X

Lattialämmitys

Enerline – vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä

Lattialämmitykseen perustuvassa lämmönjaossa voidaan sisälämpötilat pitää 1-2 °C pienempänä, mikä merkitsee 5 – 15 % säästöä lämmitysenergian kustannuksissa. Lattialämmitys antaa täyden vapauden kodin sisustamiseen, koska pölyä kerääviä lämpöpattereita ei ole seinillä.

LämpöYkkönen käyttää lattialämmitysjärjestelmänä Enerline -vesikiertoista lattialämmitystä. Enerline on tuotemerkki, jossa yhdistyvät laadukkaat ja modernit tuotteet sekä vankka kokemus lattialämmitysjärjestelmistä. Vaativatkin kohteet onnistuvat hyvin tarpeet ja toiveet huomioiden.

Viihtyisyyttä ja vaivattomuutta

Vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä pitää kodin tasaisen ja sopivan lämpimänä ympäri vuoden. Enerline -lattialämmityksen huonekohtaisten termostaattien avulla saat eri tiloihin valitsemasi lämpötilat vaivattomasti. Ammattilaisen oikein asentama lattialämmitysjärjestelmä on myös täysin huoltovapaa, mikä lisää entisestään vaivattomuutta.

Vaihtoehtoja tulevaisuuteen

Enerline -lattialämmityksen lämmönlähteeksi sopivat kaikki energiamuodot: kaukolämpö, maalämpö- tai ilmavesilämpöpumppu, aurinkoenergia, öljy, kaasu, puu, pelletti tai hake, sähkölämmitystä unohtamatta. Energiamuodosta riippumattomana voit tulevaisuudessa vaihtaa lämmitysjärjestelmän nopeasti kehittyviin energiaa ja ympäristöä säästäviin järjestelmiin.

Tuotteet ja komponentit

Enerline -lattialämmitysjärjestelmä koostuu ammattitaidosta, palvelusta ja teknisesti laadukkaista ja varmatoimisista komponenteista, joilla on valmistajien antamat takuut ja sertifikaatit. Laadukkaat suunnitelmat, sekä ammattitaitoiset asentajamme varmistava laadukkaan lopputuloksen.

LATAA ESITE: Enerline (pdf)

Pyydä tarjous >

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset