X

Hanki ilmalämpöpumppu Kuopion ja Pohjois-Savon alueella vaivattomasti suoraan kotiisi asennettuna

Miltä kuulostaisi koti, jossa on aina haluamasi lämpötila? Ilmalämpöpumpulla se on mahdollista, minkä lisäksi se tuo sinulle 300-500 € säästöt vuosittain lämmityskustannuksissa.

Löydät tältä paikkakuntakohtaiselta ilmalämpöpumppu Kuopio -sivultamme kattavasti tietoa ilmalämpöpumpuista ja siitä, miksi sellainen kannattaa hankkia.

PYYDÄ TARJOUS

Ilmalämpöpumppu tuo viisi merkittävää hyötyä

1.

Voit viilentää sisäilmaa kuumalla kesähelteellä mieluisaksi (keskimäärin viilennyksen hinta on n. 0,5-1 €/päivä)

2.

Voit lämmittää ja kierrättää esimerkiksi takan lämmittämää sisäilmaa talvella ympäri taloa

3.

Säästät talvisin kotisi lämmityskuluissa n. 20 % – 30 % (omakotitalossa säästöt tyypillisesti n. 300 € - 500 €/vuosi)

4.

Pienennät asumisen hiilijalanjälkeä ja säästät maapalloa myös tuleville sukupolville

5.

Pumppu on edullinen (alkaen 35 €/kk asennettuna!)

Ilmalämpöpumppu tekee asumisesta mukavampaa

Talvisin kotonasi on tasaisen lämmin ja kesäisin mukavan viileä. Enää ei tarvitse herätä yöllä siihen, että tyyny on hiestä märkä.

Jos haluat ilmalämpöpumpun Kuopion alueella kotiisi, niin ole meihin yhteydessä puhelimitse, chatin kautta, lomakkeella tai tule vaikka käymään!

Neuvomme sinua sopivan ilmalämpöpumpun valitsemisessa. Valinnan jälkeen sovimme sopivan asennusajankohdan ja asennamme ilmalämpöpumpun kotiisi, neuvomme sen käytössä ja luovutamme takuutodistukset ja huoltokirjat. Voit olla koska tahansa meihin yhteydessä asennuksen jälkeen, sillä asiakaspalvelumme toimii 24/7.

Tässä yhteystietomme Kuopion seudulla:

Leväsentie 2, 70700 KUOPIO

Vaihde 020 742 4103 (8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min)

Ilmalämpöpumput vaihde 020 742 4101

info@lampoykkonen.fi

Paikallisten asiantuntijoiden suorat yhteystiedot löydät täältä.

Mikäli ilmalämpöpumput ovat sinulle ennestään tuttuja ja tiedät jo varmuudella, minkä pumpun haluat, niin tilaa se kätevästi verkkokaupastamme. Soitamme sinulle muutaman päivän kuluessa ja sovimme asennusajankohdan.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme 24h sisään (viimeistään seuraavana arkipäivänä)

Millainen yritys LämpöYkkönen on?

Saat kanssamme toimiessasi käyttöösi alamme laajimman ja pisimmän kokemuksen. Olemme asentaneet lämpöpumppuja niin Hangossa kuin Utsjoellakin, joten löydämme taatusti sopivan ratkaisun myös sinun kotiisi.

Meidän kanssa toimiminen on yksinkertaista ja olemme aina puhelinsoittosi päässä. Et jää laitteesi kanssa koskaan yksin, sillä asiakaspalvelumme on käytettävissäsi 24/7 – myös vuoden suurimpina pyhäpäivinä.

Kun kesäisin on viileää ja talvisin lämmintä, niin arki muuttuu helpommaksi

Niina Tanhuanpää hankki ilmalämpöpumpun 97 m2 rivitaloasuntoonsa. Asunto on kaksikerroksinen ja päälämmönlähteenä on sähkö. Lähes 100 neliöisen asunnon lämmittämiseen kuluu siis talvisin hyvin paljon sähköä, mikä nosti lämmityskustannukset turhan suuriksi.

Niina oli kuullut perheenjäseneltään meistä, joten hän otti meihin yhteyttä. Kartoitimme tilanteen puhelimessa ja sovimme lopulta ilmalämpöpumpun asennusajankohdan.

Nyt ilmalämpöpumpun asennuksen jälkeen talvisin yläkerrassa ei tarvitse pitää pattereita päällä laisinkaan, mikä tuo valtavia kustannussäästöjä.

Kesäisin asunto on puolestaan ihanan viileä, minkä takia naapuritkin haluaisivat tulla hellepäivinä sisälle vilvoittelemaan, Niina kertoo. Kesähelteellä huomionarvoista on se, että ruoanlaitosta nouseva lämpö ei tee asunnosta tukalan kuumaa ilmalämpöpumpun ansiosta.

Katso referenssivideo täältä.

Jos haluat samanlaista arjen luksusta omaan asuntoosi, niin tilaa ilmalämpöpumppu Kuopion alueella täyttämällä tältä sivulta löytyvä lomake.

Viilentävä ilmalämpöpumppu toi arjen luksusta rivitaloon
Ilmalämpöpumppu puurakenteiseen omakotitaloon
Ilmalämpöpumppu toi puulämmitteiseen kohteeseen helppoutta ja mukavuutta

Lunasta maksuton puhelinkartoitus

Soita meille niin teemme puhelimitse maksuttoman kartoituksen. Se on sinulle täysin ilmainen eikä sido sinua jatkotoimenpiteisiin. Puhelun aikana käymme läpi, millainen ilmalämpöpumppu sinulle sopisi, mitä sen asentaminen maksaisi ja millaisia säästöjä se toisi juuri sinun asunnossasi. Teemme sinulle lopuksi tarjouksen, jota voit jäädä harkitsemaan puhelun jälkeen.

Ilmalämpöpumppu kannattaa valita vain silloin ilman asiantuntijaa, jos olet 100 % varma siitä, mikä pumppu on kotiisi sopiva. Muutoin saatat ostaa helposti liian pienen tai liian suuren pumpun.

Tarvittaessa teemme myös ilmaisen kotikäynnin, jos kohde on tavallista vaativampi.

Tilaa maksuton kartoitus täältä.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset