X

Ilmalämpöpumppu

Jutille viilennystä ja elämisen laatua ilmalämpöpumpulla

Vapaa-ajan asunto

Jutille viilennystä ja elämisen laatua ilmalämpöpumpulla

Suomen voittoisan vuoden 1995 MM-jääkiekkomaajoukkueen kapteeni ja jääkiekkoleijonaksi numerolla 132 aateloitu Timo Jutila viettää paljon aikaansa Lapissa Ounasjoen varrella sijaitsevalla mökillään. ”Tämä on fantastinen paikka, joki menee tässä, täällä saa olla rauhassa”, Juti tuumailee kotoa laskien kymmenen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevasta mökkipaikastaan. Ilmalämpöpumpullaan Jutilan pariskunta viilentää kesällä ja lämmittää edullisesti talvella.

Jutin ja LämpöYkkösen yhteys ei löytynyt tällä kertaa perinteisesti kotisivuilta tai Facebookista vaan Tapparan liigapelissä herran törmätessä Lämpöpumppumieheen. ”Aamulla ku se alkaa ennen viittä se aurinko kesäisin paistaa joen tuolta puolen, se porottaa tähän koko päivän sitten aurinkoisina päivinä”, Juti kuvaa konkreettista tarvettaan ilmalämpöpumpulle. Videolla Juti kertoo tarkemmin myös, mitä herralle nyt kuuluu ja mitä mökillä ’rillaamisen’ lisäksi pitää tehdä.

Säästä asuntosi lämmityskustannuksista jopa 70 %. Samalla parannat kotisi käyttömukavuutta ja säästät ympäristöä tuleville sukupolville.

Toimitamme energiatehokkaat lämmitys- ja viilennysratkaisut omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, autotalleihin ja varastoihin.

ILMALÄMPÖPUMPUT

Ilmalämpöpumpuilla voidaan lämmittää ja viilentää omakotitalot, mökit ja muut tilat helposti energiaa säästäen. Energiatehokkaat ja laadukkaat ilmalämpöpumput asennettuna – myös huoltosopimukset.

Maalämpö

Nykyaikainen maalämpöpumppu säästää jopa 70 % lämmityskuluissa, ja on suosittu lämmitysmuoto myös huolettomuutensa vuoksi. Maalämpöpumput asennettuna laajasta valikoimasta.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Ilma-vesilämpöpumput pienentävät lämmityslaskua jopa 50 % nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai tilalle asennettuna. Ilma-vesilämpöpumppu ottaa energiansa ilmasta, eikä esimerkiksi porakaivoa tarvita.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset