X

Ilmalämpöpumppu

Energiatehokkaassa talossa tarvittiin myös viilennystä

Omakotitalo

Energiatehokkaassa talossa tarvittiin myös viilennystä

Seinäjoen JymyJussien pesäpalloilija Mikko Kytömäki kertoo ilmalämpöpumpun hankinnasta perheensä uudehkoon kotiin. Lämmitysmuotona heillä oli omakotitalossaan lähtötilanteessa jo energiatehokas maalämpö. Talon rakennusvaiheessa oltiin suunnittelussa jo huomioitu viilennystarpeen ratkaiseminen ilmalämpöpumpun avulla, ja siitä oli tarpeellista hankintaa helppo viedä eteenpäin.

Kytömäen perheessä ei päädytty LämpöYkköseen toimittajaksi vahingossa. ”Heillä oli todella vaikuttava markkinointikampanja, Facebookissa tuli vastaan ensimmäisen kerran, ja sitten tutustuin firmaan kotisivujensa kautta”, Mikko kertoo, ja kuvailee videolla myös tarkemmin, miten mm. Black Friday, etähallinta, asiantuntijuus ja kosteuden poisto liittyvät heidän ilmalämpöpumppuunsa.

Säästä asuntosi lämmityskustannuksista jopa 70 %. Samalla parannat kotisi käyttömukavuutta ja säästät ympäristöä tuleville sukupolville.

Toimitamme energiatehokkaat lämmitys- ja viilennysratkaisut omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, autotalleihin ja varastoihin.

ILMALÄMPÖPUMPUT

Ilmalämpöpumpuilla voidaan lämmittää ja viilentää omakotitalot, mökit ja muut tilat helposti energiaa säästäen. Energiatehokkaat ja laadukkaat ilmalämpöpumput asennettuna – myös huoltosopimukset.

Maalämpö

Nykyaikainen maalämpöpumppu säästää jopa 70 % lämmityskuluissa, ja on suosittu lämmitysmuoto myös huolettomuutensa vuoksi. Maalämpöpumput asennettuna laajasta valikoimasta.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Ilma-vesilämpöpumput pienentävät lämmityslaskua jopa 50 % nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai tilalle asennettuna. Ilma-vesilämpöpumppu ottaa energiansa ilmasta, eikä esimerkiksi porakaivoa tarvita.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset