X

Maalämpöä Lahden ja Päijät-Hämeen alueella avaimet käteen -periaatteella

Maalämmön käyttäminen lämmitysmuotona on fiksuimpia tekoja, joita voit tehdä. Opit tältä paikkakuntakohtaiselta maalämpö Lahti -sivultamme, millaisia hyötyjä maalämpö tuo mukanaan ja miksi sinunkin kannattaa hankkia maalämpöpumppu omaan asuntoosi.

PYYDÄ TARJOUS

Lämmityskuluissa on mahdollista säästää jopa 80 % maalämmön avulla

Kukapa ei haluaisi 80 % pienempiä lämmityskuluja. Maalämpö tuo mukanaan kuitenkin myös muita hyötyjä:

1. Ekologisuus – maalämpö perustuu täysin aurinkoenergiaan, joten se ei lämmitysmuotona rasita luontoa tai aiheuta yhtä paljoa saasteita verrattuna fossiilisia energialähteitä käyttäviin lämmitysmuotoihin. On tehty arvioita, että maalämmön käyttö pienentää omakotitalon hiilidioksidipäästöjä saman verran, kuin autolla ajaminen 30 000 km vähemmän ajaminen joka vuosi.

2. Rahalliset säästöt – maalämpö mahdollistaa jopa 80 % säästöt lämmityskuluissa, mikä on vuosittain todella iso summa säästettyä rahaa. (omakotitalossa vuosittain säästämäsi summat ovat yleensä arviolta 2 000 – 3 000 €)

3. Toimintavarmuus – maalämpöpumppu kestää kaikkien muiden lämmitysjärjestelmien tapaan 20-30 vuotta käyttöä. Laitteena se on myös lähes huoltovapaa, eikä se vaadi satunnaista perushuoltoa suurempaa huoltoa.

4. Kompakti koko – maalämpöpumppu on erittäin kompakti, jääkaapin kokoinen laite, joten se ei aiheuta taloon tai kiinteistöön hukkaneliöitä.

5. Kodin arvonnousu – maalämpöpumpun hyötyjen ansiosta säästätte rahaa ja samalla nostatte kotinne arvoa n. investointinne verran, koska maalämpö on haluttu lämmitysmuoto. Yli 50 % lämmitysjärjestelmien uusijoista aikoo vaihtaa maalämpöön (HSY).

Maalämpöpumpun hinnat alkavat meillä 290 € / kk, ja hintaa sisältyy myös asennus. Mikäli harkitset siis maalämpöä Lahden alueella, niin ole meihin yhteydessä.

Kuinka maalämpö ja maalämpöpumppu toimii?

Maalämpö perustuu puhtaasti aurinkoenergiaan. Kalliot, maaperä ja vesistöt varastoivat auringon tuottamaa lämpöenergiaa itseensä, joka voidaan kerätä talteen ns. keruuputken tai maalämpöpiirin avulla poraamalla kallioon tai maaperään syvä kaivo. Putkiston voi asentaa keräämään lämpöä myös kodin tai kiinteistön vieressä sijaitsevasta vesistöstä.

Kuten ehkä huomaat, niin maalämpö ei ole potentiaalinen tai edes mahdollinen lämmitysmuoto jokaiseen kotiin tai kiinteistöön. Maalämmön soveltuvuuden sinulle määrittää tontti, jolla kotisi tai kiinteistösi sijaitsee. Helpoiten asiaan saat selvyyden, kun soitat meille tai laitat viestiä oheisen lomakkeen kautta. Mikäli maalämpö ei tontin maaperän vuoksi ole vaihtoehto, niin suosittelemme ilmalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun hankkimista.

Kerätty maalämpö on lämpötilaltaan alle +5 celsiusastetta, minkä takia maalämpö ei suinkaan sellaisenaan sovellu talon lämmitykseen. Lämmitystä varten tarvitaan maalämpöpumppu. Maalämpöpumppu lämmittää kerätyn maalämmön hyvin energiatehokkaalla tavalla valintasi mukaan n. 30–70-asteiseksi. Tätä lämpöä käytetään kotien, kiinteistöjen ja käyttöveden lämmittämiseen, jolloin lämmityskuluissa on mahdollista säästää jopa 80 %.

Tässä yhteystietomme Lahden alueella:

Vaihde 020 742 4105 (8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min)

Ilmalämpöpumput vaihde 020 742 4101 

info@lampoykkonen.fi

Paikallisten asiantuntijoiden suorat yhteystiedot löydät täältä.

Tutustu myös asiakastarinoihimme, joissa asiakkaamme kertovat heidän kokemuksiaan maalämpöpumpuista sekä palvelustamme yleisesti. Asiakastarinat löydät täältä.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme 24h sisään (viimeistään seuraavana arkipäivänä)

Maalämpöä Lahden alueella pitkällä kokemuksella LämpöYkköseltä

Olemme asentaneet tuhansia lämpöpumppuja ympäri Suomea. Voit olla varma, että saamme asennettua juuri oikeanlaisen maalämpöpumpun myös sinun kotiisi.

Lisäksi olemme täysin laitevalmistajista riippumaton toimija, minkä ansiosta hyväksymme valikoimaamme vain testiemme mukaan parhaat laitteet. Lisäksi saat meiltä asennuksen, huollon ja avun mahdollisissa ongelmatilanteissa. Näin toimit vain yhden toimijan kanssa alusta loppuun, jolloin huolto- ja takuusopimukset ovat selkeitä. Asiakaspalvelumme päivystää 24 h vuoden jokaisena päivänä, oli kyseessä sitten itsenäisyyspäivä, pääsiäinen tai arkinen keskiviikko. Et jää laitteesi kanssa yksin!

Kaisa Mäkäräinen – Miksi valitsit Viessmannin maalämpöpumpun?
LämpöYkkönen Oy yritysesittely
Omakotitalon puulämmitys vaihtui vaivattomaan maalämpöön

Kutsu meidät kartoituskäynnille – se on sinulle maksutonta

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille. Se on sinulle täysin ilmainen eikä se sido sinua jatkotoimenpiteisiin.

Mitä kartoituskäynnillä tehdään?

1. Käymme läpi, voidaanko maalämpöä asentaa tontillesi

2. Millainen maalämpöpumppu olisi kotiisi juuri se paras

3. Millaisia säästöjä se voisi tuoda sinulle ja mitä laitteen hankkiminen maksaa

4. Saat lopuksi tarjouksen, jota voit jäädä miettimään rauhassa. Olemme sinuun myöhemmin yhteydessä, mikäli haluat nukkua yön yli ennen päätöstä!

Maalämpöpumppu on parhaita ja vaivattomimpia sijoituksia, joita voit tehdä. Se säästää jopa 80 % lämmityskustannuksissa, parantaa asumismukavuutta ja on kaikista ympäristöystävällisimpiä tekoja, joita voit tehdä. Maalämmön asentaminen omakotitaloon vähentää vuosittain lämmityksestä koituvia hiilidioksidipäästöjä yhtä paljon kuin mitä 30 000 km vähemmän autolla ajoa vähentäisi.

Tilaa maksuton kartoituskäynti täältä.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset