X

Maalämpö tuo rauhaa ja lämpöä Maria Huntingtonin ja hänen puolisonsa Riku Dufvan tulevaan kotiin

Miksi maalämpö oli selvä valinta, ja kuinka asennus sujui? Lue Maria Huntingtonin kokemuksia maalämmöstä!

Marian ja Rikun tuleva koti Tyynelä rakentuu rauhalliselle paikalle joen varrelle. Ensimmäisiä kertoja tontilla vieraillessa Mariasta tuntui, että aika pysähtyy. Tunnelma tontilla toi mieleen rauhallisuutta ja lämpöä ympärilleen tuoneen Tyyne-mummon, jonka mukaan koti päätettiin nimetä. Tontille rakentuvasta komeasta kolmikerroksisesta hirsitalosta asuinpinta-alaa löytyy 350 neliömetrin verran, joten lämmitettävää on.

 

Marian ja Rikun tuleva koti Tyynelä rakentuu rauhalliselle paikalle joen varrelle. 

 

“Oli heti selvää, että meille tulee maalämpöpumppu – se oli järkevin valinta meidän isoon hirsitaloon, jossa on paljon lämmitettävää tilaa”, Maria kertoo.

 

Vaikka pariskunta rakentaa kotia ensisijaisesti itselleen, he ajattelivat lämmitysmuodon valinnassa myös talon tulevaa jälleenmyyntiarvoa.

 

“Valitsimme maalämmön myös siksi, että sillä on talon arvoa nostava vaikutus. Sen osalta ei pitäisi tulla myöskään remontteja lähitulevaisuudessa”, Maria selventää.

“Oli heti selvää, että meille tulee maalämpöpumppu.”

“Viessmann edustaa meille luotettavaa saksalaista teknologiaosaamista”

Tyynelään asennettiin Viessmann 333-G sarjan inverter (2,4-11,4kW) maalämpöpumppu, joka edustaa luotettavaa saksalaista teknologiaosaamista. LämpöYkkösen asiantuntijat näkivät, että joenvarsitontin maaperä vaati hieman normaalia syvemmän porauksen maalämpöpumppua varten. Talon porakaivo on 240 metriä syvä.

Marialle ja Rikulle asennettuun maalämpöön kuului myös LämpöYkkösen myöntämä 7 vuoden täystakuu sekä ViCare-etäohjaus, joka mahdollistaa lämpöpumpun säätämisen ja valvomisen etänä mobiilisovelluksen avulla sekä pyydettäessä myös laitteiston vikadiagnosoinnin huoltoliikkeen toimesta.

 

“ViCare-etäohjauksen avulla näemme mobiililaitteiltamme yhdellä silmäyksellä lämmitysjärjestelmän tilan, lämpötilat ja mahdolliset häiriöt”, Maria kertoo.

 

Kohteeseen on asennettu myös kaksi Toshiba Haori -ilmalämpöpumppua, jotka viilentävät Tyynelää kesähelteillä.

“Kodissamme on isot ikkunat kahdessa ylimmässä kerroksessa, jolloin viilentävät ilmalämpöpumput ovat järkevä valinta maalämmön tueksi”, Maria perustelee.

“Näemme mobiililaitteiltamme yhdellä silmäyksellä lämmitysjärjestelmän tilan, lämpötilat ja mahdolliset häiriöt.”

Ammattitaitoinen kokemus maalämpöpumpun asentamisesta

LämpöYkkönen asensi ilmalämpöpumput myös Marian edelliseen kotiin. Positiivisen kokemuksen myötä Maria ja Riku kääntyivät LämpöYkkösen puoleen myös maalämpöpumpun asentamisessa:

 

“Ilmalämpöpumppujen asentaminen meni kaiken kaikkiaan hyvin ja mutkattomasti. Meidän ei itse tarvinnut miettiä mitään vaan kaikki tuli valmiina. Sen takia käännyimme LämpöYkkösen puoleen luottavaisin mielin myös maalämpöpumpun asennuksen kanssa.”

"Ei tarvinnut itse tietää mitään teknisiä asioita maalämmöstä"

Maalämpöpumpun asennuksen sekä porakaivon osalta LämpöYkkönen huolehti koko prosessista, joten Maria ja Riku saivat olla huoletta koko asennuksen ajan. Kokonaisuutena kokemus maalämpöpumpusta onkin hyvin positiivinen.


“Olemme jälleen todella tyytyväisiä, sillä maalämpöpumpun asentaminen sujui todella mallikkaasti. Pystyimme luottamaan LämpöYkkösen ammattitaitoisiin työntekijöihin eikä meidän tarvinnut itse tietää mitään teknisiä asioita maalämpöön liittyen”, kertoo Maria tyytyväisenä.

Pyydä tarjous maalämpöpumpusta

Näin helposti se sujuu! 

 

Harkitsetko maalämpöpumpun hankintaa? Pääset asiassa helposti liikkeelle jättämällä meille tarjouspyynnön. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.

Lisäksi saat pitkän takuun ja suuren säästön lämmityskuluissa.

Pyydä tarjous maalämpöpumpusta, niin olemme sinuun yhteydessä 1–2 arkipäivässä.

  • Anna lisätietoja halutessasi:

  • Valitse palvelut joista haluat tarjouksen / yhteydenoton:

  • Jos et vielä ole varma esim. mikä lämmitysjärjestelmä on teille sopivin, voit valita useamman tuotteen joita olet miettinyt. Asiantuntijamme on sinuun yhteyksissä jolloin käymme läpi eri vaihtoehdot ja autamme valitsemaan sopivan järjestelmän teidän tarpeisiinne.
  • Anna lisätietoja rakennuksesta

  • Liitä mukaan lisätietoja, esim. pohjakuva(t)

  • Uudisrakentaja! Liitä mukaan myös energiaselvitys.

  • Ehdot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden
tarjoukset!

Ilmalämpöpumppuja ja asennuksia saatavilla kesähelteille!