X

Maalämpöä Helsinki – muu PK-seutu ja Etelä-Suomi -akselilla yksityisille ja yrityksille!

Löydät tietoa maalämmöstä sekä maalämpöpumpuista tältä paikkakuntakohtaiselta maalämpö Helsinki -sivultamme. Käymme läpi maalämpöpumpun tuomia hyötyjä sekä toimintaamme Helsingin ja muun PK-seudun alueella.

PYYDÄ TARJOUS

Maalämmön avulla saat jopa 80 % säästöt lämmityskuluihisi, minkä lisäksi maalämpö on suurimpia ekotekoja, joita voit tehdä

Ylivoimaisesti suurin syy maalämmön suosiolle on sen tuomat taloudelliset edut. Tulet säästämään jopa 80 % lämmityskuluissasi maalämmön avulla.

Tässä vielä maalämmön tuomia hyötyjä:

1. Ekologisuus – maalämpö on uusiutuvaa aurinkoenergiaa, joten se ei rasita luontoa tai aiheuta yhtä paljoa saasteita verrattuna fossiilisia energialähteitä käyttäviin lämmitysmuotoihin. Joidenkin arvioiden mukaan maalämpö pienentää omakotitalon lämmityksestä koituvia hiilidioksidipäästöjä vuosittain 70-80 %. Se vastaa 30 000 henkilöauton ajokilometristä koituvia päästöjä.

2. Rahalliset säästöt – maalämpö mahdollistaa jopa 80 % säästöt lämmityskuluissa, mikä on vuosittain todella iso summa säästettyä rahaa. (omakotitalossa vuosittain säästämäsi summat ovat yleensä arviolta 2 000 – 3 000 €)

3. Toimintavarmuus – maalämpöpumppu toimii yksinkertaisella periaatteella ja on lähes huoltovapaa laite. Laitteen käyttöikä on muiden lämmitysjärjestelmien tapaan noin 20-30 vuotta.

4. Kompakti koko – maalämpöpumppu on erittäin kompakti, jääkaapin kokoinen laite, joten se ei aiheuta taloon tai kiinteistöön hukkaneliöitä.

5. Kodin arvonnousu – maalämpöpumpun hyötyjen ansiosta säästätte rahaa ja samalla nostatte kotinne arvoa n. investointinne verran, koska maalämpö on haluttu lämmitysmuoto. Yli 50 % lämmitysjärjestelmien uusijoista aikoo vaihtaa maalämpöön (HSY).

Jos harkitset maalämpöä Helsingin tai muun PK-seudun alueella, niin ota meihin yhteyttä. Asennettuna maalämpöpumppujen hinnat ovat alkaen 290 € / kk.

Täytä oheinen lomake ja kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille!

Miten maalämpö ja maalämpöpumppu toimii?

Maalämpö perustuu aurinkoenergiaan, jota kalliot, maaperä ja vesistöt varastoivat itseensä. Tämän energian voimme kerätä talteen ns. keruuputken tai maalämpöpiirin avulla poraamalla kallioon tai maaperään syvä kaivo. Putkiston voi asentaa keräämään lämpöä myös kodin tai kiinteistön vieressä sijaitsevasta vesistöstä.

Maalämpö ei siis ole mahdollinen lämmitysvaihtoehto aivan jokaiseen suomalaiseen kotiin ja kiinteistöön, vaan tontin maaperä määrittää sen, voinko maalämpöä käyttää lämmitysmuotona. Soita meille tai laita viestiä, niin saat selvyyden, onko sinun mahdollista hyödyntää maalämpöä Helsingin tai muun PK-seudun alueen tontillasi. Suosittelemme ilmalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun hankkimista, jos maalämmön asentaminen ei onnistu.

Kerätty maalämpö on lämpötilaltaan alle +5 celsiusastetta, minkä takia maalämpö ei tietenkään sellaisenaan sovellu lämmitykseen. Sitä varten tarvitsemme maalämpöpumpun. Maalämpöpumppu lämmittää kerätyn maalämmön hyvin energiatehokkaalla tavalla valintasi mukaan n. 30–70-asteiseksi. Tätä lämpöä käytetään kotien, kiinteistöjen ja käyttöveden lämmittämiseen, jolloin lämmityskuluissa on mahdollista säästää jopa 80 %.

Pk-seudun toimipisteen yhteystiedot:

Puutarhantie 20-24, 01300 VANTAA

Vaihde, ilmalämpöpumput 020 742 4101

info@lampoykkonen.fi

Paikallisten asiantuntijoiden suorat yhteystiedot löydät täältä.

Tutustu myös asiakastarinoihimme, joissa asiakkaamme kertovat heidän kokemuksiaan maalämpöpumpuista sekä palvelustamme yleisesti. Asiakastarinat löydät täältä.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme 24h sisään (viimeistään seuraavana arkipäivänä)

Maalämpöä Helsingin ja muun PK-seudun alueella LämpöYkköseltä!

Olemme laitevalmistajista riippumaton toimija, mikä mahdollistaa sinulle optimaalisimmat laite- ja järjestelmävalinnat, koska hyväksymme valikoimaamme vain luotettavimmat tuotemerkit. Kokonaisvaltaisen toimintamallimme ansiosta saat meiltä laitteen, asennuksen, huollon ja avun mahdollisissa ongelmatilanteissa. Näin toimit vain yhden toimijan kanssa alusta loppuun, jolloin huolto- ja takuusopimukset ovat selkeitä. Asiakaspalvelumme päivystää 24 h vuoden jokaisena päivänä, oli kyseessä sitten jouluaatto, juhannuspäivä tai tavallinen tiistai. Et jää laitteesi kanssa yksin!

Olemme asentaneet tuhansia lämpöpumppuja suomalaisiin kotitalouksiin Hangosta Utsjoelle, mikä tekee meistä alamme kokeneimpia toimijoita. Voit olla siis varma, että löydämme kokemuksemme ansiosta kaikista parhaan ratkaisun juuri sinun kotiisi.

Tarjoamme maalämpöratkaisut kiinteistöihin, koteihin sekä uudis- ja saneerauskohteisiin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Kaisa Mäkäräinen – Miksi valitsit Viessmannin maalämpöpumpun?
LämpöYkkönen Oy yritysesittely
Omakotitalon puulämmitys vaihtui vaivattomaan maalämpöön

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille. Se on sinulle täysin ilmainen eikä se sido sinua jatkotoimenpiteisiin. Kartoituskäynnillä käymme läpi, onko maalämmön asentaminen tontillesi mahdollista, millainen maalämpöpumppu sinulle sopisi, mitä sen asentaminen maksaisi ja millaisia säästöjä se toisi juuri sinun kodissasi. Annamme sinulle käynnin lopuksi tarjouksen, jota voit jäädä harkitsemaan rauhassa.

Maalämpöpumppu on parhaita ja vaivattomimpia sijoituksia, joita voit tehdä. Se säästää jopa 80 % lämmityskustannuksissa, parantaa asumismukavuutta ja on kaikista ympäristöystävällisimpiä tekoja, joita voit tehdä. Maalämmön asentaminen omakotitaloon vähentää vuosittain lämmityksestä koituvia hiilidioksidipäästöjä yhtä paljon kuin mitä 30 000 km vähemmän autolla ajoa vähentäisi.

Tilaa maksuton kartoituskäynti täältä.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset