X

Arvonnan säännöt

Arvontoihin voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Arvontoihin voi osallistua pyytämällä sivun alareunassa olevalla lomakkeella tarjouksen arvottavien tuotteiden otsikoissa mainittuna aikajaksona. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista. Arvontaan voi osallistua ainoastaan lisäämällä kaikki tarvittavat tiedot osoitteessa www.lampoykkonen.fi/kampanja.

Arvontojen palkinnot ovat:
HolidayClub kylpyläloma
Samsung Galaxy S4
Apple iPad mini
Electrolux Assistent yleiskone EKM4300
Tuotteiden tarkemmat esittelyt kampanjasivulla www.lampoykkonen.fi/kampanja

Arvonnan voittajien nimet ja kotipaikkakunta ilmoitetaan kampanjasivulla www.lampoykkonen.fi/kampanja. LämpöYkköseltä otetaan lisäksi yhteyttä arvonnan voittajiin tekstiviestillä tai sähköpostilla tai puhelimitse, viimeistään viikon sisällä arvonnan päättymisestä.

Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti osallistujan antamien yhteystietojen kautta. Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen veron edellä ilmoitetusta palkinnosta. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi LämpöYkkösen arvonnan käyttöön etkä Facebookille.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: LämpöYkkönen Oy
Sähköposti: info@lampoykkonen.fi
www-osoite: www.lampoykkonen.fi

Rekisterin tietosisältö: Nimiä, puhelinnumeroita ja sähköpostiosoitteita.

Tietolähteet: LämpöYkkösen Facebook-sivu tai www.lampoykkonen.fi kotisivu, jonka kautta käyttäjät voivat lähettää tietonsa lomakkeella.

Rekisterin tarkoitus: Tietoja käytetään ainoastaan LämpöYkkösen Facebook tai www.lampoykkonen.fi sivujen arvontaan osallistumisessa, ellei osallistuja ole lomaketta
täyttäessään hyväksynyt liittymään LämpöYkkösen rekisteriin.

Tietojen luovutus: Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille tahoille.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi LämpöYkkösen arvontaan etkä Facebookille.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti