Samsung

Samsung ilmalämpöpumput

Vaikka Samsung on monille enemmän tuttu laadukkaista älypuhelimista ja televisioista kuin ilmalämpöpumpuista, niin ensimmäiset Samsungin ilmalämpöpumput yhtiö on valmistanut jo vuonna 1980. 40 vuoden kehitystyö ja valtavat tuotekehityskeskukset takaavat, että Samsungin ilmalämpöpumput lämmittävät ja viilentävät talosi toimintavarmasti ja energiatehokkaasti.

Suomessa ei paljoakaan tee sellaisella ilmalämpöpumpulla, joka ei sovellu kunnon pakkasille. Siksi kaikki valikoimamme Samsung ilmalämpöpumput toimivat jopa –25C-asteessa ja pienentävät näin merkittävästi kovista pakkasista syntyvää sähkölaskua.

Valikoimastamme löydät Samsung Smart Exclusive -malliston ilmalämpöpumppuja. Ne ovat Samsungin uusimpia ja luotettavimpia ilmalämpöpumppuja, joissa on kaikki uusimmat ominaisuudet. Mm. sisäänrakennettu Wi-fi on vakiovaruste kaikissa kyseisen malliston pumpuissa. Sen ja Samsungin oman sovelluksen avulla ilmalämpöpumppua voi ohjata miten haluaa olinpaikasta riippumatta.

Esimerkiksi tullessasi kesämökiltä voit laittaa automatkalla pumpun jo päälle, jolloin pääset suoraan viileään kotiin. Samalla tapaa lämmityksen voi laittaa päälle talvisin jo hyvissä ajoin ennen kotiin saapumista.

Sovellus on myös kätevä silloin, jos ilmalämpöpumppu jää vahingossa päälle esimerkiksi töihin lähtiessä. Muutama klikkaus ja ilmalämpöpumppu on sammutettu! Samaisesta sovelluksesta näet myös sähkönkulutuksen, jolloin ilmalämpöpumpun tuomat säästöt konkretisoituvat. Myöskään kesällä ei tarvitse stressata, että maksaako kodin viilennys maltaita, koska näet kulutetun sähkön suoraan sovelluksesta. Voimme tässä vaiheessa jo kuitenkin paljastaa, että viilennys ei maksa yleensä edes yhtä euroa vuorokaudessa.

Testaamme jatkuvasti uusia ilmalämpöpumppuja ja valitsemme niiden perusteella parhaat valikoimaamme.

Näytetään kaikki 6 tulosta