X

Toshiba Big Digital

Monipuolinen ja nerokas – staattinen kanavaratkaisu

Laajat käyttömahdollisuudet

Kanavien käyttö mahdollistaa ulosvientien asentamisen mihin tahansa katossa, jolloin ilmastointikoneen ei tarvitse olla näkyvillä keskellä huonetilaa. Tämä mahdollistaa laitteiston helpon käytön myös ahtaissa, kapeissa ja monimuotoisissa tiloissa – parantaen samalla tilan estetiikkaa näkymättömyydellään.

Optimaalista mukavuutta ja energiansäästöä

Invertteritekniikka edustaa ilmastointilaitteiden uusinta teknologiaa. Toshiban DC Hybridi-invertteri on tehokkaampi ja sen tarkka automatiikka takaa maksimaalisen käyttömukavuuden.

Toshiba on yhdistänyt kaksi teknologiaa, luoden DV Hybridi-invertterin, joka automaattisesti valitsee paremman vaihtoehdon kahdesta ohjaustekniikasta, riippuen vallitsevista olosuhteista. Tämä tekniikka takaa korkean hyötysuhteen ja kapasiteetin juuri silloin kun sitä tarvitaan.

Erittäin kylminä talvipäivinä tai kuumina kesäpäivinä Toshiban DC invertteri käyttää PAM-tekniikkaa (eng. Pulse Amplitude Modulation), ja kun olosuhteet eivät ole niin vaativia, PWM-tekniikkaa (eng. Pulse Width Modulation) hyvin alhaisen energiankulutuksen saavuttamiseksi.

 

LATAA ESITE: Toshiba Big Digital (pdf)

Pyydä tarjous >

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset