X

Ilmalämpöpumput Lahden ja Päijät-Hämeen alueelta saat helpoiten LämpöYkköseltä!

Kun ostat Ilmalämpöpumpun meiltä, niin saat siihen jopa 5 vuoden takuun sekä asennuksen avaimet käteen periaatteella. Sinun tarvitsee vain valita asiantuntijamme opastuksella mieluisin ilmalämpöpumppu itsellesi.

Tältä paikkakuntakohtaiselta ilmalämpöpumppu Lahti -sivultamme löydät laajasti informaatiota ilmalämpöpumpuista ja niiden hyödyistä.

PYYDÄ TARJOUS

Ilmalämpöpumppu tuo viisi merkittävää hyötyä

1.

Viilennä sisäilma kuumalla kesähelteellä mieluisaksi (keskimäärin viilennyksen hinta on n. 0,5-1 €/päivä eli ainoastaan jäätelöpuikon hinta)

2.

Lämmitä ja kierrätä takan tai muun lämmönlähteen lämmittämää sisäilmaa kylmimmillä pakkasilla ympäri taloa

3.

Talvisin kotisi lämmityskuluihin syntyy ilmalämpöpumpun ansiosta n. 20 % – 30 % säästöt (omakotitalossa säästöt tyypillisesti n. 300 € - 500 €/vuosi)

4.

Pienennät asumisen hiilijalanjälkeä ja säästät maapalloa myös tuleville sukupolville

5.

Pumppu on edullinen (alkaen vain 35 €/kk asennettuna!)

Ilmalämpöpumppu tekee asumisesta mukavampaa

Ilmalämpöpumppu tuo asumiseen mukavuutta, pienentää lämmityskustannuksia ja vähentää asumisesta syntynyttä hiilijalanjälkeä.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, chatin kautta, lomakkeella tai tulla vaikka käymään! Meiltä saat avun kotiisi sopivan ilmalämpöpumpun valitsemiseen. Kun olet tehnyt valinnan, niin saavumme asentamaan pumpun ja opastamme sinua käyttämään sitä. Lisäksi saat kaikki kirjalliset takuukirjat sekä ohjeet laitteen käyttöön. Kun tarvitset ilmalämpöpumpun Lahden alueella, niin ole meihin yhteydessä.

Tässä yhteystietomme Lahden seudulla:

Vaihde 020 742 4105 (8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min)

Ilmalämpöpumput vaihde 020 742 4101

info@lampoykkonen.fi

Paikallisten asiantuntijoiden suorat yhteystiedot löydät täältä.

Jos olet jo varma siitä, millaisen ilmalämpöpumpun haluat, niin tilaa se kätevästi suoraan verkkokaupastamme. Olemme sinuun tilauksen jälkeen yhteydessä ja sovimme asennusajankohdan.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme 24h sisään (viimeistään seuraavana arkipäivänä)

Millainen yritys LämpöYkkönen on?

Toimiessasi kanssamme huomaat, kuinka asiakaslähtöistä toimintamme on. Lisäksi yhteistyö on hyvin suoraviivaista, koska toimit vain yhden toimijan, eli meidän, kanssamme. Saat meiltä ilmalämpöpumpun, huollon, asennuksen ja takuut työlle sekä laitteelle. Näin sinun ei tarvitse tehdä sopimuksia huoltofirmojen ja asennusfirmojen kanssa erikseen, vaan kaikki hoituu yhdeltä luukulta.

Omaamme alalta pitkän kokemuksen ja olemme tehneet lämmitys- ja viilennysremontteja Utsjoelta Hankoon, joten voit olla varma, että löydämme parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun myös sinun kotiisi.

24/7 asiakaspalvelun ansiosta et jää laitteesi kanssa koskaan yksin.

Ilmalämpöpumpun avulla arki muuttuu miellyttävämmäksi

Niina Tanhuanpää asennutti rivitaloasuntoonsa ilmalämpöpumpun, koska oli kuullut LämpöYkkösestä perheenjäseneltään hyvää. Ilmalämpöpumppu olikin erittäin järkevä ratkaisu, koska hänen asunnossaan on suora sähkölämmitys, jolloin 97 m2 rivitaloasunnon lämmityskustannukset nousevat korkeiksi.

Ilmalämpöpumpun ansiosta asunnossa ei ole tarvinnut pitää pattereita talvisin päällä enää ollenkaan, mikä on tuonut merkittäviä kustannussäästöjä lämmityskuluissa.

Kesäisin asunto on niin viileä, että naapuritkin haluaisivat tulla hellepäivinä sisälle vilvoittelemaan, Niina kertoo. Kesähelteellä huomionarvoista on se, että ruoanlaitosta nouseva lämpö ei tee asunnosta tukalan kuumaa ilmalämpöpumpun ansiosta.

Katso referenssivideo täältä.

Jos haluat samanlaista arjen luksusta omaan asuntoosi, niin tilaa ilmalämpöpumppu Lahden alueella täyttämällä tältä sivulta löytyvä lomake.

Viilentävä ilmalämpöpumppu toi arjen luksusta rivitaloon
Ilmalämpöpumppu puurakenteiseen omakotitaloon
Ilmalämpöpumppu toi puulämmitteiseen kohteeseen helppoutta ja mukavuutta

Lunasta maksuton puhelinkartoitus

Soita meille niin teemme puhelimitse maksuttoman kartoituksen. Se on sinulle täysin ilmainen eikä sido sinua jatkotoimenpiteisiin. Puhelun aikana käymme läpi, millainen ilmalämpöpumppu sinulle sopisi, mitä sen asentaminen maksaisi ja millaisia säästöjä se toisi juuri sinun asunnossasi. Teemme sinulle lopuksi tarjouksen, jota voit jäädä harkitsemaan puhelun jälkeen.

Ilmalämpöpumppu kannattaa valita vain silloin ilman asiantuntijaa, jos olet 100 % varma siitä, mikä pumppu on kotiisi sopiva. Muutoin saatat ostaa helposti liian pienen tai liian suuren pumpun.

Tarvittaessa teemme myös ilmaisen kotikäynnin, jos kohde on tavallista vaativampi.

Tilaa maksuton kartoitus täältä.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset