X

Maalämmön asiantuntija töissä

olligoos_perhe2

Olli Göös asuu perheensä kanssa Lahdessa uudessa omakotitalossa. Päivikki-vaimo kertoo että Ollin työtiimi LämpöYkkösessä tekee työtä suurella sydämellä, ja silti käytännönläheisesti jalat maassa – maalämmön henkeen.

Maalämmön monet mahdollisuudet

Maalämpökaivot porataan useimmiten kallioon satojen metrien syvyyteen, mutta yhtä hyvin putket voidaan sijoittaa vaikkapa järven pohjaan tai esimerkiksi peltoon noin metrin syvyyteen. Kaikki nämä putkien sijoitustavat vaativat oman asiantuntemuksensa. LämpöYkkösellä kaikki nämä tekniikat ovat hyvin hallussa.

Mitä asiakkaat painottavat

– Hankkeen hinta on usein yksityisellä asiakkaalla vahva peruste valinnalle, sanoo Olli Göös. Aina asiakas ei huomaa selvittää, mitä mikäkin tarjous sisältää.

– Jos kaivojen määrä on jollakin tarjoajalla pienempi tai poraussyvyys arvioitu pienemmäksi, säästöt voivat jäädä muutaman vuoden päästä pienemmiksi, kun maasta saatava lämpö ei enää riitäkään putkiston alimitoituksen vuoksi. Silloin joudutaan turvautuman enemmän sähköllä lämmittämiseen ja maalämmön hyöty pienenee.

LämpöYkkösen valtit

Näillä kolmella tekijällä on Olli Göösin mukaan asiakkaille loppupeleissä eniten merkitystä.

  1. Hinta ja aikataulu pitävät
  2. Huolto toimii ja varaosat löytyvät
  3. Asentajat ovat ammattinsa osaavia

 

LämpöYkkönen on Suomen johtava maalämpötoimittaja. ”Kannattaa tehdä hanke itselle helpoksi ja kannattavaksi, ja valita alansa ykkönen”, Olli toteaa hymyillen.

 

 

Lisätietoja tuotteista Pyydä tarjousTilaa uutiskirje

Pyydä tarjous - Helposti ja nopeasti
Katso kuukauden tarjoukset!KATSO TARJOUKSET
+

Katso kuukauden
tarjoukset!

Ilmalämpöpumppuja ja asennuksia saatavilla alkuvuodelle!