X

Ilmalämpöpumppu lisää viihtyisyyttä Krista Pärmäkosken kotona ja edesauttaa palautumista

Maastohiihtäjä Krista Pärmäkoski on reissun päällä suurimman osan vuodesta. Kuortaneelle loppuvuodesta 2021 valmistuneesta hirsitalosta löytyy ripaus luksusta, kuten Toshiba Haori DESIGN -lämpöpumppu, jonka ansiosta kotona olemisesta voi nauttia levollisin mielin.

"Viileä koti kesäkuumalla on luksusta.”

– Kun päätimme puolisoni kanssa rakentaa omakotitalon, niin halusimme rakentaa meille unelmien lomakohteen. Olen reissussa pari sataa päivää vuodessa, joten kotona ollessa haluan nauttia. Ilmalämpöpumppu lisää viihtyisyyttä, ja meille viileä koti kesäkuumalla on luksusta, Krista Pärmäkoski kertoo.

Lämpöpumppu lisää viihtyisyyttä kodin tärkeimmissä tiloissa

Kristan kotoa löytyy kaksi lämpöpumppua: yksi keittiö-olohuoneesta ja toinen Kristan treenihuoneesta. Keittiö-olohuoneessa on isot ikkunat, joista luonnonvaloa tulvii sisään, mutta kesällä niiden takia koti lämpenee liiaksi. 

 

– Kehon palautuminen on ammatissani erittäin tärkeää. Urheilijana hikoilen helposti, ja ilman lämpöpumppua nukkumisesta ei tule mitään. Viileä koti on tärkeää myös 10-vuotiaalle koirallemme.

 

Ilmalämpöpumppu lisää viihtyisyyttä myös 14 neliön kokoisessa treenihuoneessa ja mahdollistaa kotona treenaamiselle otolliset olosuhteet.

 

– Harjoittelen treenihuoneessa hiihtoa rullahiihtomatolla ja ilman lämpöpumpun viilennystä treenaaminen olisi hankalaa, Krista miettii.

Kangaspäällystetty Toshiba Haori DESIGN -ilmalämpöpumppu on tyylikäs valinta

Krista päätyi valitsemaan Toshiba Haori DESIGN -lämpöpumpun laitteen ulkonäön perusteella. 

 

– Olin kiinnittänyt huomiota Toshiba Haori DESIGN -lämpöpumppuihin nähdessäni niitä muualla. Laite on tyylikkään näköinen, ja kangaspäällisellä sen ilmettä voi muuttaa helposti aina kun haluaa, Krista tuumaa. 

 

Kristan kodin sisustuksessa on käytetty tehostevärinä mustaa muutoin neutraalein sävyin sisustetussa kodissa. Toshiba Haori DESIGN -lämpöpumppu sai tummanharmaan kangaspäällisen, jolloin se sointuu muuhun sisustukseen saumattomasti.

Toshiba Haori DESIGN on tyylikkään näköinen, ja kangaspäällisellä sen ilmettä voi muuttaa helposti aina kun haluaa.”

Asentajat hoitivat ilmalämpöpumpun asennuksen nopeasti ja ammattitaidolla

Keittiö-olohuoneeseen asennettiin Toshiba Haori Nordic DESIGN 35 -ilmalämpöpumppu, joka sekä viilentää että lämmittää. Kodin keskeiseltä paikalta käsin lämpöpumppu puhaltaa ilmaa makuuhuoneisiin asti. Ilmalämpöpumppu lisää viihtyisyyttä myös kylminä kuukausina, jolloin se auttaa levittämään tehokkaasti leivinuuni-takan lämpöä.

 

– LämpöYkkösen asentajat löysivät sopivan paikan lämpöpumpulle helposti ja sellaisesta kohtaa, jossa se näyttää hyvältä. Asentajat olivat mukavia kavereita ja hoitivat asennuksen näppärästi sillä aikaa kun olin lenkillä, Krista kehuu.

“Asennus tapahtui näppärästi sillä aikaa kun olin lenkillä.”

Katso video

Pyydä tarjous lämpöpumpusta
6 pientä askelta ja pumppu on sinun

Mikäli harkitset ilmalämpöpumpun hankkimista, niin kaikista helpoiten pääset asiassa liikkeelle pyytämällä tarjouksen.

Saat myös pitkät takuut ja suuret säästöt lämmityskuluissa.

 

Pyydä tarjous, niin olemme sinuun yhteydessä 1–2 arkipäivässä.

  • Anna lisätietoja halutessasi:

  • Valitse palvelut joista haluat tarjouksen / yhteydenoton:

  • Jos et vielä ole varma esim. mikä lämmitysjärjestelmä on teille sopivin, voit valita useamman tuotteen joita olet miettinyt. Asiantuntijamme on sinuun yhteyksissä jolloin käymme läpi eri vaihtoehdot ja autamme valitsemaan sopivan järjestelmän teidän tarpeisiinne.
  • Anna lisätietoja rakennuksesta

  • Liitä mukaan lisätietoja, esim. pohjakuva(t)

  • Uudisrakentaja! Liitä mukaan myös energiaselvitys.

  • Ehdot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset