X

Hiljainen ilmalämpöpumppu ei häiritse kodin (kissojenkaan) rauhaa, Juha Larm iloitsee

Juha Larm asuu perheineen Pirkanmaalla, sympaattisessa 80-luvun omakotitalossa. Taloon muuttaessa edulliseen ja ekologiseen maalämpöön tottunut perhe jännitti, millaiset sähkölaskut olisivat edessä, 80-luvun talo kun lämpeni suorasähköllä. Koska lämpö on perheelle tärkeä osa kodikkuutta, oli aika kutsua apuun energianeuvoja – ja LämpöYkkösen asentaja!

Epäilyksiäkin oli: Mitä, jos ilmalämpöpumppu on ruma?

Energianeuvojalla oli selkeä suositus: talo kaipasi ilmalämpöpumppua. Ja kun LämpöYkkösen asentaja oli saanut asennettua pumpun, sähkölämmitystä sai heti laskettua muutamalla asteella.

 

Ennen asennusta pumpun ulkomuoto kuitenkin mietitytti. Erityisesti Jutta Larmia epäilytti, vaikka Juha hehkutti pumpun pyöreitä linjoja.

 

– Ilmalämpöpumppu on vähän semmoinen mielipiteitä jakava juttu. Sehän on siis äärimmäisen järkevä ja käytännöllinen. Mutta sitten on se ulkonäkö, Juha pohtii. Rouva kauhisteli, miten “se hirvitys” kohta tulee tänne, hän kertoo.

 

–  Lopputuloksen nähdessään rouva huudahti, ettei oo totta miten toi näyttää makeelta! Tässä kävikin niin kivasti, että tää pumppu on niin hyvännäköinen, että rakennettiin koko sisustus sen ympärille. Sisustuksessa päädyttiin enemmän korostamaan pumppua kuin piilottamaan sitä, Juha nauraa.

Haorin ilmalämpöpumppuun saa vaihdettua mieleisensä päällyskankaan, on tää aika makee!” Juha iloitsee.

Lähteekö siitä hirveä meteli? Voiko lämpöpumppu olla hiljainen?

Lämpöpumppua hankkiessa pariskuntaa mietitytti myös sen äänekkyys. Aiheutuisiko pumpun äänistä häiriötä normaalielämään? Mitä jos se valvottaa yöllä?

 

– Ilmalämpöpumppu tuli lähelle meidän makuuhuonetta. Tässä on hiljainen asetus, jolla pumpun saisi äärettömän hiljaiseksi, mutta ei me olla edes muistettu käyttää sitä! Juha huudahtaa. Tossa se nytkin pöhisee, eikä hirveästi mitään kuulu.

 

– Edes meidän kissat eivät ole pumpun äänistä moksiskaan – kissat rakastaa pumppua! Ne asettuu aina tähän ilmavirtaan, ja yleensä tästä löytyy joku kissa pötköttelemästä, Juha kertoo.

“Päädyttiin LämpöYkköseen täysin suositusten perusteella. Niin tehokkaasti ja siististi pumppu laitettiin paikalle, että en yhtään ihmettele suosituksia. Kissatkaan eivät saaneet asennuksesta stressiä. Ei voi kuin suositella!”

Katso video

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta
6 pientä askelta ja pumppu on sinun

Mikäli harkitset ilmalämpöpumpun hankkimista, niin kaikista helpoiten pääset asiassa liikkeelle pyytämällä tarjouksen.

Saat myös pitkät takuut ja suuret säästöt lämmityskuluissa.

 

Pyydä tarjous, niin olemme sinuun yhteydessä 1–2 arkipäivässä.

  • Anna lisätietoja halutessasi:

  • Valitse palvelut joista haluat tarjouksen / yhteydenoton:

  • Jos et vielä ole varma esim. mikä lämmitysjärjestelmä on teille sopivin, voit valita useamman tuotteen joita olet miettinyt. Asiantuntijamme on sinuun yhteyksissä jolloin käymme läpi eri vaihtoehdot ja autamme valitsemaan sopivan järjestelmän teidän tarpeisiinne.
  • Anna lisätietoja rakennuksesta

  • Liitä mukaan lisätietoja, esim. pohjakuva(t)

  • Uudisrakentaja! Liitä mukaan myös energiaselvitys.

  • Ehdot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso Cyber Week -tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso Cyber Week -lämpöpumpputarjoukset!