X

Hybridiratkaisu, Teollisuuslämpöpumppu, Ilma-vesilämpöpumppu, ilmalämpöpumppu, lämmön talteenotto

Celsa Steel tuottaa Euroopan ympäristöystävällisintä betoniterästä

Celsa Steel Service Oy

Kohde

Celsa Steel Service Oy

pinta-ala Yhteensä

0

Laitteisto

Ilma-vesilämpöpumput, ilmalämpöpumput, hybridi, lämmön talteenotto

Rakennustyyppi

Teollisuushalli

Paikkakunta

Åminnefors

Rakennusvuosi

5 kpl rakennuksia 1950-luvulta alkaen

Lämmitysmuoto

Öljylämmitys

Energiansäästö (lämmityskäytössä)

Yli 80 000 € säästöt vuodessa

Ilmastovaikutus (lämmityskäytössä)

Päästövähennys noin 306 000 kgCO2 eli noin 102 henkilöauton vuosipäästön verran

Celsa Steel tuottaa Euroopan ympäristöystävällisintä betoniterästä

Celsa Steel Service Oy on Suomen johtava betoniterästuotteiden jatkojalostaja ja jakelija, jonka suomalaiset syntyjuuret ulottuvat aina 1800-luvun loppupuolelle saakka. Toiminta kattaa lähes kaikki raudoittamiseen tarvittavat tuotteet ja palvelut sidelangasta tietomallintamiseen. Nykyisin yritys kuuluu Celsa-ryhmään, joka on Euroopan suurin betoniteräksen valmistaja. ”Meidän bisnes on harjateräksen myynti Suomessa. Myydään sellaisenaan, tankoina, keloina, keppeinä, tai sitten jatkojalostetaan, leikataan, taivutetaan, hitsataan, ihan miten asiakas haluaa”, tuotantopäällikkö Jonas Sandberg kertoo.

Yrityksellä on vaativat ympäristötavoitteet oman tuotannon ympäristövaikutuksien minimoimiseksi Suomessa, ja ne ohjaavatkin osaltaan päätöksentekoa energiansäästöhankkeissa. Taloudellisten säästöjen lisäksi modernisoidut energiajärjestelmät kiinteistöjen ylläpidossa tuottavat myös huomattavasti pienempää ympäristön kuormitusta nyt ja tulevaisuudessa. ”99 % meidän raaka-aineista Suomeen tulee Norjasta Mo i Ranan tehtaasta – se on ihan täysin romupohjaista”, Jonas kertoo, ja lisää loppuun yrityksen kunnianhimoisen tavoitteen: ”Me halutaan olla Euroopan ympäristöystävällisin harjateräksen toimittaja.”

Lämpöpumppuhybridi tuo parhaimmillaan 30-50 % säästöt lämmityskuluihisi. Se on samalla suurimpia ekotekoja, joita voit valinnoillasi tehdä.

Suurimmat syyt lämpöpumppuhybridien suosiolle ovat niiden tuomat taloudelliset edut ja ympäristöystävällisyys. Tässä vielä tärkeimpiä hyötyjä koostettuna:

EKOLOGISUUS

Varovaisten arvioiden mukaan lämpöpumppuhybridi pienentää lämmityksestä koituvia hiilidioksidipäästöjä 30-50 %.

RAHALLISET SÄÄSTÖT

Lämpöpumppuhybridi mahdollistaa jopa 30-50 % säästöt lämmityskuluissa, mikä on vuosittain todella iso summa säästettyä rahaa.

TOIMINTAVARMUUS

Lämpöpumppuhybridi on toimintavarma lämmitysjärjestelmä, joka kestää muiden lämmitysjärjestelmien tapaan jopa 20 vuotta käyttöä.

NYKYISEN LÄMMITYSJÄRJESTELMÄN HYÖDYNTÄMINEN

LämpöYkkösen hybridijärjestelmillä optimoidaan kiinteistön lämmitysjärjestelmän säästöt tuottamalla lämpöä energiatehokkaasti läpi vuoden tukemalla nykyistä päälämmönlähdettä.

Lämpöpumppujärjestelmät suuriin kohteisiin LämpöYkköseltä!

Toimitamme asiakkaillemme energiatehokkaita lämmitys- ja viilennysratkaisuja korjaus- ja uudisrakentamiseen. Asiakaskuntamme koostuu liiketila- ja teollisuuskiinteistöjen omistajista, asunto-osakeyhtiöistä, rakennusliikkeistä, kiinteistösijoittajista ja julkisen sektorin toimijoista.

Yrityksemme asiantuntijat auttavat asiakasta valitsemaan kohteeseen sopivat ratkaisut, erilaiset tarpeet huomioiden. Palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti aina hankkeen suunnittelusta asennukseen, ylläpitoon ja huoltoon asti. Tarjoamme myös valmiit rahoitusratkaisut energiansäästöprojekteihimme.

LämpöYkkösen yksi arvoista on asiakastyytyväisyys. Asiakastutkimuksen mukaan 93 % asiakkaistamme suosittelisi LämpöYkköstä muillekin. Odotamme yhteydenottoasi, ota siis rohkeasti yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa!

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset