X

Maalämpö

Energiatehokkuus johti sähkölämmityksen korvaamiseen maalämmöllä

Omakotitalo

Energiatehokkuus johti sähkölämmityksen korvaamiseen maalämmöllä

Henri Lehmusto oli hankkinut isältään vuonna 1952 rakennetun rintamamiestalon, jossa lämmitysmuotona oli sähkölämmitys. Talven sähkölaskut olivat alkaneet kuitenkin kirpaista, ja taustalla oli myös ajatus siitä, että alakerran alkuperäisessä kunnossa ollut kellaritila olisi hyvä saada käyttöön. Taloon hankittiin energiatehokas maalämpö, ja laitteistot sijoitettiin samassa yhteydessä saneerattuun kellaritilaan.

LämpöYkkönen valikoitui maalämmön toimittajaksi kokonaisvaltaisen hankinnan helppouden johdosta. ”Mää sain sieltä LämpöYkköseltä suoraan kaikki palvelut samasta paikasta, ei tarvinnu sitten miettiä, että mistä tilaan tavaroita ja asennuksia”, Henri kertoo. Videolla Henri kertoo lisää, mitä heille tarkoittavat mm. avaimet käteen -palvelu ja viiden vuoden täystakuu.

Säästä asuntosi lämmityskustannuksista jopa 70 %. Samalla parannat kotisi käyttömukavuutta ja säästät ympäristöä tuleville sukupolville.

Toimitamme energiatehokkaat lämmitys- ja viilennysratkaisut omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, autotalleihin ja varastoihin.

ILMALÄMPÖPUMPUT

Ilmalämpöpumpuilla voidaan lämmittää ja viilentää omakotitalot, mökit ja muut tilat helposti energiaa säästäen. Energiatehokkaat ja laadukkaat ilmalämpöpumput asennettuna – myös huoltosopimukset.

Maalämpö

Nykyaikainen maalämpöpumppu säästää jopa 70 % lämmityskuluissa, ja on suosittu lämmitysmuoto myös huolettomuutensa vuoksi. Maalämpöpumput asennettuna laajasta valikoimasta.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Ilma-vesilämpöpumput pienentävät lämmityslaskua jopa 50 % nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai tilalle asennettuna. Ilma-vesilämpöpumppu ottaa energiansa ilmasta, eikä esimerkiksi porakaivoa tarvita.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset