X

Hybridiratkaisu, Teollisuuslämpöpumppu, Ilmalämpöpumppu

Biisonimafialle ympäristöarvot ovat itsestäänselvyys

Biisonimafia

Kohde

Biisonimafia

pinta-ala Yhteensä

0

Laitteisto

Ilmalämpöpumput, hybridi

Rakennustyyppi

Teollisuushalli

Paikkakunta

Punkaharju

Rakennusvuosi

0

Lämmitysmuoto

Sähkölämmitys

Energiansäästö (lämmityskäytössä)

0

Ilmastovaikutus (lämmityskäytössä)

0

Biisonimafialle ympäristöarvot ovat itsestäänselvyys

Biisonimafia on 2004 tekemisensä aloittanut, nykyisin sadoilla tuhansilla tilaajillaan yksi Suomen suurimmista YouTube-kanavista ja samalla edelläkävijä suomalaisen vaikuttajamarkkinoinnin sekä ammattimaisen YouTube-tuotannon saralla. Ryhmään kuuluvat taiteilijanimillään kutsuen Kaitsu, Janne, Viivi sekä Sami. Toiminta on hurjaa ja tarpeet monenlaisia – ideat, kynät ja selät paukkuu, kun erilaisia tuotantoja suunnitellaan, kokeillaan ja tehdään. Tekeminen tarvitsee myös asianmukaiset tilat, ja siihen tarkoitukseen Biisonimafia päätyi hankkimaan ja valmistelemaan itselleen soveltuvan ikioman teollisuushallin. Biisonimafialle hallin saneerauksessa tarpeisiinsa soveltuvaksi tärkeitä arvoja olivat mm. energiatehokkuus ja ympäristöarvot. ”Tämä on ollut kylmä halli. Sitten kun tuli lämmitys kohdalle, niin me ruvettiin miettimään mahdollisimman energiaystävällistä vaihtoehtoa. Kaikki fossiilisista polttoaineista koostuvat energiamuodot oli ihan nou, nou, ja se oli ehkä se isoin syy, miksi me päädyttiin ilmalämpöpumppuihin”, Biisonimafian Kaitsu kertoo.

Biisonimafian tuotannossa räiskyy ja paukkuu, pärisee ja kolisee, ja näin ollen likaa, lokaa ja savua hallissa saattaa lentää ilmoille. Tämän johdosta LämpöYkkösen Biisonimafian halliin toimittaman laitteiston yksi tärkeimpiä piirteitä on korkea likaisen ilman sietokyky – tässä piileekin yksi tärkeimmistä eroista kotitalouksiin toimitettavien ja teollisuuden tarpeisiin suunniteltujen ilmalämpöpumppujen välillä, tietenkin moninkertaisen tehon lisäksi. Haastattelussa Biisonimafialta mukana olleet Kaitsu ja Janne osoittautuvat erityisellä lämmöllä ympäristöystävällisten arvojen puolestapuhujiksi, ja haluavat omilla valinnoillaan vaikuttaa siihen, mm. ilmalämpöpumppujen hankintaa seuranneella LED-valaistushankinnallakin, että Suomessa säilyy hyvä ilmasto nyt ja tulevaisuudessa. Oheisella videolla Kaitsu ja Janne avaavat hieman ajatuksiaan myös siitä, mitä he ajattelevat pienydinvoimalan perustamisesta Biisonimafian kotipaikkakunnalle Punkaharjulle, tai miksi ilmastonmuutoksella on erityisen iso merkitys Kaitsun siviiliharrastuksessa.

Lämpöpumppuhybridi tuo parhaimmillaan 30-50 % säästöt lämmityskuluihisi. Se on samalla suurimpia ekotekoja, joita voit valinnoillasi tehdä.

Suurimmat syyt lämpöpumppuhybridien suosiolle ovat niiden tuomat taloudelliset edut ja ympäristöystävällisyys. Tässä vielä tärkeimpiä hyötyjä koostettuna:

EKOLOGISUUS

Varovaisten arvioiden mukaan lämpöpumppuhybridi pienentää lämmityksestä koituvia hiilidioksidipäästöjä 30-50 %.

RAHALLISET SÄÄSTÖT

Lämpöpumppuhybridi mahdollistaa jopa 30-50 % säästöt lämmityskuluissa, mikä on vuosittain todella iso summa säästettyä rahaa.

TOIMINTAVARMUUS

Lämpöpumppuhybridi on toimintavarma lämmitysjärjestelmä, joka kestää muiden lämmitysjärjestelmien tapaan jopa 20 vuotta käyttöä.

NYKYISEN LÄMMITYSJÄRJESTELMÄN HYÖDYNTÄMINEN

LämpöYkkösen hybridijärjestelmillä optimoidaan kiinteistön lämmitysjärjestelmän säästöt tuottamalla lämpöä energiatehokkaasti läpi vuoden tukemalla nykyistä päälämmönlähdettä.

Lämpöpumppujärjestelmät suuriin kohteisiin LämpöYkköseltä!

Toimitamme asiakkaillemme energiatehokkaita lämmitys- ja viilennysratkaisuja korjaus- ja uudisrakentamiseen. Asiakaskuntamme koostuu liiketila- ja teollisuuskiinteistöjen omistajista, asunto-osakeyhtiöistä, rakennusliikkeistä, kiinteistösijoittajista ja julkisen sektorin toimijoista.

Yrityksemme asiantuntijat auttavat asiakasta valitsemaan kohteeseen sopivat ratkaisut, erilaiset tarpeet huomioiden. Palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti aina hankkeen suunnittelusta asennukseen, ylläpitoon ja huoltoon asti. Tarjoamme myös valmiit rahoitusratkaisut energiansäästöprojekteihimme.

LämpöYkkösen yksi arvoista on asiakastyytyväisyys. Asiakastutkimuksen mukaan 93 % asiakkaistamme suosittelisi LämpöYkköstä muillekin. Odotamme yhteydenottoasi, ota siis rohkeasti yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa!

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset