksen asentama, niin me autamme! Vankan ammattitaidon olemme hankkineet tuhansista onnistuneista lämmitys- ja viilennysremonteista ympäri Suomen.

Meidän kanssa toimiminen on yksinkertaista ja olemme aina puhelinsoittosi päässä.

Ilmalämpöpumppu toi kaivatun viilennyksen rivitaloon

Niina Tanhuanpää asuu vuonna 1976 rakennetussa rivitaloasunnossa, jossa on kaksi kerrosta. Asunnossa on neliöitä yhteensä 97 m2. Lämmitysjärjestelmänä hänellä oli aiemmin suora sähkölämmitys, mikä mietitytti häntä alun perin, koska sähkön hinta on korkea. Asunnossa ei ole tulisijaa.

Niina oli kuitenkin kuullut siitä, miten ilmalämpöpumpulla voi tehdä hyvin merkittäviä säästöjä sähkölämmitteisen talon lämmityskustannuksissa. Hän otti yhteyttä meihin ja asensimme ilmalämpöpumpun asuntoon. Ilmalämpöpumpun ansiosta asunnon yläkerrassa ei tarvitse pitää pattereita talvisin päällä laisinkaan, mikä säästää merkittävästi sähköä.

Kesäisin asunto on puolestaan ihanan viileä, minkä takia naapuritkin haluaisivat tulla hellepäivinä sisälle vilvoittelemaan, Niina kertoo. Kesähelteellä huomionarvoista on se, että ruoanlaitosta nouseva lämpö ei tee asunnosta tukalan kuumaa ilmalämpöpumpun ansiosta.

Katso referenssivideo täältä.

Jos haluat samanlaista arjen luksusta omaan asuntoosi, niin tilaa ilmalämpöpumppu Helsingin sekä muun PK-seudun alueella täältä.

Viilentävä ilmalämpöpumppu toi arjen luksusta rivitaloon
Ilmalämpöpumppu puurakenteiseen omakotitaloon
Ilmalämpöpumppu toi puulämmitteiseen kohteeseen helppoutta ja mukavuutta

Lunasta maksuton puhelinkartoitus

Soita meille niin teemme puhelimitse maksuttoman kartoituksen. Se on sinulle täysin ilmainen eikä sido sinua jatkotoimenpiteisiin. Puhelun aikana käymme läpi, millainen ilmalämpöpumppu sinulle sopisi, mitä sen asentaminen maksaisi ja millaisia säästöjä se toisi juuri sinun asunnossasi. Teemme sinulle lopuksi tarjouksen, jota voit jäädä harkitsemaan puhelun jälkeen.

Tarvittaessa teemme myös ilmaisen kotikäynnin, jos kohde on tavallista vaativampi.

Ilmalämpöpumppu on parhaita ja vaivattomimpia sijoituksia, joita voit tehdä. Se maksaa itsensä takaisin ja parantaa asumismukavuuttasi.

Tilaa maksuton kartoitus täältä.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset