X

Mietitkö tulevaan kotiisi sopivaa lämmitysjärjestelmää?

Tältä sivulta opit, mikä lämmitysjärjestelmä soveltuu rakenteilla olevaan kotiisi parhaiten ja säästää sinulta eniten energiaa.

 

Asennamme modernit ja energiatehokkaat lämmitys- ja viilennysratkaisut omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, autotalleihin ja varastoihin 60 000 remontin kokemuksella. Saat aina kattavan työ- ja laitetakuun!

Ilma-vesilämpöpumppu omakotitaloon - LämpöYkkönen

Valitse omakotitalon lämmitysjärjestelmäksi maalämpö tai ilma-vesilämpö

Jos olet rakentamassa omakotitaloa, niin lämmitysjärjestelmäksi suosittelemme maalämpöpumppua tai ilma-vesilämpöpumppua, koska ne ovat käyttökustannuksiltaan kaksi edullisinta lämmitysjärjestelmää. Esimerkiksi sähkölämmitykseen verrattuna maalämpö on 80 % edullisempi ja ilma-vesilämpöpumppu 70 % edullisempi vaihtoehto.

 

Maalämpö ja ilma-vesilämpö tarvitsevat toimiakseen vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän, kuten lattialämmityksen tai patteriverkoston. Uudiskohteeseen lattialämmitys on fiksumpi vaihtoehto.

 

Pelkkä ilmalämpöpumppu ei itsessään sovellu kodin päälämmitysjärjestelmäksi. Ilmalämpöpumppu on uudiskohteissa silti hyödyllinen laite, koska voit viilentää sen avulla edullisesti ja levittää takan tuottamaa lämpöä ympäri taloa erittäin minimaalisella sähkönkulutuksella.

Kannattaako valita maalämpö vai ilma-vesilämpö?

Rehellisesti sanottuna maalämpö ja ilma-vesilämpö ovat käyttökustannuksiltaan lähes yhtä edulliset ja yhtä hyvät lämmitysjärjestelmät. Maalämpö on hieman energiatehokkaampi ja ympäristöystävällisempi, minkä lisäksi se toimii n. 5–10 astetta kovemmassa pakkasessa kuin ilma-vesilämpö (n. -15 °C vs n. -25 °C).

Katsotaan tarkemmin molempien järjestelmien plussia ja miinuksia.

Maalämmön plussat ja miinukset

Ilma-vesilämmön plussat ja miinukset

Molemmat ovat hyviä valintoja, joten et tule katumapäälle, valitsit kumman järjestelmän tahansa. Asiantuntijamme auttavat sinua päätöksenteossa 60 000 energiaremontin kokemuksellamme!

Tilaa kiinteistöösi veloitukseton energiansäästökartoitus tai pyydä tarjous

Selvitä, kuinka paljon voisit pienentää kiinteistösi lämmityskuluja tai minkälainen viilennysratkaisu sopisi teille

Näin merkittäviä säästöjä lämpöpumput toivat taloyhtiöihin ja liikekiinteistöihin

Täytä lomake!

Vastaamme 24h sisään tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ota yhteyttä suoraan energia-asiantuntijoihin

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset