X

Ilmalämpöpumppu

Ekholm-Talaksille tärkeää oli ilmalämpöpumpun design viilennyksen ohella

Omakotitalo

Ekholm-Talaksille tärkeää oli ilmalämpöpumpun design viilennyksen ohella

Helsinkiläisessä Ekholm-Talaksen perheessä asutaan Suomen kaunein koti 2013 -finaaliin yltäneessä kivitalossa noin 300 m2 -tiloissa kolmessa kerroksessa. Lämmitysmuotona kodissa on maalämpö. ”Otettiin myös maakylmä, mutta huomattiin vuosien saatossa, ettei tehot riitä ihan viimeiseen nurkkaan”, Jonni Talas kertoo. Tämän johdosta perheessä päädyttiin lopulta myös ilmalämpöpumpun hankintaan.

Yllä olevalla videolla ilmalämpöpumpun asennuksen ohessa Ekholm-Talakset kertovat mm. siitä, millainen merkitys ilmalämpöpumpun designilla hankinnassa heille oli. Lisää ilmalämpöpumpun asennuksesta ja kodista voit lukea perheen äidin suositusta Äiti yrittää -blogista, jossa on mm. lisää upeita kuvia kodin sisustuksesta: Ilmalämpöpumppu viilennykseen omakotitalossa.

Säästä asuntosi lämmityskustannuksista jopa 70 %. Samalla parannat kotisi käyttömukavuutta ja säästät ympäristöä tuleville sukupolville.

Toimitamme energiatehokkaat lämmitys- ja viilennysratkaisut omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, autotalleihin ja varastoihin.

ILMALÄMPÖPUMPUT

Ilmalämpöpumpuilla voidaan lämmittää ja viilentää omakotitalot, mökit ja muut tilat helposti energiaa säästäen. Energiatehokkaat ja laadukkaat ilmalämpöpumput asennettuna – myös huoltosopimukset.

Maalämpö

Nykyaikainen maalämpöpumppu säästää jopa 70 % lämmityskuluissa, ja on suosittu lämmitysmuoto myös huolettomuutensa vuoksi. Maalämpöpumput asennettuna laajasta valikoimasta.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Ilma-vesilämpöpumput pienentävät lämmityslaskua jopa 50 % nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai tilalle asennettuna. Ilma-vesilämpöpumppu ottaa energiansa ilmasta, eikä esimerkiksi porakaivoa tarvita.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset