X

Hybridiratkaisu, Teollisuuslämpöpumppu, Ilma-vesilämpöpumppu

Koskikartanossa saavutettiin energiansäästöä ja helppoutta

Hämeenkosken Koskikartano

Kohde

Hämeenkosken Koskikartano

pinta-ala Yhteensä

0

Laitteisto

Ilma-vesilämpöpumput, hybridi

Rakennustyyppi

Kauppakeskus

Paikkakunta

Hämeenkoski

Rakennusvuosi

2004

Lämmitysmuoto

Pellettilämmitys

Energiansäästö (lämmityskäytössä)

Lämmityksen kustannukset heti alusta lähtien toivat säästöä

Ilmastovaikutus (lämmityskäytössä)

Ei enää pelletin valmistus- tai kuljetusvaiheen päästöjä

Koskikartanossa saavutettiin energiansäästöä ja helppoutta

Hämeenkoskella toimiva Koskikartano on vuodesta 2004 alkaen toiminut perheyritys vilkkaan Lahti-Tampere -suuntaisen valtatie 12:n varrella. Koskikartano tarjoaa paikallisille asukkaille ja ohiajaville autoilijoille matkan pituudesta riippumatta kaikki tarvittavat palvelut yhdellä rauhallisella pysähdyksellä – lounas- ja ravintolapalveluista lähikauppaan ja sisustus- ja matkamuistomyymälään. Vieressä on myös tankkauspiste polttoaineen täydennystä varten. Yrittäjänä Koskikartanossa toimiva Arto Heinonen oli jo pidemmän aikaa tuumaillut muiden töidensä ohella liiketilojen pellettilämmityksen kohtaloa: ”Siinä oli aina kuitenkin jonkun verran sellaista pientä säätämistä, touhuamista ja puuhaamista, niin rupesin miettimään, olisiko jotain muuta vaihtoehtoa, ja vesi-ilmalämpöpumput tulivat sitten parhaana vaihtoehtona siihen, ja kilpailutin niitä muutamalta toimijalta.”

Koskikartano päätyi kilpailutuksen jälkeen hankkimaan uuden lämmitysratkaisun LämpöYkköseltä. Kohteessa luovuttiin kokonaan pelletin käytöstä korvaamalla se lämpöpumppuhybridillä. Tärkeimpiä vaikuttimia lämmitysmuodon uusimisen taustalta kysyttäessä Arto ei pitkää miettimisaikaa tarvitse: ”Se oli se kustannustehokkuus, ja toinen oli tietysti se, että se olisi huoleton ratkaisu.” Myös LämpöYkkösen ammattitaitoinen toiminta herätti Artossa luottamusta, minkä jälkeen oli helppoa laskea hankinnan hyötyjä ja etuja. Päätöstä lämmitysmuodon vaihdosta pelletistä pois Koskikartanossa ei ole kaduttu, sillä laskelmat ovat pitäneet Arton mukaan paikkansa, ja osittain jopa alitettu arvioitu energiankulutus. ”Ja sitten sitä aikaa ja työtä säästyy, kaikki nuohoushommat ja tuhkanpoistosysteemit, nehän on kaikki pois.”, Arto kiteyttää vielä lopuksi muitakin Koskikartanossa saavutettuja etuja.

Lämpöpumppuhybridi tuo parhaimmillaan 30-50 % säästöt lämmityskuluihisi. Se on samalla suurimpia ekotekoja, joita voit valinnoillasi tehdä.

Suurimmat syyt lämpöpumppuhybridien suosiolle ovat niiden tuomat taloudelliset edut ja ympäristöystävällisyys. Tässä vielä tärkeimpiä hyötyjä koostettuna:

EKOLOGISUUS

Varovaisten arvioiden mukaan lämpöpumppuhybridi pienentää lämmityksestä koituvia hiilidioksidipäästöjä 30-50 %.

RAHALLISET SÄÄSTÖT

Lämpöpumppuhybridi mahdollistaa jopa 30-50 % säästöt lämmityskuluissa, mikä on vuosittain todella iso summa säästettyä rahaa.

TOIMINTAVARMUUS

Lämpöpumppuhybridi on toimintavarma lämmitysjärjestelmä, joka kestää muiden lämmitysjärjestelmien tapaan jopa 20 vuotta käyttöä.

NYKYISEN LÄMMITYSJÄRJESTELMÄN HYÖDYNTÄMINEN

LämpöYkkösen hybridijärjestelmillä optimoidaan kiinteistön lämmitysjärjestelmän säästöt tuottamalla lämpöä energiatehokkaasti läpi vuoden tukemalla nykyistä päälämmönlähdettä.

Lämpöpumppujärjestelmät suuriin kohteisiin LämpöYkköseltä!

Toimitamme asiakkaillemme energiatehokkaita lämmitys- ja viilennysratkaisuja korjaus- ja uudisrakentamiseen. Asiakaskuntamme koostuu liiketila- ja teollisuuskiinteistöjen omistajista, asunto-osakeyhtiöistä, rakennusliikkeistä, kiinteistösijoittajista ja julkisen sektorin toimijoista.

Yrityksemme asiantuntijat auttavat asiakasta valitsemaan kohteeseen sopivat ratkaisut, erilaiset tarpeet huomioiden. Palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti aina hankkeen suunnittelusta asennukseen, ylläpitoon ja huoltoon asti. Tarjoamme myös valmiit rahoitusratkaisut energiansäästöprojekteihimme.

LämpöYkkösen yksi arvoista on asiakastyytyväisyys. Asiakastutkimuksen mukaan 93 % asiakkaistamme suosittelisi LämpöYkköstä muillekin. Odotamme yhteydenottoasi, ota siis rohkeasti yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa!

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset