X

Maalämpö

Maalämmöllä lähes 70 % säästöt verrattuna öljylämmitykseen

Paritalo

Maalämmöllä lähes 70 % säästöt verrattuna öljylämmitykseen

Pirkanmaalaisen Timo Ruusilan vuonna 1998 valmistunut koti on paritalossa. Upeassa kohteessa lämmitysmuodoksi oli valikoitunut öljyllä lämpiävä vesikiertoinen lattialämmitys. Myöhemmin lämmityskuluihin haluttiin saada säästöjä hankkimalla molempiin paritalon puolikkaisiin oma ilmalämpöpumppunsa. Tuo ei vielä riittänyt, vaan ajan kuluessa ja markkinoiden kehittyessä lämmitysjärjestelmän saneerauksen hetkellä tilalle vaihdettiinkin jo energiatehokas maalämpö.

Timon asuttamassa paritalokohteessa öljyä oli kulunut lämmitykseen koko rakennuksessa keskimäärin reilut 3.000 litraa vuodessa. Maalämmön käyttöönoton jälkeen Timo arvioi lämmityskustannusten laskevan heillä noin 65-70 %. Millaisilla ajatuksilla lämmitysjärjestelmää yhteisen edun nimissä kannattaa lähestyä ja miten esimerkiksi kulut jaetaan? Videolla Timo kertoo ansiokkaasti, mitä kaikkea onnistunut energiansäästöhanke heidän kohteessaan vaati.

Säästä asuntosi lämmityskustannuksista jopa 70 %. Samalla parannat kotisi käyttömukavuutta ja säästät ympäristöä tuleville sukupolville.

Toimitamme energiatehokkaat lämmitys- ja viilennysratkaisut omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, autotalleihin ja varastoihin.

ILMALÄMPÖPUMPUT

Ilmalämpöpumpuilla voidaan lämmittää ja viilentää omakotitalot, mökit ja muut tilat helposti energiaa säästäen. Energiatehokkaat ja laadukkaat ilmalämpöpumput asennettuna – myös huoltosopimukset.

Maalämpö

Nykyaikainen maalämpöpumppu säästää jopa 70 % lämmityskuluissa, ja on suosittu lämmitysmuoto myös huolettomuutensa vuoksi. Maalämpöpumput asennettuna laajasta valikoimasta.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Ilma-vesilämpöpumput pienentävät lämmityslaskua jopa 50 % nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai tilalle asennettuna. Ilma-vesilämpöpumppu ottaa energiansa ilmasta, eikä esimerkiksi porakaivoa tarvita.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset