X

Lämpöpumppu laulaja Mira Luodin kotona auttaa pitämään äänen terveenä

Laulaja Mira Luodin tärkein instrumentti on hänen äänensä. LämpöYkkönen asensi Miran ja hänen perheensä kotiin kaksi Daikinin Stylish H 30 lämpöpumppua, jotka pitävät kodin lämpötilan optimaalisena vuoden ympäri ja siten auttavat pitämään äänestä huolta.

“Omassa himassa on kaikki oltava levon ja viihtyvyyden kannalta kohdallaan.”

Laulaja Mira Luoti asuu perheensä kanssa omakotitalossa Helsingissä. Vuodenaikojen isot lämpötilavaihtelut ovat tuntuneet myös kodin lämpötilassa: talvella kotona on ollut liian kylmää ja kesällä puolestaan hiostavaa.

 

– Viime talvena oli jäätävän kylmää sisällä. Vaikka mitä asentajia kävi selvittämässä tilannetta, mutta syy ei selvinnyt koskaan. Kesällä koti oli puolestaan kuuma kuin pätsi ja sinne oli järkytys palata reissun päältä.

“Liian kuumassa kodissa ääni on painoksissa, eikä siellä saa nukuttuakaan.”

Mira kertoo, että lämpöpumppu on ollut hankintalistalla jo pitkään, sillä liian kylmä tai kuuma lämpötila vaikuttaa ääneen haitallisesti. Äänen kannalta on haettava optimaalinen lämpötila.

 

– Liian kuumassa kodissa ääni on painoksissa ja kova ilmastointi puolestaan aiheuttaa helposti köhää. Ääni on herkkä instrumentti, ja kaikki vaikuttaa siihen, Mira kertoo.

“Päädyin valitsemaan LämpöYkkösen suositusten takia.”

Lämpöpumppu on saanut Miran kavereiden kodeissa runsaasti suosiota. Moni onkin sanonut, että kokee lämpöpumpun olevan yksi tärkeimmistä asioista, mikä kotoa pitää löytyä.

 

– Suositukset lämpöpumpuista ja niiden asentajista leviävät nopeasti puheiden kautta. Lueskelin suosituksia myös netistä, minkä takia otin yhteyttä LämpöYkköseen, Mira muistelee.

LämpöYkkösen asentajat olivat reippaita ja tekivät siistiä jälkeä.”

LämpöYkkönen kävi asentamassa Miran kotiin asennettiin kaksi Daikinin Stylish H 30 lämpöpumppua. Mira oli ajatellut, että yksi lämpöpumppu riittäisi, mutta asentajat suosittelivat kahden lämpöpumpun asentamista kaksikerroksiseen noin 150 neliön kokoiseen omakotitaloon.

 

– Asentajat suosittelivat, että asennetaan yksi lämpöpumppu olohuoneeseen ja toinen yläkerran päätyyn. Heillä ei kauaa nokka tuhissut, kun olivat jo valmiita ja laite toimintavalmiudessa. He tekivät tosi siistiä jälkeä, eikä jäänyt mitään siivottavaa, Mira kiittelee.

"Asentajat suosittelivat, että asennetaan yksi lämpöpumppu olohuoneeseen ja toinen yläkerran päätyyn. Heillä ei kauaa nokka tuhissut, kun olivat jo valmiita ja laite toimintavalmiudessa."

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta

Mikäli harkitset ilmalämpöpumpun hankkimista, niin kaikista helpoiten pääset asiassa liikkeelle pyytämällä tarjouksen.

Saat myös pitkät takuut ja suuret säästöt lämmityskuluissa.

 

Pyydä tarjous, niin olemme sinuun yhteydessä 1–2 arkipäivässä.

  • Anna lisätietoja halutessasi:

  • Valitse palvelut joista haluat tarjouksen / yhteydenoton:

  • Jos et vielä ole varma esim. mikä lämmitysjärjestelmä on teille sopivin, voit valita useamman tuotteen joita olet miettinyt. Asiantuntijamme on sinuun yhteyksissä jolloin käymme läpi eri vaihtoehdot ja autamme valitsemaan sopivan järjestelmän teidän tarpeisiinne.
  • Anna lisätietoja rakennuksesta

  • Liitä mukaan lisätietoja, esim. pohjakuva(t)

  • Uudisrakentaja! Liitä mukaan myös energiaselvitys.

  • Ehdot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso Cyber Week -tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso Cyber Week -lämpöpumpputarjoukset!