Siirry sisältöön
Growatt

Growatt APX HV 20kWh aurinkopaneeli akusto

Akkupaketti Growatt aurinkosähköjärjestelmiin joka laajennettavissa modulaarisesti 5kWh alkaen 30kWh asti. Uutuutena akkuoptimointi joka tunnistaa yksilöllisesti jokaisen akun lataustason ja käyttää niiden kapasiteettiä tämän mukaan. Akkuoptimoijan ansiosta akkupakettia voi päivittää lisäämällä akkuja myös vuosienkin jälkeen. Akusto asennettavissa Growatin valmistamiin hybiridi inverttereihin.

14 900,00 

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 14 900,00 .

Lähetettävissä heti

Toimitusehdot (vain laitetoimitustilauksissa)

Toimitus voidaan sopia joko toimitettuna asiakkaan haluamaan osoitteeseen tai noutona lähimmästä myymälästä. Huomioithan, että lämpöpumppujen asennus vaatii TUKESin hyväksymän asentajan/asennusliikkeen ja toimituksesta sovittaessa tulee toimittaa asentajan/asennusliikkeen tiedot.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta kun tilaus on tehty koti- tai etämyyntinä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Kun haluat palauttaa tuotteen, ilmoita siitä sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa@lampoykkonen.fi. Lähetämme sinulle ohjeet palauttamiseen. Palautusosoite: LämpöYkkönen Oy Koivupurontie 6, 40320 Jyväskylä.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, p. 020 7420 4100 tai verkkokauppa@lampoykkonen.fi.

Valmistaja

Growatt

Malli

APX HV 20kWh P2

Akkukapasiteetti

20kWh

Valmistajan takuu

10 Vuotta

Paino

218kg

Kolmivaiheinen energiamittari

Sisältyy toimitukseen

IP-Luokitus

IP66

Käyttölämpötila

-10°C ~ 50°C

Jäähdytys

Jäähdytysrimat

Asennustapa

Lattia- tai seinäasennuksena

Akuston mitat lattia asennuksessa

Leveys 690mm, Syvyys 185mm ja korkeus 1595mm

Akuston tyyppi

Kobolttivapaa litium-rautafosfaattiakku (LFP)

Etähallinta

Growatt Shine

Akustomoduuli

APX 5.0P-B1

Tehomoduuli

APX 98034-P2