X

Maalämpöä Tampereella ja Pirkanmaan alueella avaimet käteen periaatteella!

Löydät tietoa maalämmöstä sekä maalämpöpumpuista tältä paikkakuntakohtaiselta maalämpö Tampere -sivultamme. Käymme läpi maalämpöpumpun tuomia hyötyjä sekä toimintaamme Tampereen alueella.

PYYDÄ TARJOUS

Maalämmön tuomat säästöt yltävät parhaimmillaan jopa 80 % asti

80 % säästöt lämmityskuluissa ovat merkittävät, mutta maalämpö tuo mukanaan myös muita merkittäviä hyötyjä:

Tässä vielä maalämmön tuomia hyötyjä:

1. Ekologisuus – maalämpö perustuu uusiutuvaan aurinkoenergiaan, joten se ei rasita luontoa tai aiheuta yhtä paljoa saasteita verrattuna fossiilisia energialähteitä käyttäviin lämmitysmuotoihin. Varovaisten arvioiden mukaan maalämpö pienentää omakotitalon lämmityksestä koituvia hiilidioksidipäästöjä 70-80 % joka vuosi, mikä vastaa 30 000 henkilöauton ajokilometristä koituvia päästöjä.

2. Rahalliset säästöt – maalämpö mahdollistaa jopa 80 % säästöt lämmityskuluissa, mikä on vuosittain todella iso summa säästettyä rahaa. (omakotitalossa vuosittain säästämäsi summat ovat yleensä arviolta 2 000 – 3 000 €)

3. Toimintavarmuus – maalämpöpumppu toimii yksinkertaisella periaatteella ja on lähes huoltovapaa laite, joka kestää muiden lämmitysjärjestelmien tapaan 20-30 vuotta käyttöä.

4. Kompakti koko – maalämpöpumppu on erittäin kompakti, jääkaapin kokoinen laite, joten se ei aiheuta taloon tai kiinteistöön hukkaneliöitä.

5. Kodin arvonnousu – maalämpöpumpun hyötyjen ansiosta säästätte rahaa ja samalla nostatte kotinne arvoa n. investointinne verran, koska maalämpö on haluttu lämmitysmuoto. Yli 50 % lämmitysjärjestelmien uusijoista aikoo vaihtaa maalämpöön (HSY).

Jos harkitset maalämpöä Tampereen tai muun Pirkanmaan alueella, niin ota meihin yhteyttä. Maalämpöpumppujen hinnat ovat asennettuna alkaen 290 € / kk.

Kuinka maalämpö ja maalämpöpumppu toimii?

Maalämpö perustuu puhtaasti aurinkoenergiaan. Kalliot, maaperä ja vesistöt varastoivat auringon tuottamaa lämpöenergiaa itseensä, joka voidaan kerätä talteen ns. keruuputken tai maalämpöpiirin avulla poraamalla kallioon tai maaperään syvä kaivo. Putkiston voi asentaa keräämään lämpöä myös kodin tai kiinteistön vieressä sijaitsevasta vesistöstä.

Kuten ehkä huomaat, niin maalämpö ei ole potentiaalinen tai edes mahdollinen lämmitysmuoto jokaiseen kotiin tai kiinteistöön. Maalämmön soveltuvuuden sinulle määrittää tontti, jolla kotisi tai kiinteistösi sijaitsee. Helpoiten asiaan saat selvyyden, kun soitat meille tai laitat viestiä oheisen lomakkeen kautta. Mikäli maalämpö ei tontin maaperän vuoksi ole vaihtoehto, niin suosittelemme ilmalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun hankkimista.

Kerätty maalämpö on lämpötilaltaan alle +5 celsiusastetta, minkä takia maalämpö ei suinkaan sellaisenaan sovellu talon lämmitykseen. Lämmitystä varten tarvitaan maalämpöpumppu. Maalämpöpumppu lämmittää kerätyn maalämmön hyvin energiatehokkaalla tavalla valintasi mukaan n. 30–70-asteiseksi. Tätä lämpöä käytetään kotien, kiinteistöjen ja käyttöveden lämmittämiseen, jolloin lämmityskuluissa on mahdollista säästää jopa 80 %.

Tässä yhteystietomme Tampereella:

Vaihde 020 742 4106 (8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min)
Maalämpöpumput vaihde 020 742 4101
info@lampoykkonen.fi

Paikallisten asiantuntijoiden suorat yhteystiedot löydät täältä.

Tutustu myös asiakastarinoihimme, joissa asiakkaamme kertovat heidän kokemuksiaan maalämpöpumpuista sekä palvelustamme yleisesti. Asiakastarinat löydät täältä.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme 24h sisään (viimeistään seuraavana arkipäivänä)

Saat maalämpöpumpun ja maalämpöä Tampereen ja Pirkanmaan alueella parhaiten LämpöYkköseltä!

Tuhansien asennettujen lämpöpumppujen kokemuksella olemme yksi Suomen kokeneimmista toimijoista alallamme. suomalaisiin kotitalouksiin Siksi voit olla varma, että löydämme kaikista parhaan ratkaisun juuri sinun kotiisi.

Olemme myös täysin laitevalmistajista riippumaton toimija, minkä ansiosta hyväksymme valikoimaamme vain testiemme mukaan parhaat laitteet. Lisäksi saat meiltä asennuksen, huollon ja avun mahdollisissa ongelmatilanteissa. Näin toimit vain yhden toimijan kanssa alusta loppuun, jolloin huolto- ja takuusopimukset ovat selkeitä. Asiakaspalvelumme päivystää 24 h vuoden jokaisena päivänä, oli kyseessä sitten itsenäisyyspäivä, pääsiäinen tai arkinen keskiviikko. Et jää laitteesi kanssa yksin!

Kaisa Mäkäräinen – Miksi valitsit Viessmannin maalämpöpumpun?
LämpöYkkönen Oy yritysesittely
Omakotitalon puulämmitys vaihtui vaivattomaan maalämpöön

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille. Se on sinulle täysin ilmainen eikä se sido sinua jatkotoimenpiteisiin. Kartoituskäynnillä käymme läpi, onko maalämmön asentaminen tontillesi mahdollista, millainen maalämpöpumppu sinulle sopisi, mitä sen asentaminen maksaisi ja millaisia säästöjä se toisi juuri sinun kodissasi. Annamme sinulle käynnin lopuksi tarjouksen, jota voit jäädä harkitsemaan rauhassa.

Maalämpöpumppu on parhaita ja vaivattomimpia sijoituksia, joita voit tehdä. Se säästää jopa 80 % lämmityskustannuksissa, parantaa asumismukavuutta ja on kaikista ympäristöystävällisimpiä tekoja, joita voit tehdä. Maalämmön asentaminen omakotitaloon vähentää vuosittain lämmityksestä koituvia hiilidioksidipäästöjä yhtä paljon kuin mitä 30 000 km vähemmän autolla ajoa vähentäisi.

Tilaa maksuton kartoituskäynti täältä.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset