X

Arvonnassa Toshiba Haori Nordic Design 35 -ilmalämpöpumppu!

Voita markkinoiden tyylikkäin ilmalämpöpumppu! Palkinnon arvo on 2 259 € (sisältää laitteen, asennus tilattava erikseen).

Osallistu arvontaan jättämällä yhteystietosi lomakkeelle! 

Arvonta on voimassa 31.1.2023 asti kaikkien yhteystietonsa tämän sivun lomakkeelle jättäneiden kesken. Tutustu arvonnan sääntöihin ennen osallistumista.

Miksi Toshiba Haori Design 35?

Lämmittävä ja viilentävä Toshiba Haori Nordic Design 35 on tyylikäs ja tehokas valinta suomalaiseen kotiin. Laite lämmittää pakkastenkin aikaan erittäin energiatehokkaasti, ja kesällä voit nauttia viileydestä. 

Ilmalämpöpumppu on helppo yhdistää erilaisiin sisustuksiin siron muotoilunsa ja ja vaihdettavan kangasverhoilunsa ansiosta. Jos haluat vaihtelua sisustukseen, voit verhoilla ilmalämpöpumpun omalla kankaalla – ja se sopii varmasti sinunkin sisustukseesi!

Lue, miksi Toshiba Haori on parhaita lämpöpumppuja.

  • Kirjoita alle sähköpostiosoitteesi. Tähän osoitteeseen lähetämme tiedon arvonnan voittajista.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Arvonnan säännöt

Toshiba Haori Nordic Design 35 ilmalämpöpumpun arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Arvontaan voi osallistua 30.12.2022–31.1.2023 välisen ajan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Arvonnan palkintona on Toshiba Haori Nordic Design 35 -ilmalämpöpumppu. Voitto ei sisällä asennusta eikä asennustarvikkeita.

Arvonnan voittajien nimet ja kotipaikkakunta ilmoitetaan osoitteessa lampoykkonen.fi/arvonta sekä LämpöYkkösen Facebook sivuilla. LämpöYkköseltä otetaan yhteyttä arvonnan voittajiin tekstiviestillä tai sähköpostilla tai puhelimitse, 14.2.2023 mennessä.

Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti osallistujan antamien yhteystietojen kautta. Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen veron edellä ilmoitetusta palkinnosta. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen, eikä sitä voi luovuttaa eteenpäin.

Tietoja käytetään LämpöYkkösen arvontaan osallistumista varten.

Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonta ei ole Metan sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Metaan. Annat tietosi LämpöYkkösen käyttöön etkä Metalle.

Katso kuukauden
tarjoukset!

Ilmalämpöpumppuja ja asennuksia saatavilla alkuvuodelle!