X

Toshiba ilmalämpöpumppu

Toshiba ilmalämpöpumput ovat vertailuissa menestyneitä laitteita  huippuominaisuuksin. Toshiban ilmalämpöpumpuista löydät energiatehokkuuden kärkituotteet. Lisävarusteena saat esimerkiksi etäohjauksen älypuhelimella tai tabletilla, joka on ihanteellinen vapaa-ajan asuntoihin ja mökeille.

Tutustu alla oleviin malleihin ja kysy meiltä lisää!

Tässä myös mielenkiintoinen video siitä, miten Toshiba toi 1980-luvulla ensimmäisenä maailmassa ilmalämpöpumppuihin inverter-tekniikan joka mullisti energiatehokkuuden.

  Toshiba Premium RAS-25/35PKVSG-ND / RAS-25PAVSG-ND

  Toshiba Premium on aidosti pohjoisiin olosuhteisiin kehitetty innovatiivinen ilmalämpöpumppu. Tuotekehitys on viimeistelty vuoden kestäneellä testijaksolla Suomen ja Norjan olosuhteissa. Tämän ansiosta ilmalämpöpumpusta on saatu ylivoimainen suoritusarvoiltaan.

  Tämä innovatiivinen ilmalämpöpumppu toimii mainiosti myös kovimmilla -30C pakkasilla.

  Toshiba Premiumilla saat kotiisi, vapaa-ajanasuntoosi tai toimistoosi markkinoiden johtavaa energiatehokkuutta ja viilennystä.

  Toshiba Premium ilmalämpöpumppu – maailmanluokan energiatehokkuutta

  Katso lisätietoja tuotteesta verkkokaupasta

  Tupla-takkatoiminto (ainoana markkinoilla) varmistaa sen että laitteisto toimii takan kanssa mahdollisimman hyvin yhteen. Näin takan lämpö saadaan leviämään laajemmalle alueelle ja saat myös tästä lisäsäästöjä.

  Itsekuivatustoiminnolla varmistetaan että ilmalämpöpumpun sisäyksikkö saadaan kuivaksi kun sammutat laitteen viilennyksen päätyttyä. Tämän ansiosta sisäyksikkön ei pääse kertymään likaa niin helposti.

  Ylläpitolämmitys mökeille, varastoihin ja autotalleihin. Kun lähdet pois, voit säätää lämpötilan +5 – +13C välille.

  Myös erityisen pieniin tiloihin. Toshiba Premiumissa on ainutlaatuinen Power-toiminto jolla voit säätää laitteen kompressorin maksimitehon juuri kohteeseen sopivaksi. Näin laite toimii optimaalisesti myös pienissä tiloissa.

  Magic coil -ilmanvaihdin varmistaa että sisäyksikön kennosto pysyy pidempään puhtaana liasta. Näin varmistetaan energiansäästön toteutuminen hyvänä mahdollisimman pitkään. Samalla ilma pysyy puhtaamapana ja terveellisempänä!

  Hiljainen -toiminto ulkoyksikölle (ainoana markkinoilla) varmistaa itsellesi ja naapurillesi hyvät yöunet. Tämä on erityisen tärkeää kerrostaloissa joissa oma tai naapurin makuuhuone voi olla lähellä ilmalämpöpumpun ulkoyksikköä.

  Lämmintä tai viileää juuri oikeaan suuntan. Toshiban älykkään ilmanohjauksen avulla suuntaat puhalluksen haluaamaasi suuntaan. Kuusi yksilöllisesti valittavaa asentoa mahdollistavat mukavan, hiljaisen, vedottoman ja tasaisen lämpötilan jokaiselle huoneessa olevalle.

  Aina raikas huoneilma sähkösuodattimilla. Plasmasuodatin ja ionisaattori poistavat huoneilmasta epäpuhtaudet ja ylimääräiset tuoksut. Puhdistustoiminnon voi käynnistää ja sammuttaa kaukosäätimellä.

  Suomessa testattu ja Eurovent -sertifioitu laitteisto varmistaa sen että esitteessä luvatut arvot toteutuvat varmasti.

  Lisäksi Toshiba Optimumissa on useita laitteen elinikää ja turvallisuutta pidentäviä ominaisuuksia. Kysy näistä lisää myyjältä!

  Lataa tästä Toshiba Premium esite

   

   

  Toshiba Optimum RAS-25/35-PKVSG-ND / PAVSG-ND

  Toshiba Optimumilla huippuluokan energiatehokkuutta ja raikasta viilennystä koteihin, vapaa-ajan asuntoihin ja toimistoihin.

  Toshiba Optimum – energiatehokasta lämmitystä ja viilennystä koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin

  Katso lisätietoja tuotteesta verkkokaupasta

  Tupla-takkatoiminto kaukosäätimestä, ainoana markkinoilla. Tällä varmistat että ilmalämpöpumppu ja takka toimivat mahdollisimman hyvin yhteen ja saat levitettyä takan lämmön mahdollisimman isolle alueelle – energiansäästöä lisäten!

  Magic coil -ilmanvaihtimen ansiosta sisäyksikön lamellit pysyvät pidempään puhtaana ja energiansäästön taso säilyy hyvänä erityisen pitkään. Myös ilman laatu pysyy raikkaampana ja terveellisempänä!

  Itsekuivatustoiminto varmistaa että ilmalämpöpumpun sisäyksikkö jää kuivaksi viilennyksen jälkeen. Näin sisäyksikköön ei pääse kertymään likaa niin helposti.

  Hiljainen -toiminto ulkoyksikölle (ainoana markkinoilla) varmistaa itsellesi ja naapurillesi hyvät yöunet. Tämä on erityisen tärkeää kerrostaloissa joissa oma tai naapurin makuuhuone voi olla lähellä ilmalämpöpumpun ulkoyksikköä.

  Ylläpitolämmitys mökeille, varastoihin ja autotalleihin. Kun lähdet pois, voit säätää lämpötilan +5 – +13C välille.

  Suomessa testattu ja Eurovent -sertifioitu laitteisto varmistaa sen että esitteessä luvatut arvot toteutuvat varmasti.

  Lisäksi Toshiba Optimumissa on useita laitteen elinikää ja turvallisuutta pidentäviä ominaisuuksia. Kysy näistä lisää myyjältä!

  Lataa tästä Toshiba Optimum esite

   

   

  Toshiba Suzumi Plus RAS-B10/13/16/22N3KV2-E1

  Toshiban insinöörit ovat suunnitelleet innovatiivisesta Suzumi high-wallista entistä kehittyneemmän  Suzumi+ version.

  • A+ / A++ energialuokka
  • puhdas ja raikas sisäilma
  • erittäin alhaiset äänitasot
  • tehokas ja tarkka ilmavirran ohjaus, 12 moottoroitua säleikön asentoa
  • vähentynyt energiankulutus
  • moderni ja kompakti muotoilu, korkeus vain 275mm

  Uudistunut Toshiba Suzumi+ ilmalämpöpumppu

  Toshiban uusi IAQ-suodatin on Toshiban laboratorioiden viimeisin tuote sisäilman parantamiseksi. Edellisistä ilmansuodatuslaitteista saatu kokemus on johtanut
  tähän erittäin tehokkaaseen laitteeseen, joka puhdistaa ilmaa vähentämättä kuitenkaan laitteen ilmavirtaa. Tällä järjestelmällä ilmasta tulee puhtaampaa, raikkaampaa
  ja terveellisempää. Se varmistaa parhaan viihtyvyyden koko perheelle.

  Kun sammutat ilmastointilaitteesi, sisäinen tuuletin aktivoituu automaattisesti lämmönvaihtimen kuivaamiseksi. Tämä käytännöllinen toiminto poistaa kosteuden, joka on usein lian ja mm. homeen muodostumisen pääasiallinen syy.

  Lataa tästä Toshiba Suzumi Plus esite

   

   

  Toshiba Mirai RAS-10/13/16-BKVG-E1 / BAVG-E1

  Uusi Toshiba Mirai -ilmalämpöpumppu jäähdytykseen suunniteltiin tarjoamaan käyttäjälleen mukavuutta ja tehokkuutta.

  • A+ Luokan jäähdytys
  • Modeni ja siro muotoilu
  • Erittäin matala äänitaso
  • Hybridi invertteri -tekniikka
  • Helppokäyttöinen kaukosäädin
  • Automaattinen kuivatustoiminto varmistaa sen että sisäyksikön lamelliin ei jää kosteutta joka voi aiheuttaa homeen muodostumista.

  Toshiba Mirai – hiljainen ja energiatehokas ilmalämpöpumppu viilennykseen

  Katso lisätietoja tuotteesta verkkokaupasta

  Toshiban ilmalämpöpumppuihin kehittämä inverter teknologia mahdollistaa järjestelmän jatkuvan tehon säätelyn. Laite säätää kompressorin nopeutta jäähdytystehon tarpeen mukaan. Inverter teknologia pitää yllä haluttua lämpötilaa erittäin tarkasti. Hyvä suorituskyky ja tehokkuus pystyvät täyttämään vaativimmankin vaatimukset.

  Mirai on varustettu itsekuivatustoiminnolla joka estää kosteuden ja homeen muodostumista lamelleille. Lamellit on varustettu erityispinnoitteella helpottaen kondenssiveden poistumista. Puhallin jatkaa toimintaansa vielä MIRAI-yksikön sammutuksen jälkeen. Tämä takaa pitkäikäisen suorituskyvyn ja ensiluokkaisen raikkaan ilmanjakelun.

  Lataa tästä Toshiba Mirai ilmalämpöpumppu esite

   

   

  Lisää viihtyvyyttä Toshiban multi split-järjestelmillä!

  toshibaToshiba multisplit-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kaikenlaisiin vaatimuksiin. Yhteen ulkoyksikköön voi liittää kahdesta viiteen sisäyksikköä. Sisäyksiköt ovat ulkomuodoltaan kompakteja ja elegantteja. Ne on suunniteltu sopimaan kaikenlaisiin huoneympäristöihin.

  Ilmansuodatuksen säätömahdollisuus luo todellista mukavuutta asuinrakennusten sisäilmaan. Toshiban ilmastointilaitteilla hyvä sisäilman laatu on taattu. Tehokkaiden ilmankäsittely- ja suodatustoimintojen avulla laitteet suodattavat ilmasta pölyn, hajut, virukset, bakteerit sekä allergeenit. Toshiban uusi IAQ-suodatin on Toshiban laboratorioiden viimeisin tuote sisäilman parantamiseksi.

  Edellisistä ilmansuodatuslaitteista saatu kokemus on johtanut tähän erittäin tehokkaaseen laitteeseen, joka puhdistaa ilmaa vähentämättä kuitenkaan laitteen ilmavirtaa. Tällä järjestelmällä ilmasta tulee puhtaampaa, raikkaampaa ja terveellisempää.

  Tehokkaan kaksoisrotaatiokompressorin ansiosta nämä laitteet mahdollistavat nopean ja tarkan lämpötilan säädön ja jopa 40-50% energiansäästön fixed-speed -laitteisiin verrattuna. Kompressori takaa maksimaalisen energiatehokkuuden eri olosuhteissa.

  LATAA ESITE: Toshiba Multi Split (pdf)

  Toshiba Arctic (2014 malli)

  Ratkaisevasti parempi!

  Tyylikäs Toshiba Arctic on ratkaisevasti parempi teknisesti, taloudellisesti ja toiminnallisesti.

  toshiba_arctic

  Toshiba Arcticissa on markkinoiden paras hyötysuhde A+++

  Vaikeissa olosuhteissa Arctic toimii nopeammin antaen korkean lämmitystehon. Lämpimämmällä ilmalla invertteri ohjaa kompressoria toimimaan pienemmällä kierrosteholla.

  Markkinoiden paras hyötysuhde lämmitettäessä ja jäähdytettäessä. Myös kompressorin eri pyörimisnopeuksilla. Toshiba Arctic on erittäin tehokas ilmalämpöpumppu laajemmalla tehoalueella ja suuremmalla lämmitysteholla.

  Energiatehokkuus kasvaa, kun laitteen virrankulutus säädetään 75 tai 50:een prosenttiin.

  Ilmalämpöpumppumme on kuiskausta hiljaisempi

  Sekä ulko- että sisäyksikkö ovat markkinoiden hiljaisimpia.

  Arctic on markkinoiden hiljaisin kaikilla käyntinopeuksilla, erityisesti Suomen olosuhteissa käytetyillä nopeuksilla. Arcticin äänenvoimakkuus on hiljaisimmillaan vain 20 dB.

  Toshiba Arcticin innovatiiviset ominaisuudet

  3D-ilmanvirtaus antaa mahdollisuuden sekoittaa ulostulevaa ilmaa kuudella tavalla pysty- ja vaakasuunnassa pidemmälle ja tasaisemmin.

  Ilmansuodatusmekanismi raikastaa ilman ja tekee huoneilmasta terveellisempää. Plasma ionisuodattimen negatiivisesti varautuneet ionit tuhoavat savun, pölyn ja hiukkaset. Kondenssivesi poistaa nekin epäpuhtaudet kennosta, joita suodattimet eivät pysty suodattamaan. Kennostossa on vettä hylkivä pinnoite.

  Enemmän mahdollisuuksia ennakoida viikon kelejä: Toshiba Arcticissa on viikkoajastin, jossa neljä erilaista asetusta päivää kohden sekä seitsemän asetusta viikon jaksolle.

  Käyttämällä lämpöpumppua talviaikana ylläpitolämmityksellä sisälämpötila voidaan pitää 5-13 asteessa.

  Kaukosäädin on käyttäjäystävällinen ja tyylikäs, siinä on iso LCD-näyttö, jossa kirkas taustavalo.

  Toshiba Arctic on ohjattavissa myös älypuhelimella.*

  *Lisävaruste

  LATAA ESITE: Toshiba Arctic – Esite (pdf)

  TOSHIBA Arctic

  Helt klart en bättre luftvärmepump.

  LADDA NER EN BROSCHYR: Toshiba Arctic Svenska (pdf)

   

  Toshiba Super Daiseikai Nordic-sarja

  UUTUUS!

  toshiba super daisekaiUusi Nordic SKVP2 –malli on päivitetty versio vuonna 2008 TM Rakennusmaailman 8/2008 testissä jaetulla 1. sijalla olleesta SKVP-mallista.

  Toshiba Super Daiseikai NORDIC RAS-25SKVP2-ND-mallin maksimiteho lämmityskäytössä on 6,5kW ja RAS-35SKVP2-ND-mallin jopa 7,7kW. Myös laitteen viilennysteho on poikkeuksellisen korkea.

  • COP 5,10 (RAS-25SKVP2-ND)
  • Erittäin tehokas lämmityksen lisäksi myös viilennyksessä
  • Energialuokka A

  toshiba pumppu

  • Poikkeuksellisen korkea lämmöntuottoteho
  • Plasma-ilmansuodatin ja ionisaattori
  • Uusi IAQ-suodatin
  • Vähäotsoninen itsepuhdistustoiminto
  • Tehdasasennettu talvivarustelu
  • Matala ylläpitolämpötoiminto (+ 8 °C)
  • GSM-etäohjausvalmius (lisävaruste)
  • Erittäin hiljainen

  Muut kokoluokat:

  • RAS-35SKVP2-ND
  • RAS-45SSKVP-ND

  LATAA ESITE: Toshiba Nordic+ (pdf)

  Toshiba Avant RAS-7/10/13-SKV-E3 (poistunut malli)

  toshiba-avant

  Toshiba AvAnt Inverter on oikea valinta sinulle, joka haluat nauttia ympäri vuoden ihanteellisesta lämpötilasta energiaa samalla säästäen.

  AvAnt omaa myös itsepuhdistustoiminnon, joka poistaa kosteuden estäen homeen
  muodostumisen sisäyksikköön A Energialuokka jäähdytyksessä ja lämmityksessä (kapasiteetti 10 ja 13); korkeat energiansäästöt. Alhaisin sisäyksikön ääni luokassaan: vain 20 dB(A) alhaisella puhallinnopeudella. Kolme suodatinta yhdessä järjestelmässä poistaa bakteereja, allergeenejä ja hajuja. Moderni muotoilu – soveltuu helposti joka huoneeseen. Helppokäyttöinen kaukosäädin.

  LATAA ESITE: Toshiba AvAnt (pdf)

  Toshiba Super Daiseikai Premium (2010 malli)

   

  toshiba ilmalämpöpumppu

  Toshiba Super Daiseika PREMIUM RAS-10PKVP-ND oli uudessa TM-Rakennusmaailma 7/2010 ilmalämpöpumppuvertailussa ensimmäisellä sijalla.

  Energialuokka A, lämpökertoimella 5,68 (RAS-07PKVP-ND)

  toshiba ilmalämöpumput

  • Huippu energiatehokkuus, COP 5,68 (RAS-07PKVP-ND)
  • Kaksisylinterinen kompressoritekniikka, pieni virrankulutus
  • Uuden kompressoritekniikan ansiosta erittäin hiljainen
  • Uusi AG+ -plasmailmapuhdistin
  • Nykyaikainen muotoilu
  • Vähäotsoninen itsepuhdistustoiminto
  • Tehdasasennettu talvivarustelu
  • GSM-etäohjausvalmius (lisävaruste)
  • Palkittu Japanissa vuoden Energiansäästötuotteena
  • Toimintavarma, Japanilaista laatutyötä

  Muut kokoluokat:

  • RAS-10PKVP-ND (TM-testivoittaja 7/2010)
  • RAS-13PKVP-ND
  • RAS-16PKVP-ND
  • RAS-18PKVP-ND

  LATAA ESITE: Toshiba Premium (pdf)

  Olit sitten uusimmassa nykyistä lämmitystä tai rakentamassa uutta kotia, saat oppaan avulla hyödyllistä tietoa ilmalämpöpumpun hankkimisesta.

  Olit sitten uusimmassa nykyistä lämmitystä tai rakentamassa uutta kotia, saat oppaan avulla hyödyllistä tietoa maalämmön hankkimisesta.

  Slider

Pyydä tarjous >

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Hyödynnä lämpöpumpuista poikkeukselliset ENERGIANSÄÄSTÖ-VIIKOT -erikoistarjoukset!HYÖDYNNÄ TARJOUKSET!
+

ENERGIANSÄÄSTÖ-VIIKOT 11.10.-25.10.

Lämmityskausi alkoi!​ Osta nyt, maksa toukokuussa - korko 0 % ja kulut 0 €!