X

Hybridiratkaisu, Teollisuuslämpöpumppu, Ilmalämpöpumppu

Leipomo haki säästöjä, sai myös mukavuutta ja tasaisuutta

Uudenmaan Herkku Oy

Kohde

Uudenmaan Herkku Oy

pinta-ala Yhteensä

0

Laitteisto

Ilmalämpöpumput, hybridi

Rakennustyyppi

Leipomo, Teollisuushalli

Paikkakunta

Kerava

Rakennusvuosi

1987

Lämmitysmuoto

Sähkölämmitys

Energiansäästö (lämmityskäytössä)

Yli 7 000 € säästöt vuodessa

Ilmastovaikutus (lämmityskäytössä)

Päästövähennys noin 15 000 kgCO2 eli noin 5 henkilöauton vuosipäästön verran

Leipomo haki säästöjä, sai myös mukavuutta ja tasaisuutta

Uudenmaan Herkku Oy on 1951 toimintansa aloittanut ja nykyisellä paikallaan Keravan Kytömaalla 1960-luvulta lähtien toiminut perheyritys. Yritys tarjoaa jo kolmannessa sukupolvessa pääosin ilman lisäaineita kattavasti leipomoalan tuotteet ruislimpuista hääkakkuihin saakka. Lämmityskuluihinsa Uudenmaan Herkku Oy havahtui saatuaan ison tasauslaskun sähköyhtiöltä toimitilojensa sähkölämmityksen tiimoilta: ”Oli kaikki kivet käännettävä, millä saadaan sähkölaskua pienennettyä, ja silloin LämpöYkkönen astui kuvioon.”, muistelee lämpöpumppujen hankintojen alkuvaihetta toimitusjohtaja Sirpa Bäckström.

Uudenmaan Herkku Oy:lle asennettiin ilmalämpöpumput luonnollisesti tietysti jauhoiseenkin, mutta myös tuotteiden valmistusprosessin parhaiden lämpötilojen näkökulmasta hyvin kriittiseen ympäristöön. ”Meillä on lämpöpumput talviaikana ihan lämmittämiseen, ja sitten kesäaikana viilentämiseen.”, Sirpa kertoo. Lämpöpumput ovat tuotannossa vaikuttaneet myös leipomon lämpötilojen tasaantumiseen. ”Se tuli vähän bonuksena siinä, eli on helpompi hallita hiivataikinoiden nousua, kun pystyy hallitsemaan lämpötiloja.”, Sirpa jatkaa tyytyväisenä. Videolla Sirpa kertoo myös tarkemmin vähän siitä, mihin esimerkiksi leporataa leipomossa tarvitaan.

Lämpöpumppuhybridi tuo parhaimmillaan 30-50 % säästöt lämmityskuluihisi. Se on samalla suurimpia ekotekoja, joita voit valinnoillasi tehdä.

Suurimmat syyt lämpöpumppuhybridien suosiolle ovat niiden tuomat taloudelliset edut ja ympäristöystävällisyys. Tässä vielä tärkeimpiä hyötyjä koostettuna:

EKOLOGISUUS

Varovaisten arvioiden mukaan lämpöpumppuhybridi pienentää lämmityksestä koituvia hiilidioksidipäästöjä 30-50 %.

RAHALLISET SÄÄSTÖT

Lämpöpumppuhybridi mahdollistaa jopa 30-50 % säästöt lämmityskuluissa, mikä on vuosittain todella iso summa säästettyä rahaa.

TOIMINTAVARMUUS

Lämpöpumppuhybridi on toimintavarma lämmitysjärjestelmä, joka kestää muiden lämmitysjärjestelmien tapaan jopa 20 vuotta käyttöä.

NYKYISEN LÄMMITYSJÄRJESTELMÄN HYÖDYNTÄMINEN

LämpöYkkösen hybridijärjestelmillä optimoidaan kiinteistön lämmitysjärjestelmän säästöt tuottamalla lämpöä energiatehokkaasti läpi vuoden tukemalla nykyistä päälämmönlähdettä.

Lämpöpumppujärjestelmät suuriin kohteisiin LämpöYkköseltä!

Toimitamme asiakkaillemme energiatehokkaita lämmitys- ja viilennysratkaisuja korjaus- ja uudisrakentamiseen. Asiakaskuntamme koostuu liiketila- ja teollisuuskiinteistöjen omistajista, asunto-osakeyhtiöistä, rakennusliikkeistä, kiinteistösijoittajista ja julkisen sektorin toimijoista.

Yrityksemme asiantuntijat auttavat asiakasta valitsemaan kohteeseen sopivat ratkaisut, erilaiset tarpeet huomioiden. Palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti aina hankkeen suunnittelusta asennukseen, ylläpitoon ja huoltoon asti. Tarjoamme myös valmiit rahoitusratkaisut energiansäästöprojekteihimme.

LämpöYkkösen yksi arvoista on asiakastyytyväisyys. Asiakastutkimuksen mukaan 93 % asiakkaistamme suosittelisi LämpöYkköstä muillekin. Odotamme yhteydenottoasi, ota siis rohkeasti yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa!

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset