X

Maalämpöpumppuja ja maalämpöä Kuopiossa sekä Pohjois-Savossa LämpöYkköseltä avaimet käteen -periaatteella

Maalämpö on yksi järkevimmistä ja halutuimmista lämmitysmuodoista, koska se on äärimmäisen ekologinen lämmitysmuoto, joka tuo myös kustannussäästöjä. Haluttavuutensa ansiosta se nostaa myös kotisi arvoa yleensä hankintahinnan verran.

Lue tarkemmin maalämpöpumpun tuomista hyödyistä sekä toiminnastamme Kuopion alueella.

PYYDÄ TARJOUS

Maalämmön tuomat säästöt lämmityskustannuksissa yltävät parhaimmillaan jopa 80 % asti

80 % säästöt lämmityskustannuksissa tarkoittavat omakotitalossa tyypillisesti n. 1000 – 2000 € säästöjä. Maalämpöpumppu tuo kuitenkin myös muita hyötyjä:

1. Ekologisuus – maalämpö vähentää hiilidioksidipäästöjä yhtä paljon kuin se, että yksi suomalainen autoilija ajaisi 30 000 kilometriä vähemmän autollaan joka vuosi. Hiilidioksidipäästöt pienenevät prosentuaalisesti n. 70 % – 80 %

2. Rahalliset säästöt – maalämpö mahdollistaa jopa 80 % säästöt lämmityskuluissa, mikä on vuosittain todella iso summa säästettyä rahaa. (omakotitalossa vuosittain säästämäsi summat ovat yleensä arviolta 2 000 – 3 000 €)

3. Toimintavarmuus – maalämpöpumppu toimii yksinkertaisella periaatteella ja on lähes huoltovapaa laite, joka kestää muiden lämmitysjärjestelmien tapaan 20-30 vuotta käyttöä.

4. Kompakti koko – maalämpöpumppu on erittäin kompakti, jääkaapin kokoinen laite, joten se ei aiheuta taloon tai kiinteistöön hukkaneliöitä.

5. Kodin arvonnousu – maalämpöpumpun hyötyjen ansiosta säästätte rahaa ja samalla nostatte kotinne arvoa n. investointinne verran, koska maalämpö on haluttu lämmitysmuoto. Yli 50 % lämmitysjärjestelmien uusijoista aikoo vaihtaa maalämpöön (HSY).

Harkitsetko maalämpöä Kuopion alueella? Paikalliset asiantuntijat vastaavat kaikkiin kysymyksiisi mielellään!

Hintamme ovat alkaen 290 € / kk. Hinta sisältää myös asennuksen sekä 24/7 asiakaspalvelun.

Kuinka maalämpö ja maalämpöpumppu toimii?

Maalämpö perustuu puhtaasti aurinkoenergiaan. Kalliot, maaperä ja vesistöt varastoivat auringon tuottamaa lämpöenergiaa itseensä, joka voidaan kerätä talteen ns. keruuputken tai maalämpöpiirin avulla poraamalla kallioon tai maaperään syvä kaivo. Putkiston voi asentaa keräämään lämpöä myös kodin tai kiinteistön vieressä sijaitsevasta vesistöstä.

Kuten ehkä huomaat, niin maalämpö ei ole potentiaalinen tai edes mahdollinen lämmitysmuoto jokaiseen kotiin tai kiinteistöön. Maalämmön soveltuvuuden sinulle määrittää tontti, jolla kotisi tai kiinteistösi sijaitsee. Helpoiten asiaan saat selvyyden, kun soitat meille tai laitat viestiä oheisen lomakkeen kautta. Mikäli maalämpö ei tontin maaperän vuoksi ole vaihtoehto, niin suosittelemme ilmalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun hankkimista.

Kerätty maalämpö on lämpötilaltaan alle +5 celsiusastetta, minkä takia maalämpö ei suinkaan sellaisenaan sovellu talon lämmitykseen. Lämmitystä varten tarvitaan maalämpöpumppu. Maalämpöpumppu lämmittää kerätyn maalämmön hyvin energiatehokkaalla tavalla valintasi mukaan n. 30–70-asteiseksi. Tätä lämpöä käytetään kotien, kiinteistöjen ja käyttöveden lämmittämiseen, jolloin lämmityskuluissa on mahdollista säästää jopa 80 %.

Tässä yhteystietomme Kuopiossa:

Leväsentie 2, 70700 KUOPIO

Vaihde 020 742 4103 (8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min)

Ilmalämpöpumput vaihde 020 742 4101

info@lampoykkonen.fi

Paikallisten asiantuntijoiden suorat yhteystiedot löydät täältä.

Tutustu myös asiakastarinoihimme, joissa asiakkaamme kertovat heidän kokemuksiaan maalämpöpumpuista sekä palvelustamme yleisesti. Asiakastarinat löydät täältä.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme 24h sisään (viimeistään seuraavana arkipäivänä)

Miksi hankkia maalämpöpumppu juuri LämpöYkköseltä

Maalämmön asennuksessa ja maalämpöpumpun valinnassa on huomioitava tonttisi maaperä sekä tonttisi sijainti. Sääolosuhteet vaihtelevat Suomen sisällä paljon, kun mennään Hangosta Utsjoelle. Tällöin tulee helposti hankittua liian tehokas tai tehoton pumppu, jolloin kustannussäästöt eivät ole niin suuret kuin ne voisivat olla.

Meillä on yli tuhannen lämpöpumpun kokemus, mikä tekee meistä yhden Suomen kokeneimmista toimijoista. Lisäksi asioit alusta loppuun vain meidän kanssamme, jolloin yhteistyö on suoraviivaista. Välissä ei ole laitetoimittajia tai asennusfirmoja, vaan sinulla on jatkuva yhteys meihin.

Asiakaspalvelumme päivystää 24 h vuoden jokaisena päivänä, oli kyseessä sitten itsenäisyyspäivä, pääsiäinen tai arkinen keskiviikko. Et jää laitteesi kanssa yksin!

Kaisa Mäkäräinen – Miksi valitsit Viessmannin maalämpöpumpun?
LämpöYkkönen Oy yritysesittely
Omakotitalon puulämmitys vaihtui vaivattomaan maalämpöön

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille. Se on sinulle täysin ilmainen eikä se sido sinua jatkotoimenpiteisiin. Kartoituskäynnillä käymme läpi, onko maalämmön asentaminen tontillesi mahdollista, millainen maalämpöpumppu sinulle sopisi, mitä sen asentaminen maksaisi ja millaisia säästöjä se toisi juuri sinun kodissasi. Annamme sinulle käynnin lopuksi tarjouksen, jota voit jäädä harkitsemaan rauhassa.

Maalämpöpumppu on parhaita ja vaivattomimpia sijoituksia, joita voit tehdä. Se säästää jopa 80 % lämmityskustannuksissa, parantaa asumismukavuutta ja on kaikista ympäristöystävällisimpiä tekoja, joita voit tehdä. Maalämmön asentaminen omakotitaloon vähentää vuosittain lämmityksestä koituvia hiilidioksidipäästöjä yhtä paljon kuin mitä 30 000 km vähemmän autolla ajoa vähentäisi.

Tilaa maksuton kartoituskäynti täältä.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset