X

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu pelasti pakkasilla ja tuo viileyttä helteisiin

Omakotitalo 2-kerroksinen

Ilmalämpöpumppu pelasti pakkasilla ja tuo viileyttä helteisiin

Alona ja Arttu halusivat kotiinsa design ilmalämpöpumput, joten he päätyivät hankkimaan tyylikkäät Daikin Stylish ilmalämpöpumput. Sisäyksiköt asennettiin sekä yläkertaan että alakertaan. Erityistä kohteessa myös se että vaikka sisäyksiköitä on kaksi, niin ulkoyksiköitä on vain yksi. Eli kyse on Multisplit ulkoyksiköstä, johon voi yhdistää useamman sisäyksikön.

”Tästä oli hyötyä kun poistoilmalämpöpumppu meni rikki keskellä talvea. Pärjäsimme hyvin näillä laitteilla pakkasista huolimatta. Yhtenä päivänä tulimme kotiin ja lapset olivat säätäneet pumpun lämmön +29C asteeseen. Oli aika viidakon lämpö, vaikka ulkona oli varmaan -29C pakkasta!” Arttu naurahtaa.

”Alakerran olohuoneeseen paistaa koko päivän aurinko, joten ilmalämpöpumppu on ihan ehdoton alakerrassa”, Alona kertoo.

”Ja onhan se ekologista ja vähentää lämmityskuluja” Alona ja Arttu nyökyttelevät yhdessä.

Säästä asuntosi lämmityskustannuksista jopa 70 %. Samalla parannat kotisi käyttömukavuutta ja säästät ympäristöä tuleville sukupolville.

Toimitamme energiatehokkaat lämmitys- ja viilennysratkaisut omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, autotalleihin ja varastoihin.

ILMALÄMPÖPUMPUT

Ilmalämpöpumpuilla voidaan lämmittää ja viilentää omakotitalot, mökit ja muut tilat helposti energiaa säästäen. Energiatehokkaat ja laadukkaat ilmalämpöpumput asennettuna – myös huoltosopimukset.

Maalämpö

Nykyaikainen maalämpöpumppu säästää jopa 70 % lämmityskuluissa, ja on suosittu lämmitysmuoto myös huolettomuutensa vuoksi. Maalämpöpumput asennettuna laajasta valikoimasta.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Ilma-vesilämpöpumput pienentävät lämmityslaskua jopa 50 % nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai tilalle asennettuna. Ilma-vesilämpöpumppu ottaa energiansa ilmasta, eikä esimerkiksi porakaivoa tarvita.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset