X

Aiotko hankkia ilmalämpöpumpun Kokkolan tai Keski-Pohjanmaan alueella?

Miltä kuulostaisi koti, jossa on aina haluamasi lämpötila? Ilmalämpöpumpulla se on mahdollista, minkä lisäksi se tuo sinulle 300-500 € säästöt vuosittain lämmityskustannuksissa.

Meiltä saat uudelle ilmalämpöpumpullesi jopa 5 vuoden takuun.

Löydät tältä paikkakuntakohtaiselta ilmalämpöpumppu Kokkola -sivultamme kattavasti tietoa ilmalämpöpumpuista ja niiden tuomista hyödyistä.

PYYDÄ TARJOUS

Ilmalämpöpumppu tuo viisi merkittävää hyötyä

1.

Voit viilentää sisäilmaa kuumalla kesähelteellä mieluisaksi (keskimäärin viilennyksen hinta on n. 0,5-1 €/päivä)

2.

Voit lämmittää ja kierrättää esimerkiksi takan lämmittämää sisäilmaa talvella ympäri taloa

3.

Säästät talvisin kotisi lämmityskuluissa n. 20 % – 30 % (omakotitalossa säästöt tyypillisesti n. 300 € - 500 €/vuosi)

4.

Pienennät asumisen hiilijalanjälkeä ja säästät maapalloa myös tuleville sukupolville

5.

Pumppu on edullinen (alkaen 35 €/kk asennettuna!)

Ilmalämpöpumppu tekee asumisesta mukavampaa edulliseen hintaan

Vaikka ilmalämpöpumppu olisi päällä koko kesän yötä päivää, niin viilennys maksaa silti vain 60 – 90 € koko kesältä riippuen siitä, miten kuuma ilma on ja miten iso talosi on. Viilennys on siis todella edullista.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatin kautta, lomakkeella tai tule vaikka käymään!

Autamme sinua valitsemaan kotiisi sopivan ilmalämpöpumpun, jotta se on juuri oikean kokoinen neliöihin nähden, ja siinä on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet (esim. etäohjaus).

Kun ilmalämpöpumppu on valittu, niin tulemme asentamaan sen sovittuna päivänä paikalleen, jonka jälkeen opastamme sinua sen käytössä. Lisäksi saat takuukirjat sekä ohjeet laitteen käyttöön kirjallisena. Kun tarvitset ilmalämpöpumpun Kokkolan alueella, niin ole meihin yhteydessä. Yhteystiedot löydät alempaa!

Yhteystiedot Kokkola:

Vaihde 020 742 4101

info@lampoykkonen.fi

Tiedätkö jo, minkä ilmalämpöpumpun haluat? Tilaa se suoraan verkkokaupastamme! Olemme sinuun tilauksen jälkeen yhteydessä ja sovimme asennusajankohdan.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme 24h sisään (viimeistään seuraavana arkipäivänä)

Millainen yritys LämpöYkkönen on?

Me teemme asumisestasi mukavampaa energiatehokkaiden lämmitys- ja viilennysratkaisujen avulla. Saat meiltä siis avaimet käteen -periaatteella ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput ja maalämpöpumput suoraan kotiisi asennettuna.

Omaamme alalta pitkän kokemuksen ja olemme tehneet lämmitys- ja viilennysremontteja Utsjoelta Hankoon, joten voit olla varma, että löydämme parhaan ja kustannustehokkaimman ilmalämpöpumpun myös Kokkolaan.

Meidän kanssamme toimiminen on yksinkertaista, koska toimitamme laitteen ja hoidamme myös sen asennuksen. Näin sinulla on vain yksi toimija, johon voit olla yhteydessä koska tahansa: olemme aina puhelinsoittosi päässä, etkä jää laitteesi kanssa koskaan yksin!

Kesäisin viileä ja talvisin tasaisen lämmin asunto: ilmalämpöpumppu tuo arjen luksusta

Katso videolta asiakaskokemus siitä, miten ilmalämpöpumppu toi arjen vaivattomuutta kaukolämmityksellä toimivan yrittäjäperheen rivitaloasuntoon. Katso asiakaskokemus täältä!

Toisesta asiakaskokemuksestamme näet, miten ilmalämpöpumppu toi helppoutta puulämmitteiseen omakotitaloon. Vaikka ilmalämpöpumppu tuo selkeitä säästöjä lämmityksessä, niin monesti ostamisen syy on ilmalämpöpumpun tuoma helppous. Takkaa tai öljykattilaa ei tarvitse olla jatkuvasti vahtimassa, kun ilmalämpöpumppu tuottaa ja jakaa lämpöä ympäri asuntoa.

Katso asiakaskokemus täältä.

 

Jos haluat samanlaista arjen luksusta omaan asuntoosi, niin tilaa ilmalämpöpumppu Kokkolan alueella täyttämällä tältä sivulta löytyvä lomake.

Viilentävä ilmalämpöpumppu toi arjen luksusta rivitaloon
Ilmalämpöpumppu puurakenteiseen omakotitaloon
Ilmalämpöpumppu toi puulämmitteiseen kohteeseen helppoutta ja mukavuutta

Lunasta maksuton puhelinkartoitus tai pyydä tarjous

Soita meille niin teemme puhelimitse maksuttoman kartoituksen. Se on sinulle täysin ilmainen eikä sido sinua jatkotoimenpiteisiin. Puhelu kestää n. 15 minuuttia ja sen aikana käymme läpi, millainen ilmalämpöpumppu sinulle sopisi, mitä sen asentaminen maksaisi ja millaisia säästöjä se toisi juuri sinun asunnossasi. Teemme sinulle lopuksi tarjouksen, jota voit jäädä harkitsemaan puhelun jälkeen kaikessa rauhassa.

Puhelinkartoitus on siksi tarpeellinen, koska talon muoto, koko, lämmitysjärjestelmä ja sijainti vaikuttavat siihen, minkä kokoinen ilmalämpöpumppu on sinulle kaikista paras. Liian pieni ilmalämpöpumppu ei jaksa lämmittää asuntoa tarpeeksi, kun taas liian isosta ilmalämpöpumpusta maksat turhaan ylimääräistä.

Tarvittaessa teemme myös ilmaisen kotikäynnin, jos kohde on tavallista vaativampi.

Pyydä tarjous! Olemme sinuun yhteydessä muutamassa arkipäivässä.

 

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso Cyber Week -tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso Cyber Week -lämpöpumpputarjoukset!