X

Ilmalämpöpumppu

Tamin vakuutti Toshiban hallittavuus, helppous ja varmuus ensimmäisen vuoden aikana

Vapaa-ajan asunto

Tamin vakuutti Toshiban hallittavuus, helppous ja varmuus ensimmäisen vuoden aikana

Juhani Tamminen, jääkiekkoleijona nro 79, hankki mökilleen LämpöYkköseltä Toshiban ilmalämpöpumput. Tamia on miellyttänyt paitsi laitteiden helppokäyttöisyys myös toimintavarmuus pakkasillakin. Tami pystyy hallitsemaan etänä puhelimellaan mökkinsä lämpötiloja vaikka kotisohvallaan istuen. Samalla hän pystyy varmistumaan, etteivät putket jäädy ja liinavaatteet ovat kuivia kosteuden pysyessä poissa.

Yhtä helppoa on mökin lämmittäminen etukäteen mukavan lämpöiseksi esimerkiksi vain viikonlopun mökkireissua varten marraskuussa – tai mökin viilentäminen keskikesän helteillä. Videolla Tami avaa myös hieman sitä, miten lapset ja ystävät liittyvät heidän kokemuksiinsa ilmalämpöpumpustaan – kurkistetaan myös, miltä ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö heidän mökillään näyttää.

Säästä asuntosi lämmityskustannuksista jopa 70 %. Samalla parannat kotisi käyttömukavuutta ja säästät ympäristöä tuleville sukupolville.

Toimitamme energiatehokkaat lämmitys- ja viilennysratkaisut omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, autotalleihin ja varastoihin.

ILMALÄMPÖPUMPUT

Ilmalämpöpumpuilla voidaan lämmittää ja viilentää omakotitalot, mökit ja muut tilat helposti energiaa säästäen. Energiatehokkaat ja laadukkaat ilmalämpöpumput asennettuna – myös huoltosopimukset.

Maalämpö

Nykyaikainen maalämpöpumppu säästää jopa 70 % lämmityskuluissa, ja on suosittu lämmitysmuoto myös huolettomuutensa vuoksi. Maalämpöpumput asennettuna laajasta valikoimasta.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Ilma-vesilämpöpumput pienentävät lämmityslaskua jopa 50 % nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai tilalle asennettuna. Ilma-vesilämpöpumppu ottaa energiansa ilmasta, eikä esimerkiksi porakaivoa tarvita.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset