X

Arvonnan säännöt

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Arvontaan voi osallistua 1.4.2017–31.3.2018 välisen ajan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista. Arvontaan voi osallistua lisäämällä kaikki tarvittavat tiedot osoitteessa www.lampoykkonen.fi/arvonta tai täyttämällä arvontalomakkeen LämpöYkkösen messuosastolla tai ständillä.

Arvonnan palkintona on Oilon CUBE maalämpöpumppu ja Toshiba Arctic ilmalämpöpumppu. Arvontalomakkeella voit valita kumpaan arvontaan osallistut. Voit myös osallistua kumpaankin arvontaan. Voittaja voi valita itselleen sopivan lämpöpumpun alla mainituista kokoluokista, LämpöYkkösen mitoituksen mukaan. Maalämpöpumpun arvottavat kokoluokat ovat 6kW, 8kW tai 10kW. Ilmalämpöpumpun kokoluokat ovat 25 ja 35. Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti osallistujan antamien yhteystietojen kautta. Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen veron edellä ilmoitetusta palkinnosta. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Arvonnan voittajien nimet ja kotipaikkakunta ilmoitetaan osoitteessa lampoykkonen.fi/arvonta sekä LämpöYkkösen Facebook sivuilla. LämpöYkköseltä otetaan yhteyttä arvonnan voittajiin tekstiviestillä tai sähköpostilla tai puhelimitse, 15.4.2018 mennessä.

Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti osallistujan antamien yhteystietojen kautta. Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen veron edellä ilmoitetusta palkinnosta. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi LämpöYkkösen käyttöön etkä Facebookille.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: LämpöYkkönen Oy
Sähköposti: info@lampoykkonen.fi
www-osoite: www.lampoykkonen.fi

Rekisterin tietosisältö: Nimiä, puhelinnumeroita ja sähköpostiosoitteita.

Tietolähteet: www.lampoykkonen.fi kotisivu, jonka kautta käyttäjät voivat lähettää tietonsa lomakkeella tai osallistujan LämpöYkkösen messuosastolla tai ständillä täyttämä arvontalomake.

Rekisterin tarkoitus: Tietoja käytetään LämpöYkkösen arvontaan osallistumista varten. Arvontaan osallistuessaan osallistuja hyväksyy että LämpöYkkönen voi olla osallistujaan yhteyksissä, jos osallistuja on lomaketta täyttäessään ilmoittanut että hän on kiinnostunut ilmalämpö-, maalämpö- tai ilmavesilämpöpumpusta. Hänelle voidaan lähettää LämpöYkkösen tuotteisiin liittyvää markkinointia tekstiviestillä tai sähköpostilla (esim. uutiskirje), jos hän on sen erikseen hyväksynyt arvontaan osallistuessaan.

Tietojen luovutus: Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille tahoille.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi LämpöYkkösen arvontaan etkä Facebookille.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti