X

Asennamme, huollamme ja toimitamme varaosat kaikkiin lämpöpumppuihin

Meillä palvelu ei lopu asentamiseen – vaan se alkaa siitä. Autamme kaikissa asennukseen, huoltoon ja varaosiin liittyvissä kysymyksissä koko lämpöpumpun elinkaaren ajan. Säännöllinen huolto pidentää laitteesi käyttöikää ja pitää sen tehokkaana sekä toimintakykyisenä.

Huoltopalvelu kaiken merkkisille ja ikäisille lämpöpumpuille

Me huollamme kaiken merkkiset ilmalämpöpumput, maalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput ympäri Suomen. Voit tilata huollon riippumatta siitä, oletko hankkinut lämpöpumpun asennuksen LämpöYkköseltä vai toiselta toimittajalta. Älä epäröi ottaa yhteyttä, vaikka laitteesi takuuhuoltoaika olisi umpeutunut tai et olisi varma, milloin huolto on viimeksi tehty.

 

Lämpöpumpun huoltaminen ajoissa tulee halvemmaksi, kuin rikkoutuneen pumpun korjaaminen tai uusiminen. Lisäksi optimaalisesti ja tehokkaasti toimiva laite tuo rahallista säästöä. LämpöYkkösen asiakkaana et jää lämpöpumppusi kanssa yksin asennuksen jälkeen, vaan otamme vastuun laitteen toimivuudesta koko sen elinkaaren ajan.

Tarkastuskäynti

Jos lämpöpumpussasi on vikaa tai epäilet, että se ei toimi normaalisti, voit aina tilata meiltä tarkastuskäynnin. Selvitämme, missä mahdollinen vika on ja teemme kustannusarvion mahdollisesta korjauksesta. Jos vika on pieni ja tarvittavat varaosat mukana, voimme korjata vian heti. Isompia korjaustöitä varten sovitaan uusi korjauskäynti. Tarvittaessa teemme myös raportin vakuutusyhtiöösi.

Puhdistushuolto ilmalämpöpumpulle

Ilmalämpöpumpun puhdistushuolto on hyvä suorittaa 2–4 vuoden välein. Vaikka lämpöpumppua hoitaisi ja puhdistaisi huolellisesti itse, pääsee laitteen sisään vähitellen muun muassa hienoa pölyä ja rasvaa. Nämä likakertymät estävät ilmalämpöpumpun maksimaalisen energiansäästön.

Optimointihuolto maalämpö- tai ilma-vesilämpöpumpulle

Optimointihuollossa teemme maalämpö- tai ilma-vesilämpöpumpullesi perushuollon ja varmistamme, että laitteen automatiikka on säädetty niin, että se säästää mahdollisimman paljon energiaa.

Oletko jo asiakkaamme?

Lue lisää:

24 h asiakastuki

LämpöYkkösen asiakkaana et jää pohjolan olosuhteiden armoille viikonloppuina, loma-aikoina tai edes juhlapyhinä. Ongelmatilanteissa voit aina soittaa asiakastukeemme. Asennukseen ja huoltoon liittyvissä asioissa palvelemme asiakkaitamme 24 tuntia vuorokaudessa, kaikkina viikonpäivinä, 365 päivää vuodessa.

24 h asiakastuki: 020 749 7820

Asiakastukemme auttaa myös kotisivujemme chat-palvelun kautta ma-pe klo 9–17.

Oletko jo asiakkaamme?

Lämpöpumppujen asennuspalvelu

Huolettomin valinta on ostaa lämpöpumppu asennettuna. Silloin saat laitteen meiltä avaimet käteen -periaatteella. Suunnittelemme laitteen sijainnin yhdessä kanssasi, teemme asennustyöt ja annamme opastuksen laitteen käyttöön sekä omatoimihuoltoon. Kun perushuoltotoimenpiteet ovat hallussa, pysyy laitteesi tehokkaana ja toimintakykyisenä.

 

Asennuksen jälkeen tarjoamme teknisen tuen koko laitteen elinkaaren ajaksi. Meille on tärkeää, että et jää yksin opaskirjan kanssa, vaan voit olla meihin aina yhteydessä matalalla kynnyksellä, jos mikään lämpöpumpun toiminnassa mietityttää.

Lue lisää:

Lämpöpumpun omatoimihuolto

Osan lämpöpumppujen huoltotoimenpiteistä voi tehdä myös omatoimisesti. Esimerkiksi ilmalämpöpumpun omistajan on tärkeä huolehtia laitteen ulkoyksikön puhtaanapidosta sekä karkeasuodattimen puhdistuksesta 2–4 viikon välein.

 

Kun osaat hoitaa perushuoltotoimenpiteet itse, pysyy laitteesi hyväkuntoisena, energiatehokkaana ja pitkäikäisenä.

Katso tästä ohjeet omatoimihuoltoon:

Jos lämpöpumpussasi on vikaa tai epäilet, että se ei toimi normaalisti, pyydä huoltotarjous meiltä.

Oletko jo asiakkaamme?

Lämpöpumppujen varaosapalvelu

Tarvitsetko lämpöpumppuusi yksittäistä varaosaa? Takaamme vähintään 10 vuoden saatavuuden varaosille asentamiimme laitteisiin. Tämän ansiosta lämpöpumpun käyttöikä voi pidentyä useammalla vuodella!

 

Autamme sinua löytämään varaosat myös muiden asentamiin laitteisiin – merkistä riippumatta.

Lue lisää:

Huoltotiimimme palvelee ympäri Suomen

Meillä on jo yli 60 000 tyytyväistä lämpöpumppuasiakasta, joiden laitteiden huollosta vastaamme. Lisäksi huollamme mielellämme myös muiden asentamia laitteita.

 

Tällä hetkellä huolto- ja asennustiimissämme on yli 200 ammattilaista maanlaajuisesti.

 

Kaikki huoltotiimimme jäsenet ovat sertifioituja ja yrityksemme on TUKES:in hyväksymä kylmäkoneasennusliike.

Oletko jo asiakkaamme?

Epäiletkö, että lämpöpumppusi ei toimi oikein? Tilaa tarkastuskäynti huoltotiimiltämme

Pitääkö lämpöpumppu outoa ääntä tai epäiletkö, että se ei toimi normaalisti? Voit aina tilata meiltä tarkastuskäynnin. Selvitämme, missä mahdollinen vika on ja teemme kustannusarvion korjauksesta. Jos vika on pieni ja tarvittavat varaosat mukana, voimme korjata laitteesi heti. Isompia korjaustöitä varten sovitaan uusi korjauskäynti.

 

Teemme vuodessa lähes 10 000 lämpöpumpun huoltoa. Voit olla meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä – kokeneet asiantuntijamme kartoittavat mielellään laitteesi huollon tarpeen.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset