X

Pörssisähköllä suurimmat säästöt omakotitalon lämmityskustannuksista

Ottaessaan LämpöYkkösen Älykäs ohjaus -palvelun käyttöön, Olli Lammi toivoi palvelun ajastavan lämmitystä automaattisesti halvemman sähkön tunneille. Olli valitsi pörssisähkön sen joustavuuden vuoksi ja sen myötä lämpöpumpun tekoälypohjainen ohjaus on tuonut hänelle huomattavia säästöjä energiakustannuksissa. Palvelun käyttöönoton myötä myös lämmityksen hiilidioksidipäästöt ovat vähentyneet 40 %:lla. Olli kokee palvelun käytön olleen äärimmäisen vaivatonta, sillä se ei vaadi jatkuvaa huomiota.

Palvelun helppokäyttöisyys ja säästämisen vaivattomuus viehättävät

Ollin 90 neliöistä kotia lämmittää ilma-vesilämpöpumppu, jonka toiminnan optimoimiseksi hän otti käyttöönsä LämpöYkkösen Älykäs ohjaus -palvelun. Hän kertoo olleensa erittäin tyytyväinen palvelun tuomiin säästöihin sekä vaivattomuuteen lämpöpumpun toiminnan säätämisessä sähkön hinnan mukaan.

 

– Tämä oli jotain mitä olin kaivannutkin. Olen pystynyt omin virityksin ajastamaan esim. hybridiauton lataamista halvan sähkön tunteihin mutta ei tuntunut houkuttelevalta alkaa itse viritellä lämmitysjärjestelmää, joka on monimutkaisempi järjestelmä. Minulle sopi ratkaisun hankkiminen palveluna, Olli kertoo.

 

Palvelun käyttöönotto oli Ollille erittäin helppoa, eikä sen käyttäminenkään vaadi varsinaisia toimenpiteitä. Aika ajoin voi selaimesta halutessaan tarkistaa Älykkään ohjauksen tuomia säästöjä.

 

Myös asumismukavuus on säilynyt korkealla tasolla. Olli kertoo käyttäneensä palvelussa Balanced- asetusta, eikä hän ole kokenut asumismukavuuden heikentyneen palvelun tuomista suurista säästöistä huolimatta.

Kokemukset pörssisähköstä positiivisia – jopa 40 % säästö lämmityskustannuksista

– Kiinteähintaisen sähkösopimukseni päätyttyä uudet tarjotut sopimukset tuntuivat kalliilta, joten päätin kokeilla pörssisähköä, sillä halpoja päiviä näytti olevan usein. Ajattelin, että tarvittaessa pääsen pörssisähköstä nopeasti eroon. Toistaiseksi kokemukseni pörssisähköstä ovat olleet positiivisia, joten aion pysyä siinä jatkossakin, Olli kertoo.

 

Suurimmat säästöt kotinsa lämmityksestä Olli onkin saanut pörssisähköllä, jopa 40 % säästö energiankulutuksesta on ylittänyt odotukset.* Hän huomasi Älykäs ohjaus -palvelun käyttöönoton jälkeen myös lämmityksen hiilidioksidipäästöjen pienentyneen 40 %, mikä myös on merkittävä asia.

LämpöYkköseltä olen saanut avun ja ratkaisun ongelmiin

Olli kertoo olleensa tyytyväinen LämpöYkköseltä saamaansa palveluun: ”Kiitos, että tämmöinen palvelu on kehitetty. Lämpöykköseltä olen saanut tarvittaessa avun ja ratkaisun ongelmiin.”

 

Kysyimme vielä Ollilta, mitä positiivinen energia tarkoittaa hänelle: ”Jokaisella ihmisellä pitäisi olla positiivista energiaa levittää ympäristöönsä. Talon lämmityksessä se voisi tarkoittaa tehokkaasti tuotettua, vähäpäästöistä ja kustannuksiltaan edullista energiaa, jota on saatavilla riittävästi.”

*Toteutunut säästö vaihtelee asiakaskohtaisesti ja siihen vaikuttaa useat muuttujat kuten talon koko, asukkaiden määrä ja asukkaiden kulutustottumukset.

Kiinnostuitko aiheesta? LämpöYkkönen myy Älykäs ohjaus –palvelua osana huolenpitosopimusta. Lue lisää Älykäs ohjaus -palvelusta ja tutustu Huolenpitosopimuksiimme!

Pyydä tarjous

Mikäli harkitset lämpöpumpun hankkimista, niin kaikista helpoiten pääset asiassa liikkeelle pyytämällä tarjouksen.

Saat myös pitkät takuut ja suuret säästöt lämmityskuluissa.

 

Pyydä tarjous, niin olemme sinuun yhteydessä 1–2 arkipäivässä.

  • Anna lisätietoja halutessasi:

  • Valitse palvelut joista haluat tarjouksen / yhteydenoton:

  • Jos et vielä ole varma esim. mikä lämmitysjärjestelmä on teille sopivin, voit valita useamman tuotteen joita olet miettinyt. Asiantuntijamme on sinuun yhteyksissä jolloin käymme läpi eri vaihtoehdot ja autamme valitsemaan sopivan järjestelmän teidän tarpeisiinne.
  • Anna lisätietoja rakennuksesta

  • Liitä mukaan lisätietoja, esim. pohjakuva(t)

  • Uudisrakentaja! Liitä mukaan myös energiaselvitys.

  • Ehdot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso Outlet-tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso Outlet-lämpöpumpputarjoukset!