X

Toshiba ilmalämpöpumppu

Toshiba ilmalämpöpumput ovat vertailuissa menestyneitä laitteita  huippuominaisuuksin. Toshiban ilmalämpöpumpuista löydät energiatehokkuuden kärkituotteet. Lisävarusteena saat esimerkiksi etäohjauksen älypuhelimella tai tabletilla, joka on ihanteellinen vapaa-ajan asuntoihin ja mökeille.

Tutustu alla oleviin malleihin ja kysy meiltä lisää!

  Toshiba Haori Design

  Toshiba Haori Design on myydyimpiä Toshiban ilmalämpöpumppuja – ja ehdottomasti markkinoiden tyylikkäin! Lämmittävä ja viilentävä ilmalämpöpumppu on helppo yhdistää eri sisustustyyleihin, sillä laitteen kangaspäällisen voi vaihtaa. Voit myös ommella sopivan kangaspäällisen itse!

  Tyylikkään ulkonäkönsä ohella laite on äärimmäisen energiatehokas valinta, joka huolehtii myös sisäilman puhtaudesta suodattamalla ja neutralisoimalla saastehiukkasia.

  • Energiatehokkuusluokka paras mahdollinen A+++
  • Raikasta ja puhdasta sisäilmaa ionisaattorin ja puhdistustoiminnon avulla
  • Helppo ohjata kaukosäätimellä
  • Ympäristöystävällisempi R32-kylmäaine
  • Hiljaisempi kuin kuiskaus: Äänitaso vain 19 dBa
  • Luokkansa korkein SCOP-arvo 5,3
  • Saatavana viilentävänä (Toshiba Haori DESIGN 10, 13 ja 16) tai lämmitykseen ja viilennykseen (Toshiba Haori Nordic DESIGN 25 ja 35)


  Toshiba Haori – markkinoiden tyylikkäin ilmalämpöpumppu

  Lue lisää Toshiba Haorista

   

   

  Toshiba Polar Black

  Toshiba Polar Black yhdistää tummanpuhuvan ulkonäön kovaan suorituskykyyn. Ilmalämpöpumppu on äärimmäisen tehokas Suomen olosuhteissa, sillä se lämmittää tehokkaasti jopa -35°C asteeseen asti. Kesällä mukavuuden takaa tehokas viilennystoiminto, ja vuoden ympäri voit nauttia erittäin hiljaisesta äänestä ja huippuluokan energiatehokkuudesta.

  Tyylikäs musta väri kerää katseita ja sopii persoonalliseenkin sisustukseen!

  • Viilentää kesällä, lämmittää talvella jopa -35°C asteessa
  • Paras mahdollinen energiatehokkuusluokka lämmityksessä: A+++
  • Huikea SCOP-arvo 5,1
  • Helppokäyttöinen ohjaus ja ajastus kaukosäätimellä, saatavilla älysovellus etäohjaukseen
  • Viilentävä ja lämmittävä
  • Automaattinen ja manuaalinen ulkoyksikön sulatustoiminto
  • Takkatoiminto tehostaa puulämmitystä

   

  Tutustu Toshiba Polariin

  Toshiba Premium RAS-25/35PKVSG-ND / RAS-25PAVSG-ND

  Toshiba Premium on aidosti pohjoisiin olosuhteisiin kehitetty innovatiivinen ilmalämpöpumppu. Tuotekehitys on viimeistelty vuoden kestäneellä testijaksolla Suomen ja Norjan olosuhteissa. Tämän ansiosta ilmalämpöpumpusta on saatu ylivoimainen suoritusarvoiltaan.

  Tämä innovatiivinen ilmalämpöpumppu toimii mainiosti myös kovimmilla -30C pakkasilla.

  Toshiba Premiumilla saat kotiisi, vapaa-ajanasuntoosi tai toimistoosi markkinoiden johtavaa energiatehokkuutta ja viilennystä.

  Toshiba Premium ilmalämpöpumppu – maailmanluokan energiatehokkuutta

  Katso lisätietoja tuotteesta verkkokaupasta

  Tupla-takkatoiminto (ainoana markkinoilla) varmistaa sen että laitteisto toimii takan kanssa mahdollisimman hyvin yhteen. Näin takan lämpö saadaan leviämään laajemmalle alueelle ja saat myös tästä lisäsäästöjä.

  Itsekuivatustoiminnolla varmistetaan että ilmalämpöpumpun sisäyksikkö saadaan kuivaksi kun sammutat laitteen viilennyksen päätyttyä. Tämän ansiosta sisäyksikkön ei pääse kertymään likaa niin helposti.

  Ylläpitolämmitys mökeille, varastoihin ja autotalleihin. Kun lähdet pois, voit säätää lämpötilan +5 – +13C välille.

  Myös erityisen pieniin tiloihin. Toshiba Premiumissa on ainutlaatuinen Power-toiminto jolla voit säätää laitteen kompressorin maksimitehon juuri kohteeseen sopivaksi. Näin laite toimii optimaalisesti myös pienissä tiloissa.

  Magic coil -ilmanvaihdin varmistaa että sisäyksikön kennosto pysyy pidempään puhtaana liasta. Näin varmistetaan energiansäästön toteutuminen hyvänä mahdollisimman pitkään. Samalla ilma pysyy puhtaamapana ja terveellisempänä!

  Hiljainen -toiminto ulkoyksikölle (ainoana markkinoilla) varmistaa itsellesi ja naapurillesi hyvät yöunet. Tämä on erityisen tärkeää kerrostaloissa joissa oma tai naapurin makuuhuone voi olla lähellä ilmalämpöpumpun ulkoyksikköä.

  Lämmintä tai viileää juuri oikeaan suuntan. Toshiban älykkään ilmanohjauksen avulla suuntaat puhalluksen haluaamaasi suuntaan. Kuusi yksilöllisesti valittavaa asentoa mahdollistavat mukavan, hiljaisen, vedottoman ja tasaisen lämpötilan jokaiselle huoneessa olevalle.

  Aina raikas huoneilma sähkösuodattimilla. Plasmasuodatin ja ionisaattori poistavat huoneilmasta epäpuhtaudet ja ylimääräiset tuoksut. Puhdistustoiminnon voi käynnistää ja sammuttaa kaukosäätimellä.

  Suomessa testattu ja Eurovent -sertifioitu laitteisto varmistaa sen että esitteessä luvatut arvot toteutuvat varmasti.

  Lisäksi Toshiba Premiumissa on useita laitteen elinikää ja turvallisuutta pidentäviä ominaisuuksia. Kysy näistä lisää myyjältä!

  Lataa tästä Toshiba Premium esite

   

   

  Toshiba Polar RAS-25/35-J2AVSG-ND / J2KVSG-ND

  Toshiba Polar huippuluokan energiatehokkuutta ja raikasta viilennystä koteihin, vapaa-ajan asuntoihin ja toimistoihin.

  Toshiba Polar – energiatehokasta lämmitystä ja viilennystä koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin

  Katso lisätietoja tuotteesta verkkokaupasta

  Tupla-takkatoiminto kaukosäätimestä, ainoana markkinoilla. Tällä varmistat että ilmalämpöpumppu ja takka toimivat mahdollisimman hyvin yhteen ja saat levitettyä takan lämmön mahdollisimman isolle alueelle – energiansäästöä lisäten!

  Magic coil -ilmanvaihtimen ansiosta sisäyksikön lamellit pysyvät pidempään puhtaana ja energiansäästön taso säilyy hyvänä erityisen pitkään. Myös ilman laatu pysyy raikkaampana ja terveellisempänä!

  Itsekuivatustoiminto varmistaa että ilmalämpöpumpun sisäyksikkö jää kuivaksi viilennyksen jälkeen. Näin sisäyksikköön ei pääse kertymään likaa niin helposti.

  Hiljainen -toiminto ulkoyksikölle varmistaa itsellesi ja naapurillesi hyvät yöunet. Tämä on erityisen tärkeää kerrostaloissa joissa oma tai naapurin makuuhuone voi olla lähellä ilmalämpöpumpun ulkoyksikköä.

  Ylläpitolämmitys mökeille, varastoihin ja autotalleihin. Kun lähdet pois, voit säätää lämpötilan +5 – +13C välille.

  Suomessa testattu ja Eurovent -sertifioitu laitteisto varmistaa sen että esitteessä luvatut arvot toteutuvat varmasti.

  Lisäksi Toshiba Polarissa on useita laitteen elinikää ja turvallisuutta pidentäviä ominaisuuksia. Kysy näistä lisää myyjältä!

  Lataa tästä Toshiba Polar esite

   

   

  Toshiba Aurora RAS-25J2AVG-ND-RAS25J2KVG-ND

  Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu on oikea valinta, kun etsit luotettavaa ja taloudellista ilmalämpöpumppua kotiisi tai vapaa-ajan asunnolle. Tehokas Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu lämmittää ja jäähdyttää erinomaisella hyötysuhteella, minkä ansiosta pidät asuntosi lämpötilan mieleiselläsi tasolla ympäri vuoden, pienillä energiakustannuksilla.

  • A++ / A++ energialuokka
  • puhdas ja raikas sisäilma
  • erittäin alhaiset äänitasot (20 dB(A))
  • vähentynyt energiankulutus
  • moderni ja kompakti muotoilu

  Aurora on Toshiban uutuusmalli edulliseen lämpöpumppukategoriaan!

  Katso lisätietoja tuotteesta verkkokaupasta

  Energiatehokas valinta ympärivuotiseen
  Pohjoismaisiin olosuhteisiin soveltuva Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu tuo edullista lämpöä kotiisi aina -20 asteen pakkasiin asti. Erinomaisen lämmitystehon lisäksi se on suunnniteltu myös tuomaan kaivattua viilennystä kotiisi kesän kuumimpina päivinä. Molempia toimintoja voit käyttää huolettomasti, sillä pienten käyttökustannusten takeena Toshiba Aurora ilmalämpöpumpun erinomainen energialuokka – sekä lämmityksessä että viilennyksessä A++.

  Enemmän helppoutta, mukavuutta ja säästöä
  Toshiba Aurora ilmalämpöpumppua ohjaat helposti selkeällä kaukosäätimellä. Perustoimintojen lisäksi kaukosäätimestä löytyvät muun muassa sekä sisä- että ulkoyksikölle omat melunvaimennustoiminnot, jotka laskevat äänitasoa usealla desibelillä. Erityisellä ECO-asetuksella voit lisäksi saavuttaa jopa 25% energiansäästön vakioasetuksiin verrattuna, asuinmukavuudesta tinkimättä.

  Älykäs ja vaivaton etäohjaus lisävarusteena
  Toshiba Aurora ilmalämpöpumpun hallinta käy kätevästi myös etäohjauksella. Lisävarusteena saatava wifi-sovitin ja helppokäyttöinen Toshiba Home AC Control -sovellus mahdollistavat täydet yhteydet ilmalämpöpumppuusi milloin tahansa ja mistä tahansa. Toshiba Aurora ilmalämpöpumpun mobiilisovellus toimii sekä älypuhelimella että tabletilla.

  Puhdasta ja raikasta huoneilmaa kotiisi
  Toshiba Aurora ilmalämpöpumpun Magic Coil® auttaa estämään veden ja pölyn tarttumista lämmönvaihtimeen. Kun ilmalämpöpumppu kytketään pois päältä jatkaa puhallin toimintaansa hiljaisella nopeudella. Sen ansiosta lämmönvaihdin pysyy puhtaana ja kuivana ja ilmastointilaitteen energiatehokkuus säilyy korkeana. Näin Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu parantaa kotisi huoneilmaa, mikä lisää asumisen mukavuutta ja tuottaa hyvinvointia.

  Japanilaista laatua ja ympäristöystävällisyyttä
  Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu tarjoaa sinulle taattua japanilaista tarkkuutta, laatua ja kestävyyttä. Toshiban innovatiivinen rotaatiokompressoriteknologia yhdistää esimerkillisen suorituskyvyn ja erinomaisen luotettavuuden ja kestävyyden. Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu on myös ympäristöystävällisempi, sillä sen kylmäaineena on R32, jolla on selkeästi vanhoja kylmäaineita matalampi GWP-arvo.

   

  Lataa tästä Toshiba Aurora esite

   

   

  Toshiba SEIYA RAS-10/13/16/18/24-J2AVG-E-RAS-10/13/16/18/24-J2KVG-E

  Toshiba Seiya on ilmastoinnin edelläkävijän ratkaisu kodin viilentämiseen lämpiminä kesäpäivinä. Seiyan avulla pidät kotisi miellyttävän viileänä kaikkein kovimmillakin helteillä kustannustehokkaasti ja asumisen mukavuutta lisäten.

  • Erinomainen hinta-laatusuhde
  • 7 teholuokkaa
  • Energialuokka A++
  • SEER jopa 6,3
  • SCOP jopa 4,0
  • Sisäyksikön äänitaso vain 19 dB (A)
  • Itsepuhdistuva

  Toshiba Seiya – hiljainen ja energiatehokas ilmalämpöpumppu viilennykseen

  Katso lisätietoja tuotteesta verkkokaupasta

  Ensiluokkainen energiatehokkuus
  Puhtaasti viilennykseen suunniteltu Seiya-ilmalämpöpumppu hyödyntää Toshiban ainutlaatuista invertteri- ja kompressoriteknologiaa, minkä ansiosta koko Seiya-malliston energiatehokkuus on luokassaan erinomainen A++. Suureen jäähdytystehoon yhdistettynä tämä tekee kotisi viilentämisen Toshiba Seiya -ilmalämpöpumpulla erittäin edulliseksi pienellä energiankulutuksella.

  Hiljaisuus on osa mukavuutta
  Toshiba Seiya on suunniteltu mahdollisimman suurta mukavuutta silmällä pitäen. Seiyan ainutlaatuinen hiljainen toimintatila antaa käyttäjälle mahdollisuuden vähentää ulkoyksikön äänitasoa, jotta naapurustolle voidaan taata yörauha. Omalle perheelle hyvät yöunet tarjoaa Toshiba Seiyan äänetön tila, jossa laitteen puhallin pyörii erittäin alhaisella nopeudella viilennystehoa vähentämättä.

  Terveellistä raitista ilmaa pidempään
  Itsepuhdistuvassa Toshiba Seyiassa on varusteena Magic Coil®, joka ehkäisee veden ja pölyn tarttumista lämmönvaihtimeen. Kun ulkoyksikkö on kytketty pois päältä, puhallin jatkaa toimintaansa. Sen ansiosta lämmönvaihdin pysyy puhtaana ja kuivana ja ilmastointilaitteen energiatehokkuus säilyy korkeana. Samalla se takaa kotiisin raikkaan huoneilman, mikä lisää asumisen mukavuutta ja tuottaa hyvinvointia.

  Lisävarusteena älykäs etäohjaus
  Toshiba Seiya -ilmastointilaitteessa on vakiona helppokäyttöinen ja selkeä infrapunakaukosäädin. Oman mukavuutesi voit optimoida lisävarusteena saatavalla Toshiba Home AC Control -älysovelluksella. Maksuttoman sovelluksen avulla voit ohjata Toshiba Seiyaa myös liikkeellä ollessasi, mistä ja milloin tahansa. Helppokäyttöinen sovellus toimii sekä älypuhelimen että tabletin välityksellä.

  Teknistä johtajuutta ja vastuullista toimintaa
  Innovaatio, tehokkuus, luotettavuus, energiansäästö, ja ympäristönäkökulma ovat keskeisiä arvoja kaikessa Toshiban toiminnassa. Toshiba on tarjonnut jo yli 50 vuoden ajan asiakkailleen taatun tarkkuuden ja asiantuntemuksen osalta virheetöntä japanilaista laatua. Alan vastuullisena edelläkävijänä olemme siirtyneet ensimmäisten joukossa käyttämään ilmastointituotteissamme R32-kylmäainetta, jolla on alhainen ilmaston lämmitysvaikutus.

  Oikea käyttö säästää energiaa ja euroja
  Jäähdytyksen energiankulutukseen vaikuttaa oleellisesti käyttötapa. Ilmastointilaitetta ei kannata käyttää ympäri vuorokauden, vaan ainoastaan tarpeen mukaan. Suomessa normaalikesänä viilennykseen riittää tehokkaalla laitteella pari kolme tuntia illalla ennen nukkumaan menoa. Pitemmän hellejakson aikana ilmalämpöpumppua kannattaa käyttää viilennyksen 24 tuntia vuorokaudessa, jolloin lämpö ei pääse kertymään rakenteisiin ja ilmalämpöpumpun viilennysteho riittää paremmin sopivaan lämpötilaan.

   

  Lataa tästä Toshiba Seiya ilmalämpöpumppu esite

   

   

  Lisää viihtyvyyttä Toshiban multi split-järjestelmillä!

  toshibaToshiba multisplit-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kaikenlaisiin vaatimuksiin. Yhteen ulkoyksikköön voi liittää kahdesta viiteen sisäyksikköä. Sisäyksiköt ovat ulkomuodoltaan kompakteja ja elegantteja. Ne on suunniteltu sopimaan kaikenlaisiin huoneympäristöihin.

  Ilmansuodatuksen säätömahdollisuus luo todellista mukavuutta asuinrakennusten sisäilmaan. Toshiban ilmastointilaitteilla hyvä sisäilman laatu on taattu. Tehokkaiden ilmankäsittely- ja suodatustoimintojen avulla laitteet suodattavat ilmasta pölyn, hajut, virukset, bakteerit sekä allergeenit. Toshiban uusi IAQ-suodatin on Toshiban laboratorioiden viimeisin tuote sisäilman parantamiseksi.

  Edellisistä ilmansuodatuslaitteista saatu kokemus on johtanut tähän erittäin tehokkaaseen laitteeseen, joka puhdistaa ilmaa vähentämättä kuitenkaan laitteen ilmavirtaa. Tällä järjestelmällä ilmasta tulee puhtaampaa, raikkaampaa ja terveellisempää.

  Tehokkaan kaksoisrotaatiokompressorin ansiosta nämä laitteet mahdollistavat nopean ja tarkan lämpötilan säädön ja jopa 40-50% energiansäästön fixed-speed -laitteisiin verrattuna. Kompressori takaa maksimaalisen energiatehokkuuden eri olosuhteissa.

  LATAA ESITE: Toshiba Multi Split (pdf)

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset