X

Maalämpö, ilma-vesilämpöpumppu

Lämpöpumppumiehen vertailussa kolmen erilaisen kohteen toteutuneet säästöt

Pientalot

Lämpöpumppumiehen vertailussa kolmen erilaisen kohteen toteutuneet säästöt

Videolla Lämpöpumppumies käy arvontojen ohella läpi kolme erilaista pientalokohdetta, joihin on asennettu maalämpö tai ilma-vesilämpöpumppu. Kaikissa kohteissa toteutuneet säästöt muodostuivat merkittäviksi suhteessa lähtötilanteeseen, vaikka alkuperäiset lämmitysjärjestelmät poikkesivatkin toisistaan – puu-, sähkö- ja öljylämmitys. Myös huolettomuus ja esimerkiksi nykyaikaisten lämpöpumppujen hiljaisuus saivat asiakkaissa huomiota toivottujen säästöjen lisäksi.

Maalämmön ja ilma-vesilämpöpumppujen keskeinen ero syntyy siitä, että ensimmäisessä vaihtoehdossa lämpö saadaan tuotettua maasta, jälkimmäisessä ilmasta. Maalämmön etuna on tasainen lämmöntuottopotentiaali ja vaatimuksena luvanvaraisuus, ilma-vesilämpöpumpuilla korostuu edullisempi investointi sekä käyttöönoton helppous – ei tarvita esimerkiksi lupia tai porakaivoja.

Perinteisesti maalämpö on ollut valituin lämpöpumpputyyppi haettaessa energiatehokkuutta vesikiertoisissa lämmitysjärjestelmissä, mutta jo useana vuonna ilma-vesilämpöpumpun markkinakehitys on ollut nopeampaa kuin maalämmön – viime vuonna niitä myytiin Suomessa jo pientaloihin maalämpöä enemmän. Linkin videolta voit kuunnella Viessmann Oy:n toimitusjohtaja Pasi Hirvijärven ajatuksia aiheen tiimoilta: Ilma-vesilämpöpumppu – Lämpöpumppu LIVE.

Säästä asuntosi lämmityskustannuksista jopa 70 %. Samalla parannat kotisi käyttömukavuutta ja säästät ympäristöä tuleville sukupolville.

Toimitamme energiatehokkaat lämmitys- ja viilennysratkaisut omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, autotalleihin ja varastoihin.

ILMALÄMPÖPUMPUT

Ilmalämpöpumpuilla voidaan lämmittää ja viilentää omakotitalot, mökit ja muut tilat helposti energiaa säästäen. Energiatehokkaat ja laadukkaat ilmalämpöpumput asennettuna – myös huoltosopimukset.

Maalämpö

Nykyaikainen maalämpöpumppu säästää jopa 70 % lämmityskuluissa, ja on suosittu lämmitysmuoto myös huolettomuutensa vuoksi. Maalämpöpumput asennettuna laajasta valikoimasta.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Ilma-vesilämpöpumput pienentävät lämmityslaskua jopa 50 % nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai tilalle asennettuna. Ilma-vesilämpöpumppu ottaa energiansa ilmasta, eikä esimerkiksi porakaivoa tarvita.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset