X

Palvelut

LämpöYkkösen tavoitteena on tuottaa asiakkaalle miellyttävä ja ripeä asiakkaan tarpeet ja tilat huomioiva palvelu – avaimet käteen -periaattella.

Lämmitys- tai viilennysjärjestelmän hankinta lähtee aina suunnittelusta. Energia-asiantuntijamme auttavat asiakasta valitsemaan juuri heidän tarpeisiin ja tiloihin sopivat tuotteet ja ratkaisut. Huolehdimme laitteiden oikeasta mitoittamisesta ja siitä että niiden ominaisuudet vastaavat asiakkaan tarpeita.

Lämmitys- ja viilennysjärjestelmän hankinta on investointi, johon tarjoamme edullisen rahoituksen 2-120 kuukauden maksuajalla. Yrityksille tarjoamme järjestelmät myös vuokralle leasing-sopimuksella.

Tuotteiden tilaamisen yhteydessä sovitaan tarkka asennusaikataulu, josta pidämme täsmällisesti kiinni. LämpöYkkösen omat asentajat ovat erikoistuneet tiettyyn tuoteryhmään, jolloin asennuksen laatu pystytään pitämään korkealla tasolla.

LämpöYkkösellä palvelu ei lopu asennukseen. Vastaamme aina myös asennettujen laitteiden peruskäytön opastuksesta, sekä takuuhuolloista. Jos kaikki asiat eivät jää mieleen käytön opastuksen aikana, tekninen tukemme auttaa myös laitteen käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset