X

Ilmalämpöpumput Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueelta saat tutulta LämpöYkköseltä – Saat sekä laitteen että asennuksen samalta toimijalta, joten säästät rahaa ja vaivaa

Miltä kuulostaisi koti, jossa on aina haluamasi lämpötila? Ilmalämpöpumpulla se on mahdollista, minkä lisäksi se tuo sinulle 300-500 € säästöt vuosittain lämmityskustannuksissa.

Kokemuksemme kattaa yli 30 000 lämmitys- ja energiaremonttia suomalaisiin koteihin, joten saat ilmalämpöpumpun Jyväskylän kokeneimmilta toimijoilta, kun asioit kanssamme.

PYYDÄ TARJOUS

Ilmalämpöpumppu tuo viisi merkittävää hyötyä

1.

Voit viilentää sisäilmaa kuumalla kesähelteellä mieluisaksi (keskimäärin viilennyksen hinta on n. 0,5-1 €/päivä)

2.

Voit lämmittää ja kierrättää esimerkiksi takan lämmittämää sisäilmaa talvella ympäri taloa

3.

Säästät talvisin kotisi lämmityskuluissa n. 20 % – 30 % (omakotitalossa säästöt tyypillisesti n. 300 € - 500 €/vuosi)

4.

Pienennät asumisen hiilijalanjälkeä ja säästät maapalloa myös tuleville sukupolville

5.

Pumppu on edullinen (alkaen 35 €/kk asennettuna!)

Ilmalämpöpumppu tekee asumisesta mukavampaa

Vaikka ilmalämpöpumppu olisi yötä päivää päällä koko kesä-, heinä- ja elokuun, niin viilennys maksaisi vain n. 60-90 €. Viilennys on siis hyvin edullista!

Kun tarvitset ilmalämpöpumpun Jyväskylän alueella, niin ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatin kautta, lomakkeella tai tule vaikka käymään Seppälänkankaan tiloissamme!

Autamme sinua valitsemaan kotiisi sopivan ilmalämpöpumpun, jotta se on juuri oikean kokoinen neliöihin nähden, ja siinä on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet (esim. etäohjaus).

Kun ilmalämpöpumppu on valittu, niin tulemme asentamaan sen sovittuna päivänä paikalleen, jonka jälkeen opastamme sinua sen käytössä. Lisäksi saat takuukirjat sekä ohjeet laitteen käyttöön kirjallisena.

Yhteystiedot Jyväskylä:

Muutimme vastikään Jyskästä täysin uusiin tiloihin Seppälänkankaalle.

Vaihde 020 742 4104

info@lampoykkonen.fi

Jyväskylän seudun paikallisten asiantuntijoiden suorat yhteystiedot löydät täältä.

Tiedätkö jo, minkä ilmalämpöpumpun haluat? Tilaa se suoraan verkkokaupastamme! Olemme sinuun tilauksen jälkeen yhteydessä ja sovimme asennusajankohdan.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme 24h sisään (viimeistään seuraavana arkipäivänä)

Millainen yritys LämpöYkkönen on?

Me teemme asumisestasi mukavampaa energiatehokkaiden lämmitys- ja viilennysratkaisujen avulla. Saat meiltä siis avaimet käteen -periaatteella ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput ja maalämpöpumput suoraan kotiisi asennettuna. Kun toimit yhden toimijan kanssa, niin sopimusasiat ovat yksinkertaisempia: jos laitteeseen tulee jokin vika takuuaikana, niin me hoidamme kaiken kuntoon.

Siksi kanssamme toimiminen on yksinkertaista ja olemme aina puhelinsoittosi päässä. Et jää laitteesi kanssa koskaan yksin, oli kyseessä sitten joulupäivä tai tavallinen tiistai. Meihin saa aina yhteyden.

Olemme toteuttaneet yli 30 000 lämmitys- ja energiaremonttia Suomessa. Me tiedämme, millainen kohde vaatii millaisenkin laitteen. Hanki siis ilmalämpöpumppu Jyväskylän kokeneimmilta tekijöiltä – LämpöYkköseltä!

Kesäisin viileä ja talvisin tasaisen lämmin asunto: ilmalämpöpumppu tuo arjen luksusta

Katso asiakaskokemuksestamme, miten ilmalämpöpumppu toi helppoutta jyväskyläläiseen puulämmitteiseen omakotitaloon. Vaikka ilmalämpöpumppu tuo selkeitä säästöjä lämmityksessä, niin monesti ostamisen syy on ilmalämpöpumpun tuoma helppous. Takkaa tai öljykattilaa ei tarvitse olla jatkuvasti vahtimassa, kun ilmalämpöpumppu tuottaa ja jakaa lämpöä ympäri asuntoa.

Katso asiakaskokemus täältä.

Viilentävä ilmalämpöpumppu toi arjen luksusta rivitaloon
Ilmalämpöpumppu puurakenteiseen omakotitaloon
Ilmalämpöpumppu toi puulämmitteiseen kohteeseen helppoutta ja mukavuutta

Pyydä tarjous tai lunasta maksuton puhelinkartoitus

Ilmalämpöpumppu on järkevintä hankkia talvella. Kesälläkin sen toki saa, mutta hellekausina jonoa voi olla viikkoja. Siksi suosittelemme pyytämään tarjouksen heti, jos mietit ilmalämpöpumpun hankkimista itsellesi.

Voit myös soittaa meille, niin teemme sinulle maksuttoman puhelin kartoituksen. Kartoitus on sinulle täysin ilmainen eikä se sido sinua jatkotoimenpiteisiin.

Puhelun aikana käymme läpi, millainen ilmalämpöpumppu sinulle sopisi, mitä sen asentaminen maksaisi ja millaisia säästöjä se toisi juuri sinun asunnossasi. Teemme sinulle lopuksi tarjouksen, jota voit jäädä harkitsemaan puhelun jälkeen.

Ilmalämpöpumppu kannattaa valita vain silloin ilman asiantuntijaa, jos olet 100 % varma siitä, mikä pumppu on kotiisi sopiva. Muutoin saatat ostaa helposti liian pienen tai liian suuren pumpun.

Tarvittaessa teemme myös ilmaisen kotikäynnin, jos kohde on tavallista vaativampi.

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta Jyväskylän alueella LämpöYkköseltä!

 

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset