X

Tarjoamme maalämpöpumppuja ja maalämpöä Jyväskylässä ja Keski-Suomessa avaimet käteen -periaatteella

Maalämpö on halutuimpia lämmitysmuotoja omakotitaloasujien keskuudessa, koska se on edullinen ja ekologinen valinta.

Maalämpöpumppu tuo tyypillisesti elinkaarensa aikana 20 000-40 000 € nettosäästöt omakotitaloasujalle.

Tältä paikkakuntakohtaiselta maalämpö Jyväskylä -sivultamme löydät tietoa maalämmöstä sekä toiminnastamme Keski-Suomen alueella.

PYYDÄ TARJOUS

Maalämmön tuomat säästöt lämmityskustannuksissa yltävät parhaimmillaan jopa 80 % asti

80 % säästöt lämmityskustannuksissa tarkoittavat omakotitalossa tyypillisesti n. 1000 – 2000 € säästöjä. Maalämpöpumppu tuo kuitenkin myös muita hyötyjä:

1. Ekologisuus – maalämpö vähentää hiilidioksidipäästöjä yhtä paljon kuin se, että yksi suomalainen autoilija ajaisi 30 000 kilometriä vähemmän autollaan joka vuosi. Hiilidioksidipäästöt pienenevät prosentuaalisesti n. 70 % – 80 %

2. Rahalliset säästöt – maalämpö mahdollistaa jopa 80 % säästöt lämmityskuluissa, mikä on vuosittain todella iso summa säästettyä rahaa. (omakotitalossa vuosittain säästämäsi summat ovat yleensä arviolta 2 000 – 3 000 €)

3. Toimintavarmuus – maalämpöpumppu toimii yksinkertaisella periaatteella ja on lähes huoltovapaa laite, joka kestää muiden lämmitysjärjestelmien tapaan 20-30 vuotta käyttöä.

4. Kompakti koko – maalämpöpumppu on erittäin kompakti, jääkaapin kokoinen laite, joten se ei aiheuta taloon tai kiinteistöön hukkaneliöitä.

5. Kodin arvonnousu – maalämpöpumpun hyötyjen ansiosta säästätte rahaa ja samalla nostatte kotinne arvoa n. investointinne verran, koska maalämpö on haluttu lämmitysmuoto. Yli 50 % lämmitysjärjestelmien uusijoista aikoo vaihtaa maalämpöön (HSY).

Jos harkitset maalämpöä Jyväskylän alueella, niin paikalliset asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi mielellään!

Hintamme ovat alkaen 290 €/kk. Hinta sisältää myös asennuksen sekä 24/7 asiakaspalvelun vuoden jokaisena päivänä.

Kuinka maalämpö ja maalämpöpumppu toimii?

Maalämpö perustuu puhtaasti aurinkoenergiaan. Kalliot, maaperä ja vesistöt varastoivat auringon tuottamaa lämpöenergiaa itseensä, joka voidaan kerätä talteen ns. keruuputken tai maalämpöpiirin avulla poraamalla kallioon tai maaperään syvä kaivo. Putkiston voi asentaa keräämään lämpöä myös kodin tai kiinteistön vieressä sijaitsevasta vesistöstä.

Kuten ehkä huomaat, niin maalämpö ei ole potentiaalinen tai edes mahdollinen lämmitysmuoto jokaiseen kotiin tai kiinteistöön. Maalämmön soveltuvuuden sinulle määrittää tontti, jolla kotisi tai kiinteistösi sijaitsee. Helpoiten asiaan saat selvyyden, kun soitat meille tai laitat viestiä oheisen lomakkeen kautta. Mikäli maalämpö ei tontin maaperän vuoksi ole vaihtoehto, niin suosittelemme ilmalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun hankkimista.

Kerätty maalämpö on lämpötilaltaan alle +5 celsiusastetta, minkä takia maalämpö ei suinkaan sellaisenaan sovellu talon lämmitykseen. Lämmitystä varten tarvitaan maalämpöpumppu. Maalämpöpumppu lämmittää kerätyn maalämmön hyvin energiatehokkaalla tavalla valintasi mukaan n. 30–70-asteiseksi. Tätä lämpöä käytetään kotien, kiinteistöjen ja käyttöveden lämmittämiseen, jolloin lämmityskuluissa on mahdollista säästää jopa 80 %.

Tässä yhteystietomme Jyväskylässä:

Koivupurontie 6, 40320 Jyväskylä
Vaihde 020 742 4104
Ilmalämpöpumput vaihde 020 742 4101
info@lampoykkonen.fi

Jyväskylän asiantuntijoiden suorat yhteystiedot löydät täältä.

Tutustu myös asiakastarinoihimme, joissa asiakkaamme kertovat heidän kokemuksiaan maalämpöpumpuista sekä palvelustamme yleisesti. Asiakastarinat löydät täältä.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme 24h sisään (viimeistään seuraavana arkipäivänä)

Miksi hankkia maalämpöpumppu juuri LämpöYkköseltä

Maalämmön asennuksessa ja maalämpöpumpun valinnassa on huomioitava tonttisi maaperä sekä tonttisi sijainti. Sääolosuhteet vaihtelevat Suomen sisällä paljon, kun mennään Hangosta Utsjoelle. Tällöin tulee helposti hankittua liian tehokas tai tehoton pumppu, jolloin kustannussäästöt eivät ole niin suuret kuin ne voisivat olla.

Meillä on yli tuhannen lämpöpumpun kokemus, mikä tekee meistä yhden Suomen kokeneimmista toimijoista. Lisäksi asioit alusta loppuun vain meidän kanssamme, jolloin yhteistyö on suoraviivaista. Välissä ei ole laitetoimittajia tai asennusfirmoja, vaan sinulla on jatkuva yhteys meihin.

Asiakaspalvelumme päivystää 24 h vuoden jokaisena päivänä, oli kyseessä sitten itsenäisyyspäivä, pääsiäinen tai arkinen keskiviikko. Et jää laitteesi kanssa yksin!

Kaisa Mäkäräinen – Miksi valitsit Viessmannin maalämpöpumpun?
LämpöYkkönen Oy yritysesittely
Omakotitalon puulämmitys vaihtui vaivattomaan maalämpöön

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille tai pyydä tarjous

Pyydä tarjous maalämpöpumpusta Jyväskylän alueella. Olemme sinuun yhteydessä muutaman arkipäivän sisään ja sovimme jatkosta. Yleensä oikean tarjouksen tekeminen vaatii sen, että tulemme tekemään maksuttoman kartoituksen tontistasi, talostasi ja tarpeestasi. Kartoitus ei sido sinua mihinkään, ja se kestää n. tunnin.

Kartoituskäynnillä käymme läpi, onko maalämmön asentaminen tontillesi mahdollista, millainen maalämpöpumppu sinulle sopisi, mitä sen asentaminen maksaisi ja millaisia säästöjä se toisi juuri sinun kodissasi. Annamme sinulle käynnin lopuksi tarjouksen, jota voit jäädä harkitsemaan rauhassa.

Maalämpöpumppu säästää jopa 80 % lämmityskustannuksissa, parantaa asumismukavuutta ja on kaikista ympäristöystävällisimpiä tekoja, joita voit tehdä. Yksi maalämpöpumppu vähentää keskimäärin yhtä paljon hiilidioksidipäästöjä kuin 30 000 kilometriä vähemmän autolla ajaminen. N. 25 vuoden aikana se tarkoittaa 750 000 km vähemmän päästöjä, mikä vastaa ajomatkana lähes 19 kertaa maapallon ympäri.

Pyydä tarjous täältä tai tilaa suoraan maksuton kartoituskäynti. Molemmat ovat sinulle täysin maksuttomia, eivätkä ne sido sinua mihinkään.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset