X

Hybridiratkaisu, Teollisuuslämpöpumppu, Ilmalämpöpumppu

Vianor sai ratkaisun kesän kuumuuteen, mutta myös talven lämmitykseen

Vianor

Kohde

Vianor Järvenpää

pinta-ala Yhteensä

0

Laitteisto

Ilmalämpöpumput, hybridi

Rakennustyyppi

Teollisuushalli

Paikkakunta

Järvenpää

Rakennusvuosi

1984

Lämmitysmuoto

Öljylämmitys

Energiansäästö (lämmityskäytössä)

Yli 7 000 € säästöt vuodessa

Ilmastovaikutus (lämmityskäytössä)

Päästövähennys noin 17 000 kgCO2 eli noin 6 henkilöauton vuosipäästön verran

Vianor sai ratkaisun kesän kuumuuteen, mutta myös talven lämmitykseen

Vianor on maanlaajuisesti täyden palvelun periaatteella toimiva rengas- ja autohuoltoyritys asiakkailleen, ja palvelee myös raskaassa kalustossa rengashuoltoasioissa. Yrityksellä on kymmeniä toimipisteitä ympäri Suomen, ja erityisesti työhalleissa ja muissa asiakastiloissa nykypäivän vaatimuksiin alettiin yrityksessä heräillä viilennyksen näkökulmalla. ”Se nyt vaan on tätä päivää jäähdyttää tuollaisia tiloja. LämpöYkkösellä tuntui olevan palveluverkosto valmiina, että päästiin suoraan puhumaan monen paikkakunnan yhteistyö liikkeelle.”, muistelee Vianorin kiinteistöpäällikkönä toimiva Jarkko Haavisto lämpöpumppuhankintojen ensimmäisiä askelmerkkejä LämpöYkkösen kanssa.

Yhteistyö LämpöYkkösen kanssa alkoi Vianorin eteen tulleella akuutilla tilanteella. ”Meillä oli kaksi kohdetta, joissa todettiin, että lämmitysjärjestelmä oli tullut uusimisikään, joissa oli suora sähkölämmitys käytössä. Ei ollut mahdollisuutta lähteä miettimään sellaisia järjestelmiä, joissa olisi vesikiertopattereita tai verkostoja tai muita, mitkä vaatii putkitöitä.”, Jarkko taustoittaa. Harkinnan jälkeen Vianorissa päädyttiin ilmalämpöpumppuihin saavuttaen samalla hankinnalla teollisuushalli-kohteisiin sekä viilennyksen että lämmityksen edut. Viilennyksen hankintaan Vianorissa Jarkon kommenteilla ollaan oltu erityisen tyytyväisiä: ”Työpaikalla se korostuu sillä tavalla, että kyllähän se työteho selvästi parempi on viileässä, mukavassa ympäristössä.”

Lämpöpumppuhybridi tuo parhaimmillaan 30-50 % säästöt lämmityskuluihisi. Se on samalla suurimpia ekotekoja, joita voit valinnoillasi tehdä.

Suurimmat syyt lämpöpumppuhybridien suosiolle ovat niiden tuomat taloudelliset edut ja ympäristöystävällisyys. Tässä vielä tärkeimpiä hyötyjä koostettuna:

EKOLOGISUUS

Varovaisten arvioiden mukaan lämpöpumppuhybridi pienentää lämmityksestä koituvia hiilidioksidipäästöjä 30-50 %.

RAHALLISET SÄÄSTÖT

Lämpöpumppuhybridi mahdollistaa jopa 30-50 % säästöt lämmityskuluissa, mikä on vuosittain todella iso summa säästettyä rahaa.

TOIMINTAVARMUUS

Lämpöpumppuhybridi on toimintavarma lämmitysjärjestelmä, joka kestää muiden lämmitysjärjestelmien tapaan jopa 20 vuotta käyttöä.

NYKYISEN LÄMMITYSJÄRJESTELMÄN HYÖDYNTÄMINEN

LämpöYkkösen hybridijärjestelmillä optimoidaan kiinteistön lämmitysjärjestelmän säästöt tuottamalla lämpöä energiatehokkaasti läpi vuoden tukemalla nykyistä päälämmönlähdettä.

Lämpöpumppujärjestelmät suuriin kohteisiin LämpöYkköseltä!

Toimitamme asiakkaillemme energiatehokkaita lämmitys- ja viilennysratkaisuja korjaus- ja uudisrakentamiseen. Asiakaskuntamme koostuu liiketila- ja teollisuuskiinteistöjen omistajista, asunto-osakeyhtiöistä, rakennusliikkeistä, kiinteistösijoittajista ja julkisen sektorin toimijoista.

Yrityksemme asiantuntijat auttavat asiakasta valitsemaan kohteeseen sopivat ratkaisut, erilaiset tarpeet huomioiden. Palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti aina hankkeen suunnittelusta asennukseen, ylläpitoon ja huoltoon asti. Tarjoamme myös valmiit rahoitusratkaisut energiansäästöprojekteihimme.

LämpöYkkösen yksi arvoista on asiakastyytyväisyys. Asiakastutkimuksen mukaan 93 % asiakkaistamme suosittelisi LämpöYkköstä muillekin. Odotamme yhteydenottoasi, ota siis rohkeasti yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa!

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset