X

Ilmalämpöpumppuja Seinäjoen ja Etelä-Pohjanmaan alueella avaimet käteen -periaatteella.

Jos haluat merkittäviä säästöjä lämmityskustannuksissa, niin ilmalämpöpumppu on loistava valinta etenkin silloin, jos kodissasi on öljy-, puu- tai sähkölämmitys. Säästöjen lisäksi ilmalämpöpumppu on hyvin ekologinen valinta, koska se pienentää asumisesta koituvaa hiilijalanjälkeä.

Tältä paikkakuntakohtaiselta ilmalämpöpumppu Seinäjoki -sivultamme löydät kattavasti tietoa ilmalämpöpumpuista ja niiden tuomista hyödyistä.

PYYDÄ TARJOUS

Ilmalämpöpumppu tuo viisi merkittävää hyötyä

1.

Voit viilentää sisäilmaa kuumalla kesähelteellä mieluisaksi (keskimäärin viilennyksen hinta on n. 0,5-1 €/päivä)

2.

Voit lämmittää ja kierrättää esimerkiksi takan lämmittämää sisäilmaa talvella ympäri taloa

3.

Säästät talvisin kotisi lämmityskuluissa n. 20 % – 30 % (omakotitalossa säästöt tyypillisesti n. 300 € - 500 €/vuosi)

4.

Pienennät asumisen hiilijalanjälkeä ja säästät maapalloa myös tuleville sukupolville

5.

Pumppu on edullinen (alkaen 35 €/kk asennettuna!)

Ilmalämpöpumppu tekee asumisesta mukavampaa

Yleinen harhaluulo on, että ”se minkä talvella säästää lämmityskuluissa katoaa kesäisin viilennykseen”. Tuo ei pidä laisinkaan paikkaansa. Vaikka viilentäisit 150 m2 omakotitaloa 24/7 koko kesä-, heinä- ja elokuun, niin viilennyksen kokonaishinnaksi tulee ainoastaan 60 € – 90 €.

Ilmalämpöpumppu säästää lämmityskuluissa n. 300 € – 500 € vuosittain, joten asumismukavuutesi kasvaa sekä kesän että talven osalta, ja saat siitä kaiken lisäksi rahaa säästöön.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatin kautta tai lomakkeella.

Autamme sinua valitsemaan kotiisi sopivan ilmalämpöpumpun, jotta se on juuri oikean kokoinen neliöihin nähden, ja siinä on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet (esim. etäohjaus).

Kun ilmalämpöpumppu on valittu, niin tulemme asentamaan sen sovittuna päivänä paikalleen. Sitten annamme sinulle käyttökoulutuksen ilmalämpöpumpun käyttämisestä. Saat myös kaikki takuukirjat sekä ohjeet laitteen käyttöön kirjallisena. Kun tarvitset ilmalämpöpumpun Seinäjoen alueella, niin meidän kauttamme saat sen kätevästi avaimet käteen -periaatteella!

Tässä yhteystietomme Seinäjoen seudulla:

Ilmalämpöpumput vaihde 020 742 4101

info@lampoykkonen.fi

Mikäli ilmalämpöpumput ovat sinulle ennestään tuttuja ja tiedät jo varmuudella, minkä pumpun haluat, niin tilaa se kätevästi verkkokaupastamme. Soitamme sinulle muutaman päivän kuluessa ja sovimme asennusajankohdan.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme 24h sisään (viimeistään seuraavana arkipäivänä)

Millainen yritys LämpöYkkönen on?

Me teemme asumisestasi mukavampaa energiatehokkaiden lämmitys- ja viilennysratkaisujen avulla. Saat meiltä siis avaimet käteen -periaatteella ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput ja maalämpöpumput suoraan kotiisi asennettuna.

Omaamme alalta pitkän kokemuksen ja olemme tehneet lämmitys- ja viilennysremontteja Utsjoelta Hankoon, joten voit olla varma, että löydämme parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun myös sinun kotiisi.

Saat meiltä sekä asennuksen että laitteen, joten takuuasioissa ei ole koskaan epäselvyyksiä. Jos laitteeseen tulee takuuaikana jostain syystä jotain vikaa, niin me korvaamme uuden!

Meidän kanssamme toimiminen on yksinkertaista ja olemme aina puhelinsoittosi päässä. Et jää laitteesi kanssa koskaan yksin.

Kesäisin viileä ja talvisin tasaisen lämmin asunto: ilmalämpöpumppu tuo arjen luksusta

Niina Tanhuanpää asuu vuonna -76 rakennetussa 97 m2 rivitaloasunnossa, jossa on 100 % sähkölämmitys. Tulisijaa asunnossa ei ole laisinkaan. Korkean sähkön hinnan takia asunnon ostaminen hieman mietitytty häntä.

Niina päätti kuitenkin hankkia ilmalämpöpumpun. Lopputuloksena oli se, että talvisin pattereita tarvitsee vain kovimmilla pakkasilla, kun taas kesäisin asunto on ihanan viileä.

Katso referenssivideo täältä.

Muita referenssivideoita löydät täältä.

Viilentävä ilmalämpöpumppu toi arjen luksusta rivitaloon
Ilmalämpöpumppu puurakenteiseen omakotitaloon
Ilmalämpöpumppu toi puulämmitteiseen kohteeseen helppoutta ja mukavuutta

Lunasta maksuton puhelinkartoitus tai pyydä suoraan tarjous

Soita meille niin teemme puhelimitse maksuttoman kartoituksen. Puhelu on sinulle täysin ilmainen, se kestää n. 15 minuuttia, eikä se sido sinua jatkotoimenpiteisiin. Puhelun aikana käymme läpi, millainen ilmalämpöpumppu sinulle sopisi, mitä sen asentaminen maksaisi ja millaisia säästöjä se toisi juuri sinun asunnossasi. Teemme sinulle lopuksi tarjouksen, jota voit jäädä harkitsemaan puhelun jälkeen.

Ilmalämpöpumppu kannattaa valita vain silloin ilman asiantuntijaa, jos olet 100 % varma siitä, mikä pumppu on kotiisi sopiva. Muutoin saatat ostaa helposti liian pienen tai liian suuren pumpun.

Voit myös pyytää tarjouksen suoraan täältä.

Tarvittaessa teemme myös ilmaisen kotikäynnin, jos kohde on tavallista vaativampi.

 

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset