X

Ilmalämpöpumppu

Eino Grön saa ilmalämpöpumpusta hyötyä läpi vuoden

Vapaa-ajan asunto

Eino Grön saa ilmalämpöpumpusta hyötyä läpi vuoden

Iskelmälaulaja Eino Grönin valloittava taipale kevyen musiikin suomalaisella huipulla sai alkunsa jo vuonna 1958 julkaistulla läpimurtohitillä ”Liian paljon rahaa”. Pari vuotta sitten Grön lauloi 80-vuotisjuhlakiertueellaan juhlistaen samalla jo yli 60-vuotista laulajan uraansa. Juhlakiertueen päätöskonsertti esitettiin samalla lavalla, josta hänen levytysuransa kauan sitten alkoi – Savoyssa vuonna 1958 levytettiin ”Venäläinen tango”, 2.12.2019 siellä juhlittiin pitkää matkaa laulajalegendaksi.

Rautaisen ja ihailtavan kunnon omaava Eino Grön jatkaa yhä upeaa uraansa. Sen minkä koronapandemia sallii, sen puitteissa ohjelmistoon kertyy tänäkin vuonna 2021 merkintöjä näytöksistä, tansseista, illoista, kaikesta siitä upeasta, mitä legenda itsekin haluaa yhä vaan tehdä – nauttia matkasta yhdessä yleisön kanssa. Osaltaan legendan hyvää oloa ja elinvoimaisuutta ovat parhaat olosuhteet myös kotona tai mökillä – siitä Grön kertoo tarkemmin oheisella videolla.

Säästä asuntosi lämmityskustannuksista jopa 70 %. Samalla parannat kotisi käyttömukavuutta ja säästät ympäristöä tuleville sukupolville.

Toimitamme energiatehokkaat lämmitys- ja viilennysratkaisut omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, autotalleihin ja varastoihin.

ILMALÄMPÖPUMPUT

Ilmalämpöpumpuilla voidaan lämmittää ja viilentää omakotitalot, mökit ja muut tilat helposti energiaa säästäen. Energiatehokkaat ja laadukkaat ilmalämpöpumput asennettuna – myös huoltosopimukset.

Maalämpö

Nykyaikainen maalämpöpumppu säästää jopa 70 % lämmityskuluissa, ja on suosittu lämmitysmuoto myös huolettomuutensa vuoksi. Maalämpöpumput asennettuna laajasta valikoimasta.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Ilma-vesilämpöpumput pienentävät lämmityslaskua jopa 50 % nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai tilalle asennettuna. Ilma-vesilämpöpumppu ottaa energiansa ilmasta, eikä esimerkiksi porakaivoa tarvita.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset