X

Tilaa ilma-vesilämpöpumppu Lahden ja Päijät-Hämeen alueella kotiisi asennettuna LämpöYkköseltä

Jos olet suunnitellut hankkivasi ilma-vesilämpöpumpun Lahden alueella, niin ole yhteydessä meihin, koska meillä on tuhansien asennettujen lämpöpumppujen kokemus. Siksi saamme asennettua parhaan mahdollisin lämpöpumpun myös sinun kotiisi.

PYYDÄ TARJOUS

Saat jopa 70 % säästöt lämmityskustannuksiin ilma-vesilämpöpumpun avulla

Ilma-vesilämpöpumpun hinta asennettuna vaihtelee tyypillisesti 8 000 € – 20 000 € välillä, josta kotitalousvähennyksen jälkeen nettokustannukseksi jää 7 000 € – 18 000 €. Voit odottaa pumpun tuovan teille n. 1 000 € – 2 000 € vuosittaisia lisätuloja pienempien energialaskujen muodossa 20-30 toimintavuotensa ajan. 30 vuoden aikana säästöt voivat siis olla jopa lähemmäs 60 000 euroa.

Valikoimamme nykyaikaiset ilma-vesilämpöpumput toimivat uusimmilla teknologioilla, jolloin ne laskevat pientalon lämmityskustannuksia jopa 70 %. Jopa 70 % säästöihin päästään, kun pumppu asennetaan öljy- tai sähkölämmityksen tilalle tai rinnalle.

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu sekä lisä- että päälämmönlähteeksi.

Voit hankkia ilma-vesilämpöpumpun joko osamaksulla tai maksaa sen kerralla. Osamaksulla ostettaessa kuukausittainen lyhennyssumma on usein pienempi kuin ilma-vesilämpöpumpun tuomat säästöt.

Useissa tapauksissa ilma-vesilämpöpumppuun satsatut investoinnit voi kattaa 100 % pumpun tuomilla energiasäästöillä.

Ilma-vesilämpöpumppu ja sen 5 merkittävintä hyötyä

1) Laite on äärimmäisen ympäristöystävällinen, koska se käyttää lämmitykseen auringon lämmittämää ulkoilmaa. Ilma-vesilämpöpumppu pienentää omakotitalon lämmityksestä koituvia hiilidioksidipäästöjä jopa 70 – 80 %. Se on sama asia, kuin 30 000 km vähemmän autoilua vuodessa.

2) Ilma-vesilämpöpumppu tuo jopa 70 % säästöt lämmityskuluissa verrattuna öljy- tai sähkölämmitykseen. Esimerkiksi 3000 euron sijaan lämmityskulu voi olla 900 euroa. Eli säästät 2100 euroa vuodessa! Se on paljon rahaa, eikö vain?

3) Pumppu kasvattaa kotinne arvoa. Yli 40 % lämmitysjärjestelmänsä lähitulevaisuudessa uusivista kotitalouksista harkitsee ilma-vesilämpöpumpun hankkimista (HSY:n tutkimus).

4) Ilma-vesilämpöpumppu ei vie paljon tilaa. Päälämmönlähteenä toimiessaan sisäyksikön koko on jääkaapin kokoinen ja sivulämmönlähteenä vain sähkökaapin kokoinen. Se sopii siis hyvin pannuhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen tai tekniseen tilaan.

5) Asumismukavuutenne paranee, koska lämmönsäätely on helppoa nykyaikaisen laitteen avulla. Saat pidettyä vaivattomasti teille sopivan lämpötilan – ympäristöä ja energiaa säästäen.

Harkitsetko ilma-vesilämpöpumpun hankkimista Lahden alueella? Ole yhteydessä paikallisiin asiantuntijoihimme! Hintamme ilma-vesilämpöpumpuissa ovat asennettuina alkaen 190 € / kk.

Ilma-vesilämpöpumpulla jopa 50% säästöt – Energiansäästöä Vlogi#4
Energiansäästöä kiinteistöön ilma-vesilämpöpumpulla
Forskullan kartanossa energiansäästöä ilma-vesilämpöpumpulla

Millainen toimintaperiaate pumpussa on?

Ilma-vesilämpöpumpun toiminta perustuu auringon lämmittämään ulkoilmaan. Pumppu kerää ilmaa ja varastoi sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Kodin lämmitysjärjestelmän lisäksi kerätyllä lämmöllä voi lämmittää myös käyttövettä, minkä ansiosta säästösi kasvavat entisestään.

Talon seinustalla sijaitseva pumpun ulkoyksikkö kerää ulkoilmaa ilma-vesilämpöpumpun höyrystimen läpi, jolloin laitteen kylmäaine höyrystyy. Kun höyry puristetaan kokoon kompressorissa, niin sen lämpötila nousee merkittävästi. Näin syntyy lämpöenergiaa ja se varastoituu talon vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.

Ilma-vesilämpöpumput eivät sovellu sisäilman jäähdyttämiseen, vaan viilennykseen kannattaa hankkia ilmalämpöpumppu. Senkin voit tilata meiltä.

Sopiiko ilma-vesilämpöpumppu kaikkiin kohteisiin?

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu periaatteessa mihin tahansa pientaloon, jossa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä lattian tai pattereiden kautta kiertävällä lämmönjaolla. Ilma-vesilämpöpumppu on hyvä vaihtoehto maalämmölle, mikäli maalämpöpumppua ei voida asentaa kohteeseen.

Kaikki myymämme ilma-vesilämpöpumput pärjäävät Suomen olosuhteissa loistavasti. Suurin osa (noin 85%) kotitalouksien lämmitysenergiasta kulutetaan silloin kun ulkolämpötila on -15C – +10C. Ilma-vesilämpöpumppu on tuossa haarukassa äärimmäisen kustannustehokas lämmitysratkaisu.

Miksi valita LämpöYkkönen ilma-vesilämpöpumpun toimittajaksi?

Olemme erikoistuneet energiatehokkaisiin lämmitys- ja viilennysratkaisuihin. Riippumattomana toimijana valikoimassamme on vain meidän hyväksi toteamia laitteita, joita käytämme myös itse. Saat hankittua ilma-vesilämpöpumpun asennettuna meiltä ”yhden luukun” -periaatteella, jolloin teet sopimukset sekä huolto- ja takuukirjat vain meidän kanssamme. Asiakaspalvelumme auttaa sinua 24 h vuoden jokaisen päivänä.

Olemme asentaneet lämpöpumppuja Hankoon, Utsjoelle ja tuhansiin suomalaisiin kotitalouksiin siltä väliltä. Siksi voit olla varma, että me löydämme sinun kotiisi parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Ilma-vesilämpöpumput Lahden alueelta:

Vaihde 020 742 4105 (8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min)

Ilmalämpöpumput vaihde 020 742 4101

info@lampoykkonen.fi

Paikallisten asiantuntijoiden suorat yhteystiedot löydät täältä.

Tutustu myös asiakastarinoihimme, niin kuulet, miten muut ovat hyötyneet ilma-vesilämpöpumpuista sekä palveluistamme. Asiakastarinat löydät täältä.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme 24h sisään (viimeistään seuraavana arkipäivänä)

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille. Se on sinulle täysin ilmainen eikä se sido sinua jatkotoimenpiteisiin. Kartoituskäynnillä selvitämme, minkä kokoinen ilma-vesilämpöpumppu sopii kotiisi parhaiten, paljonko se maksaa ja millaisia säästöjä voit odottaa. Saat myös tarjouksen, jota voit harkita rauhassa.

Pyydä kartoituskäynti täältä ilman maksua tai jatkositoumuksia.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset