X

Hybridiratkaisu, Teollisuuslämpöpumppu, Ilma-vesilämpöpumppu

Hybridiratkaisulla 65 % säästöt öljynkulutukseen

Carlo Casagrande & Co Oy

Kohde

Carlo Casagrande & Co Oy

pinta-ala Yhteensä

0

Laitteisto

Lämpöpumppuhybridi

Rakennustyyppi

Logistiikka, Teollisuushalli

Paikkakunta

Lapinjärvi

Rakennusvuosi

2010

Lämmitysmuoto

Öljylämmitys

Energiansäästö (lämmityskäytössä)

Kahdessa hallissa yhteensä yli 350 000 kWh säästöt vuosittain. Eli noin 35 000 euroa.

Ilmastovaikutus (lämmityskäytössä)

Päästövähennys noin 120 000 kgCO2 eli noin 40 henkilöauton vuosipäästön verran

Hybridiratkaisulla 65 % säästöt öljynkulutukseen

Lämpöpumput sopivat erittäin hyvin myös isojen logistiikkahallien energiansäästäjäksi. Käymme tutustumassa Carlo Casagranden halleihin Janne Montosen johdolla.

”Ollaan oltu erittäin tyytyväisiä. Laitteet ovat toimineet koko ajan hyvin. Öljynkulutus on pudonnut noin kolmasosaan alkuperäisestä kulutuksesta”, toteaa Janne tyytyväisenä.

Carlo Casagrande & Co Oy on kotimainen maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys, joka toimii jo kolmannessa sukupolvessa. Yritys tuo Suomeen laadukkaita huonekalu- ja kalusteteollisuuden komponentteja ja tarvikkeita, sekä elektroniikkateollisuuden komponentteja, sähköteollisuuden raaka-aineita ja puolivalmisteita sekä mekaniikan komponentteja.

Lämpöpumppuhybridi tuo parhaimmillaan 30-50 % säästöt lämmityskuluihisi. Se on samalla suurimpia ekotekoja, joita voit valinnoillasi tehdä.

Suurimmat syyt lämpöpumppuhybridien suosiolle ovat niiden tuomat taloudelliset edut ja ympäristöystävällisyys. Tässä vielä tärkeimpiä hyötyjä koostettuna:

EKOLOGISUUS

Varovaisten arvioiden mukaan lämpöpumppuhybridi pienentää lämmityksestä koituvia hiilidioksidipäästöjä 30-50 %.

RAHALLISET SÄÄSTÖT

Lämpöpumppuhybridi mahdollistaa jopa 30-50 % säästöt lämmityskuluissa, mikä on vuosittain todella iso summa säästettyä rahaa.

TOIMINTAVARMUUS

Lämpöpumppuhybridi on toimintavarma lämmitysjärjestelmä, joka kestää muiden lämmitysjärjestelmien tapaan jopa 20 vuotta käyttöä.

NYKYISEN LÄMMITYSJÄRJESTELMÄN HYÖDYNTÄMINEN

LämpöYkkösen hybridijärjestelmillä optimoidaan kiinteistön lämmitysjärjestelmän säästöt tuottamalla lämpöä energiatehokkaasti läpi vuoden tukemalla nykyistä päälämmönlähdettä.

Lämpöpumppujärjestelmät suuriin kohteisiin LämpöYkköseltä!

Toimitamme asiakkaillemme energiatehokkaita lämmitys- ja viilennysratkaisuja korjaus- ja uudisrakentamiseen. Asiakaskuntamme koostuu liiketila- ja teollisuuskiinteistöjen omistajista, asunto-osakeyhtiöistä, rakennusliikkeistä, kiinteistösijoittajista ja julkisen sektorin toimijoista.

Yrityksemme asiantuntijat auttavat asiakasta valitsemaan kohteeseen sopivat ratkaisut, erilaiset tarpeet huomioiden. Palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti aina hankkeen suunnittelusta asennukseen, ylläpitoon ja huoltoon asti. Tarjoamme myös valmiit rahoitusratkaisut energiansäästöprojekteihimme.

LämpöYkkösen yksi arvoista on asiakastyytyväisyys. Asiakastutkimuksen mukaan 93 % asiakkaistamme suosittelisi LämpöYkköstä muillekin. Odotamme yhteydenottoasi, ota siis rohkeasti yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa!

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso Cyber Week -tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso Cyber Week -lämpöpumpputarjoukset!