X

Ilmalämpöpumppuja Turun ja Varsinais-Suomen alueella avaimet käteen -periaatteella

Öljy-, puu, tai sähkölämmityksen rinnalle asennettuna ilmalämpöpumppu tuo merkittäviä säästöjä lämmityskustannuksissa. Meiltä saat uudelle ilmalämpöpumpullesi jopa 5 vuoden takuun.

Löydät tältä paikkakuntakohtaiselta ilmalämpöpumppu Turku -sivultamme kattavasti tietoa ilmalämpöpumpuista ja niiden tuomista hyödyistä.

PYYDÄ TARJOUS

Ilmalämpöpumppu tuo viisi merkittävää hyötyä

1.

Voit viilentää sisäilmaa kuumalla kesähelteellä mieluisaksi (keskimäärin viilennyksen hinta on n. 0,5-1 €/päivä)

2.

Voit lämmittää ja kierrättää esimerkiksi takan tai öljylämmityksen lämmittämää sisäilmaa talvella ympäri taloa

3.

Säästät talvisin kotisi lämmityskuluissa n. 20 % – 30 % (omakotitalossa säästöt tyypillisesti n. 300 € - 500 €/vuosi)

4.

Pienennät asumisen hiilijalanjälkeä ja säästät maapalloa myös tuleville sukupolville

5.

Pumppu on edullinen (alkaen 35 €/kk asennettuna!)

Ilmalämpöpumppu tekee asumisesta mukavampaa

Vaikka viilentäisit 150 m2 asuntoasi 24/7 koko kesä-, heinä- ja elokuun, niin viilennyksen kokonaishinnaksi tulee ainoastaan 60 – 90 €. Yleinen harhaluulo siitä, että talvella säästetyt lämmityskulut katoaisivat kesän viilennyskuluihin, ei pidä siis millään tasoa paikkaansa.

Ilmalämpöpumppu säästää lämmityskuluissa nimittäin n. 300 € – 500 € vuosittain.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatin kautta, lomakkeella tai tule vaikka käymään!

Autamme sinua valitsemaan kotiisi sopivan ilmalämpöpumpun, jotta se on juuri oikean kokoinen neliöihin nähden, ja siinä on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet (esim. etäohjaus).

Kun ilmalämpöpumppu on valittu, niin tulemme asentamaan sen sovittuna päivänä paikalleen, jonka jälkeen opastamme sinua sen käytössä. Lisäksi saat takuukirjat sekä ohjeet laitteen käyttöön kirjallisena. Kun tarvitset ilmalämpöpumpun Turun alueella, niin meidän kauttamme saat sen kätevästi avaimet käteen -periaatteella!

Yhteystiedot Turku:

Vaihde 020 742 4101

info@lampoykkonen.fi

Turun seudun asiantuntijoiden suorat yhteystiedot löydät täältä.

Tiedätkö jo, minkä ilmalämpöpumpun haluat? Tilaa se suoraan verkkokaupastamme! Olemme sinuun tilauksen jälkeen yhteydessä ja sovimme asennusajankohdan.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Vastaamme 24h sisään (viimeistään seuraavana arkipäivänä)

Millainen yritys LämpöYkkönen on?

Me teemme asumisestasi mukavampaa energiatehokkaiden lämmitys- ja viilennysratkaisujen avulla. Saat meiltä siis avaimet käteen -periaatteella ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput ja maalämpöpumput suoraan kotiisi asennettuna.

Omaamme alalta pitkän kokemuksen ja olemme tehneet lämmitys- ja viilennysremontteja Utsjoelta Hankoon, joten voit olla varma, että löydämme parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun myös sinun kotiisi.

Meidän kanssa toimiminen on yksinkertaista ja olemme aina puhelinsoittosi päässä. Et jää laitteesi kanssa koskaan yksin.

Kesäisin viileä ja talvisin tasaisen lämmin asunto: ilmalämpöpumppu tuo arjen luksusta

Niina Tanhuanpää asuu vuonna -76 rakennetussa 97 m2 rivitaloasunnossa, jossa on 100 % sähkölämmitys. Tulisijaa asunnossa ei ole laisinkaan. Korkean sähkön hinnan takia asunnon ostaminen hieman mietitytty häntä. Niinan perheenjäsen kertoi kuitenkin hänelle siitä, miten oli hankkinut ilmalämpöpumpun LämpöYkköseltä, ja oli ollut äärimmäisen tyytyväinen palveluun.

Niina päätti saman tien hankkia ilmalämpöpumpun. Lopputuloksena oli se, että talvisin pattereita tarvitsee vain kovimmilla pakkasilla, kun taas kesäisin asunto on ihanan viileä.

Katso referenssivideo täältä.

Jos haluat samanlaista arjen luksusta omaan asuntoosi, niin tilaa ilmalämpöpumppu Turun alueella täyttämällä tältä sivulta löytyvä lomake.

Viilentävä ilmalämpöpumppu toi arjen luksusta rivitaloon
Ilmalämpöpumppu puurakenteiseen omakotitaloon
Ilmalämpöpumppu toi puulämmitteiseen kohteeseen helppoutta ja mukavuutta

Lunasta maksuton puhelinkartoitus

Soita meille niin teemme puhelimitse maksuttoman kartoituksen. Se on sinulle täysin ilmainen eikä sido sinua jatkotoimenpiteisiin. Puhelun aikana käymme läpi, millainen ilmalämpöpumppu sinulle sopisi, mitä sen asentaminen maksaisi ja millaisia säästöjä se toisi juuri sinun asunnossasi. Teemme sinulle lopuksi tarjouksen, jota voit jäädä harkitsemaan puhelun jälkeen.

Ilmalämpöpumppu kannattaa valita vain silloin ilman asiantuntijaa, jos olet 100 % varma siitä, mikä pumppu on kotiisi sopiva. Muutoin saatat ostaa helposti liian pienen tai liian suuren pumpun.

Tarvittaessa teemme myös ilmaisen kotikäynnin, jos kohde on tavallista vaativampi.

Tilaa maksuton kartoitus täältä.

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden lämpöpumppu- ja aurinkopaneelitarjoukset