X

Hybridiratkaisu, Teollisuuslämpöpumppu, Ilmalämpöpumppu

Himoksella mukavampi lämpötila kahvioon ja lasiterassille, parempi ilmanlaatu vuokraamoon sekä ekologisempaa lämmitystä

Himos-Yhtiöt Oy

Kohde

Himos-Yhtiöt Oy

pinta-ala Yhteensä

0

Laitteisto

Ilmalämpöpumput, hybridi

Rakennustyyppi

Kahvila

Paikkakunta

Jämsä

Rakennusvuosi

1995

Lämmitysmuoto

Sähkölämmitys

Energiansäästö (lämmityskäytössä)

50%

Ilmastovaikutus (lämmityskäytössä)

Noin kahden henkilöauton vuosipäästöjen verran.

Himoksella mukavampi lämpötila kahvioon ja lasiterassille, parempi ilmanlaatu vuokraamoon sekä ekologisempaa lämmitystä

Suomalainen perheyritys Himos-Yhtiöt Oy on Juhani Ojalan ja Päivi Kuokkasen toimesta eteläiseen Suomeen Jämsän kauniille Himosvuorelle lähes neljä vuosikymmentä sitten perustettu matkailukeskus. Nykyisin yrityksen johdossa toimivat Juhani Ojalan lapset – toimitusjohtaja Elsi Ojala sekä veljensä Jouni Ojala. Alkuperäiset perustajat ovat kuitenkin yhä toiminnassa aktiivisesti mukana, kuten vielä nuoremman sukupolven kolmaskin jäsen Joona Ojala. Toiminta käynnistettiin aikoinaan nopeuslaskulegenda Kalevi ”Häkä” Häkkisen suorittaessa juhlallisen avauslaskun joulukuussa 1984. Vuosien saatossa yritys on laajentunut, toiminta monipuolistunut ja hissejäkin on rakennettu moninkertainen määrä alkuvuosiin nähden. Himosta on aina pyritty rakentamaan harrastajien parasta tavoitellen – tutkimusten mukaan vaihtelevista talvista huolimatta Himoksen asiakastyytyväisyys on vuosi vuoden jälkeen valtakunnan terävintä kärkeä. Hissiliikevaihdoltaan Himos on Suomen 5. suurin laskettelukeskus.

Osaltaan parhaan asiakaskokemuksen näkökulmalla Himos päätti hankkia kahvila- ja välinevuokraamotiloihinsa ilmalämpöpumput. Himoksen tiloihin LämpöYkkösen toimittamat ilmalämpöpumput ovat teollisempaan käyttöön suunniteltuja laitteistoja, ja huolehtivat tilojen lämmityksestä ja siitä, että lämpötilat pysyvät myös tasaisemmin halutulla tasolla. Lisäksi kosteus on laskettelukeskuksessa toimivassa välinevuokraamossa yksi huomioon otettava ominaispiirre, ja tähänkin ilmalämpöpumput ovat tuoneet helpotuksen sekä työntekijöille että asiakkaille. ”Ihan on saatu positiivista palautetta, hyvin ilmalämpöpumput toimivat, ja ilmanlaatukin on parempi – laitteet on osoittautunut meillä näissä tiloissa oikein hyvin toimiviksi”, kertoo toimitusjohtaja Elsi Ojala tyytyväisenä, mutta hieman kiireisenä hiihtolomakauden alkaessa. Videolla Elsi ehtii silti kertoa lisää mm. siitä, mitä ympäristöystävälliset arvot Himokselle merkitsevät.

Lämpöpumppuhybridi tuo parhaimmillaan 30-50 % säästöt lämmityskuluihisi. Se on samalla suurimpia ekotekoja, joita voit valinnoillasi tehdä.

Suurimmat syyt lämpöpumppuhybridien suosiolle ovat niiden tuomat taloudelliset edut ja ympäristöystävällisyys. Tässä vielä tärkeimpiä hyötyjä koostettuna:

EKOLOGISUUS

Varovaisten arvioiden mukaan lämpöpumppuhybridi pienentää lämmityksestä koituvia hiilidioksidipäästöjä 30-50 %.

RAHALLISET SÄÄSTÖT

Lämpöpumppuhybridi mahdollistaa jopa 30-50 % säästöt lämmityskuluissa, mikä on vuosittain todella iso summa säästettyä rahaa.

TOIMINTAVARMUUS

Lämpöpumppuhybridi on toimintavarma lämmitysjärjestelmä, joka kestää muiden lämmitysjärjestelmien tapaan jopa 20 vuotta käyttöä.

NYKYISEN LÄMMITYSJÄRJESTELMÄN HYÖDYNTÄMINEN

LämpöYkkösen hybridijärjestelmillä optimoidaan kiinteistön lämmitysjärjestelmän säästöt tuottamalla lämpöä energiatehokkaasti läpi vuoden tukemalla nykyistä päälämmönlähdettä.

Lämpöpumppujärjestelmät suuriin kohteisiin LämpöYkköseltä!

Toimitamme asiakkaillemme energiatehokkaita lämmitys- ja viilennysratkaisuja korjaus- ja uudisrakentamiseen. Asiakaskuntamme koostuu liiketila- ja teollisuuskiinteistöjen omistajista, asunto-osakeyhtiöistä, rakennusliikkeistä, kiinteistösijoittajista ja julkisen sektorin toimijoista.

Yrityksemme asiantuntijat auttavat asiakasta valitsemaan kohteeseen sopivat ratkaisut, erilaiset tarpeet huomioiden. Palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti aina hankkeen suunnittelusta asennukseen, ylläpitoon ja huoltoon asti. Tarjoamme myös valmiit rahoitusratkaisut energiansäästöprojekteihimme.

LämpöYkkösen yksi arvoista on asiakastyytyväisyys. Asiakastutkimuksen mukaan 93 % asiakkaistamme suosittelisi LämpöYkköstä muillekin. Odotamme yhteydenottoasi, ota siis rohkeasti yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa!

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset